Al abi konu bu 0,74 lük kitle neden turist olarak Türkiye’ye geldi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Babam'i memlekete giderken trafik durduruyor (daha 500-600 km yolu var). Ehliyete bakiyor ve "amca ehliyet iptal edilmis" diyor. Babam neden diye sorunca "amca ölmüssün diye ehliyetini iptal etmisler" cevabini aliyor. Biliyorum biraz acaip bir durum ama seni bu gece burada misafir etmemiz lazim cevabini aliyor (gec vakit oldugu icin islem yapamiyorlar sistemde). O aksam otelde kaliyor ve ertesi gün islemler düzeltildikten sonra yoluna devam ediyor.
Burada agac dibi mezar satin alinabiliyor.
Yakildiktan sonra küllerini agacin bir kenarina gömüyorlar ve agaca plaket cakiliyor.
Köse'de satin alabilyorsun, komple agaci da.
Orman yetistiricileri agacin 100 yil kesilmeyecegine dair garanti veriyorlar. Belediye mezarliklari 25 yil garanti veriyorlar.
Komple bir agac orman icinde 10.000 EUR, belediye mezarliginda (mezarlik parki aslinda) 6.000 EUR .
Hanimla kendime bir agac almayi düsünüyorum.
Gezdirirkene yolum Migrosun önüne düştü, herhalde bir şey lazım olsaydı söylerlerdi deye, bastım geçtim.:he:
Bende de yok çocuk, vakitin geldiğini hissettiğimde yengenizi boşar, malları nakite çevirir hanımın hesabına yatırırım, sitimi kestikten sonra yaksın beni kodumun hanzo Alaman devleti, ücret olarak onlara kalsın!:dvr:
Gömün gitsin ne yakmak yahu...
Vay mına ... ben artık sokağa çıkamayacakmıyım, ah ulan CeHaPe bunu bile yaşattın bize, sen şimdi bayram namazımı eda etmemi de engellersin!:vk:
Niye öyle diyorsun. Türkiye'de de az masrafli degil yeri gelince.
Babam kendine ve anneme sehrin eski mezarligindan yer aldi 25.000 TL'ye (EURO 2 TL'ydi).
Adam mermer taslarinida yaptirdi, isimleride yazdirdi. Sadece tarih yok mezarlarinda.
Bana da gelmis, bak hic masraf etmeyeceksin, herseyi ayarladim diyor.
Hani derler ya parayi mezara mi götüreceksin diye. Ayni öyle oldu, götürüyor:)
Eskiden herhangi bir şekilde bayılanları gömerlermiş öldü diye. Mezardan çıkanlar falan olmuş.
İnsanlar da mezarda uyanmak korktukları için ölünce yakılmayı istemişler.
Bir de daire içine alma ve tuz işi var. Ölenlerin ruhu geri gelmesin diye . Ama bu bayağı eski bir inanış.
Bayılınca limon ayılıncada gazoz mu veriyorlardı acaba onlara
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi