Yani faizler 17 nin üstünü biraz zor görecek bu yıl sonu için demek.
Yani faizler 17 nin üstünü biraz zor görecek bu yıl sonu için demek.
Bu gün vadeli dönüşüm var
10 gün kadar günlükte bekleyip piyasa oturduğunda vadeli bağlamak düşüncesindeyim
Ha olur ya bizim şark kurnazları sağ gösterip sol vurarsa USD almak için nakitte olmakta yarar var
Kiraz plus
2 Mi kadar 15.75 bilginize..
Arkadaslar Akbanktan gecelik oran alan varmi? Is sebeplerinden dolayi bankayla calismak zorundayim ama gecelige %13 veriyorlar. Akbanktan gecelik daha yuksek oran alan var mi? Tutar 1 milyon civari. Tesekkurler
Bugün Fiba şubeye giden kardeşim 15 olan kirazın 16 olarak güncellenmesini talep ediyor. Müşteri temsilcisi ile ilişkilerimiz mükemmeldir. kardeşime ekranı açarak tek tek tüm hamleleri göstererek oranı 16 giriyor ekrana kırmızı uyarı ( yetkiyi aştınız ) çıkıyor. 15,50 giriyor yine aynı. Sonra Gn.müdürlüğü arıyor ve '' hatırlı müşteri için neden yapılamadığını, bir yolunun olup olmadığını soruyor '' cevap - Müşterimiz eski müşteri olup, son bir yılda 4 ncü kez kiraz kullanıyor ve son 10 günde zaten 14 den 15 yapılmış. Mümkün değil güncelleme olmaz - diyorlar.
Güncelleme olmasa da web fx güzelliği , dolara yüksek faiz vermesi, günlük eft 500 bin tl. ücretsiz olması cazip geliyor. Aktif fx de çok güzel ama doları elden isteyince yan çizmeleri can sıkıyor. En az 2 deneme yaptım ve doları alamadım. Ücretsiz watsap dilekçesi ile başka bankaya swıft yapıyorlar. Bu işlem mesaiden sonra saat 18 den önce bitmiyor ve hoş olmuyor. Bu nedenle şimdilik uzaklaştım.
Garanti BBVA'dan SMS geldi, bana özel faiz oranından yararlanarak %13,50'ye varan avantajlı faiz oranlarından yararlanmam için Garanti BBVA Mobile giriş yapacakmışım ya da kampanya koduyla en yakın şubeye gelecekmişim. Oley be, işte faiz dediğin budur :D
Aktifbankta tüm eft - havale ve swıft ücretsizdir. hatta ptt den para çekebilir ve yatırabilirsiniz. Ancak bazı ince işler vardır. Bunları başınıza geldikçe öğreniyorsunuz. ( yaşayarak öğrenme süreci ) Misal , internetten günlük eft 200 bin tl. dir. Bunu hülle ile aşabiliyoruz. ( müşteri temsilcinizle iyi ilişkiniz varsa cep telefonunu bilirsiniz. EFT talimatı dilekçeyi yazar resmini watsaptan atarsınız. sınır kalmaz. )
Fiba da 500 bin günlük limitli eft Kiraz hesabı bulunanlara ücretsizdir. Bu nedenle kiraz süreniz bittiğinde bakmadan eft yaparsanız öpüyorlar.
Burgan ( güldüren ) , TEB ( marifetli ), Alternatif ( vov ) hesaplarınız işlediği sürede eftler ücretsizdir.
Çok kasıyor bu faiz oranları ile ilgili Fiba. Vereceksen ver kardeşim oranı işte, FX makasları aktiften düşük (şimdilik)o açıdan kullanıyorum, onun dışında Burgan'ın 250k sınırı problem. ING desen bir yıldan sonra sıkıntı... 20 bankada hesap oldu ya, 90'lı yıllara döndük yemin ederim.
Yarın devlet bankalarını araştıracağım özellikle vakıfbank ve vakıf katılım
duyumlarıma göre 1 milon ve üstüne 16 alan olmuş 32 güne ama hangisi bilmiyorum.
Nkolayi stopaj farkı zorluyor oyuzden gec tepki veriyor artan faize.pazartesi gunceller tahminim.
Yeni bir icat daha çıkarmışlar :)
15,75 paranın tamamına mı vadeliye mi kiraza mı biliyor musunuz?
Kiraz Plus Nedir?
Kiraz Hesap’ın günlük kullanım avantajı ile vadeli mevduat ürününün birleşmesinden oluşan Kiraz Plus, yüksek tutarda bakiyesi olan müşterilerimize özel bir hesap türüdür. Bakiyenizin %50’sinin Vadeli Mevduatta kaldığı, %50’sinin Kiraz Hesap olarak açıldığı ve bir bölümünün vadesiz blokede kaldığı bir hesap türüdür.
Ben bu forum da hep yazarım Osmanlı yatırım da banka , faktoring ve şirket bonolarında çok iyi faizler var nitelikli yatırımcı olmaya gerek yok ben bir kere akbank bonosu almış ve iyi kazanmıştım bundan 4 ay önce tekrar alayım mı diye düşünüyorum.
Merkez Bankası Ağırlıklı Ortalama Fonlama Maliyeti %14.72 (Önceki %14.64)
10.14 - 4 Eylül (333.3)
10.29 - 11 Eylül (303.2)
10.39 - 18 Eylül (254.2)
10.88 - 25 Eylül (236.3)
11.32 - 2 Ekim (262.2)
11.64 - 9 Ekim (241.2)
12.26 - 16 Ekim (235.3)
12.88 - 23 Ekim (182.9)
13.40 - 30 Ekim (230.9)
14.12 - 6 Kasım (201.1)
14.56 -13 Kasım(215.2)
14.64 -16 Kasım(212.5)
14.72 -17 Kasım(209.0)
Burgan digital 32.91 gun 15.50
Diger vadeler 15.00
Aktiften usd çekmek için ptt subelerini de kullanabilirsiniz. Eğer miktar yüksek değilse tabi. Yüksekse şubesine önceden haber vererek gidip çekebilirsiniz. Ben sterlin cektim öyle. Sorun yaşamadım.
Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halkbank 1 milyon usd için bizim arkadaşa dün 3.15 oran verdiler.
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
iki hafta kadar önce 74 gün %18 le faktoring şirket finansman bonosuna girdim. geçenlerde de 77 gün %18 başka bir faktoring bonosu satıyorlardı. finansman bonolarında stopaj %15.. m.k. %16,10 a geliyor.
merkez perşembe piyasa beklentisi civarı ya da üstü faiz artırırsa bunlarda da bir miktar yukarı gidiş olacaktır.
Bu son bankaların durumuna göre N kolay en az bürüt 18 açıklamak zorunda kalacak gibi 23 kasıma kadar.
Onun da neti 15,3 e gelir. Üstü ekmek kadayıfı olur.
En para 14.25 yaptı