damadın tikleri neden selektör yapan araba farı gibi hiç durmuyor sanıyorsunuz
işin komiği o kadar para cukkala lakin ömrünün sonuna kadar göz kapakların uykuda bile göbek atsın..!!
Printable View
O zaman bunlarin dedigine inanacagiz yani.
Maliye Bakani'na, MB Baskanina, TUIK'e vs.
Adamin evladi okula gidecek, adamin cani.
Varmi bu salginla ilgili dogru bir bilgi.?
Ne yapacak bir baba, gozunden esirgedigi yavrusunu, gonderecek mi okula. ?
Yalandan, dolandan, hileden, yalan algi olusturmadan baska isleri yok.
Bir adam ya durust'tur, ya degildir, birazi olmaz.
Demokrasi mi bu.
MB'sinin yil sonu dolar tahmini 7.34 TL.idi.
Bugun 7.37 TL.
Inanacakmiyiz simdi bunlara, son 3 yildir, yil sonu Enflasyon hedefine.
Utanmadan Enflasyon 10.3 diyor.
1.30 TL.lik makarna Cagdas'ta 3.90 TL.
Iscinin emekcinin memurun emeklinin maasina yalan enflasyon orani ile zam yap, piyasada gercek fiyatlarla milleti ac birak.
Muhalifin de her soyledigine inanma tamam, iktidar olsalar bi, diyecegiz eveet onlara da inanmamak lazim.
Son 70 seneye bir bak kac ay iktidar yuzu gormus, en uzunu 11 ay, o da MHP ile ortak.
Ama adama bakarsan, Akdeniz'deki bu Yunan oyunu bile Kilicdar'in isi.
Ben göndermicem bu sene .
Ya abi diğerlerine güvenelim demiyorum ki :) Ama sırf muhalif diye bir insanın her söylediğini de kabul edemeyiz.
Eski Akpli bakan muhalif kanattan aday olunca hemen dürüst olduğunu mu kabul etmeliyiz .
Savcılıkta 20 tane dosyası olan bir suçlu, askere gidince şanlı Türk askeri mi oluyor . V.s. v.s.
Söz konusu paylaşımda valide sultanın alışveriş listesi denmiş. Öyle şey olmaz . Valide sultan alkol alabilir ona sözüm yok ama alışveriş listesi diye bir şey olmaz .
Ayrıca, bana göre hayatta siyah- beyaz yoktur her şey gridir. Kimin siyahı fazla kiminin beyazı. Ama her şey gri .
Tınaz abi , dur vurma yav :)
nasil olsa hafta sonu.konu disi olacak ama onemli evraklari saklamak icin kasa oneriniz var mi ? kips :evil:
Valla benim hırsızım diyemem abi . Al birisini vur ötekine. Ben hiçbir oluşumun salt halk yararı gözettiğini düşünmüyorum. Hepsinin aynı masadan yiyor. Kiminin yeme imkanı fazla kimin az . Fırsat verilse öteki de beriki kadar yer .
Muhalefet icin degil, seni cok sevdigimden paylasiyorum Dimitris..:)
Bu 19 sene icinde, eger kaynaklar saglikli kullanilsaydi, calinmasaydi, millet aptal yerine konmasaydi. Iki kez cag atlardik.
Millet'te, istedigi saltanat mi padisahlik mi her ne ise altin tepside sunardi.
Musluman dunyada da isik gibi parlardi.
Ama kotuyu secti.
Bilerek, istiyerek.
Ne kadar orgutlu olursa olsun.
Tum kabinesini ust uste koy, bir Amiral YAYCI etmez.
Tabiki abi . Menderes döneminden beri kimi zaman askerimiz , kimi zaman demokrasimiz , kimi zaman ekonomimiz peşkeş çekildi. 19 senede ise zirve yaptı.
Ama ben bu süreçten sadece iktidar partisi değil muhalefet cenahını da sorumlu tutuyorum. Ve muhalifim diyen kanatı samimi görmüyorum.
Anlayacağın, ben muhaliflere de muhalefetim. :)
O yuzden onumuzdeki donemde anketler cok onemli olacak.
Oy oranlari %20 lere indiginde, o hakimler savcilar yuksek mahkeme uyeleri adami oyle bir satar ki, Bahceli kac para.
En yakinindaki korumalar, polis sefleri bak bakalim nasil degisiyorlar.
Satilik adamlar, Cem Yilmaz'in dedigi gibi Cokomel egrisini, satis fiyatini cok iyi bilirler.
Geldigimiz noktaya bak.
Sogusu gibi dunyanin en durust adami bile dolar koymak icin celik kasa ariyor.
Isin kotusu, olan bu trollere olacak, dolarin cok buyuk kismi onlarda.
2015 'ti galiba, AKP tek başına hükümet kurma çoğunluğunu kaybettiği seçimin sabahında, televizyondaki spikerlerin konuşması değişmişti.
Çokomel eğrisinin yanında bir de bekleme eğrisi de var bana göre.
Bir iktidar vekili, istek için gittiği bürokratın kapısında ne kadar bekliyor. Kısaysa sıradaki seçim de kazanılacaktır, uzunsa kaybedilecektir.
Valla savaş mavaş çıkarsa; hkm abiden aldığım altınları ve Ayhan abiden aldığım dolarları, sugoso 'dan aldığım kutulara koyarım bir allah kulu cesaret edemez kutuya el uzatmaya .
Sonra da delikan abiden aldığım ayponla, rxpu 'yu arayıp aha geliyorum derim .
İşler bittikten sonra da reha abiden aldığım rakıyla alem yaparım. Tınaz abiden de dua aldım mı günah münah da kalmaz.
Celik kasaya evrak mevrak koyacakmis ha..:he:
Biz de yedik.
Biz kacin kurbasiyiz he Dimitris.:)
ERDOĞAN SİNYALİ VERDİ... VATANDAŞIN MALINA, BANKADAKİ PARASINA EL KONULABİLİR!
https://m.youtube.com/watch?v=nhmrbCX2NCE
Bankada Parası Olanlar DİKKAT!!! Banka Hesaplarına El Koyulur mu?
https://m.youtube.com/watch?v=10sItN9cDjg
Bosporus kardeş, eski değil mi o linkler?!
DOLAR YÜKSELİŞİNDE YOLUN SONU SERMAYE KONTROLÜ :plc:
https://m.youtube.com/watch?v=LyBoQHaWZoU
Bankadan nakiti çekip evde yada işyerinde saklama riskini küçük meblağlar dışında kolay kolay kimse alamaz.
Bunun hırsızı var,yangını var ve benzeri bir çok riski daha var.Sonuçta fiziki olarak bir hacim kaplayacak ve gerekli güvenlik önlemi gerekecek.
Her gün yerinde mi diye kontrol etmekten insanlar rahat uyku bile uyuyamaz hale gelebilir.
Bankadan kasa kiralayın oraya dokunamazlar
https://i.borsagundem.com/files/2020...g?v=1578651173
Fiziki Altın al.!!!
Keyfine bak.!!!
Crash Tüm HIZIYLA yolda.!!!