Bende onu diyorum, hisse olmayınca makinaya ne kadar şort jeton atarsan at düşmüy, gerçek hisse sahibi satması lazım düşmesi için, mesela seçbul abi satarsa düşer :drunk:
Printable View
satıyorsa
gelecek hafta 22 ye iner dow.
ama 24.700 kalıcı kırılmalı önce
Sayın Koç tebrikler 25.700 u görmeden 25 kırılmaz demiştiniz bu arada bistte grafikler cokomelli ya beni korkutan da bu son yıllarda teknikcileri bu grafiklerle vurdular dikkat diyorum
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dow 24700 desteğini kırarsa
BİST’i kimse tutamaz
Teknik hesabıma göre Haftaya biz ve dışarısı yukarı bir hareket daha yaparız gibi görünüyor...DJI ve SP nin buralardan dönmelerini bekliyorum..görelim bakalım ne olacak
yatırım tavsiyesi değildir..
Dow göçerse bizim pala ayvayı yer diyorlar o bizim pala var ya 17 martta dip yaparken dow 23 martta dip yaptı yani olacakları önceden bildi şimdi o pala burdan göçecek dowu bilmeyecek haa malda yakalanacak spotta vadelide cebinde dünya kadar malı var geri dönecek mallarını satamadan öylemi satmadığını nerden biliyorsun diyeceksiniz böyle mal satılmaz satacak adam dow çıkarken en az onun kadar yükselir malı yayar satar adam ne yaptı dow 25.000 den hızla 27.600 e giderken bastı kimse ucuza mal almasın long olmasın diye herkes mal alamadı tam tersi short olunca millet sürdü yukarı dow düşerkende çıktı endeksi tutmaya herkes mal satıyor longlar short oluyor adam tersini yapıyor çünkü kimsenin bilmediğini biliyor yönü biliyor dowu biliyor neden dipten hareketi bankalardan başlatmadı çünkü herkese para kazandırırsa adama keriz derler değilmi adam herşeyin ama herşeyin hesabını yapmadan yola çıkmadı bizdeki ve amerikadaki siyasi olayları virüsteki 2.dalgayı fedi trumpun çine sataşıp sataşmayacağını neler getirip götüreceğini petrolü hepsini ama hepsini önceden tahmin ediyor veya biliyor hepsinin ayrı ayrı bir planı var ve onların toplamı mükemmel bir stratejisi var adam niye satıyorsun ben satmıyorum ki aksine alıyorum yukarı gitme isteğim var ve öyle olacak diyor hareket tarzıyla bizim çok bilmişler yapma yaa sen bu boku bilmiyorsun düşecek herkes satıyor şimdi satacak bak dowa nasıl düşüyor sen sağlamım ayağına bize mi geçireceksin haa yemezler aslanım diyor pala diyor ki eee para bende içerden bilgi almak bende nasıl olacak o iş diyor bizim çok bilmişler diyor ki o zaman söyle bakalım o zaman bu şelale düşüşü nasıl oldu biz sattık short olduk malı götürdük sen malda yakalandın palada diyor ki o zaman bee hey salak bende çok önceden planımı yapmıştım malı spotta yedire yedire verdim herkes long olurken ben short açtım ve en son kartopunu yukardan sallayı verdim benim aklımı okuyan hareket tarzımı çözebilenler kazandı gerisi tarih oldu işte böyle dostlar sözün kısası anladığım palanın daha gidecek yolu var son durakta inemesekte bir öncekinde hepimizin inmesi dileğimle esen kalın hoşçakalın.
nasıl yazdın o kadar yazıyı.
okuyamadım valla.:)
bu stresle
dün aldığım akkızları bugün abd de covid vakaları artıyor diye satmıştım.
pazartesi sabahı anlayacaz ne yaptığımı.
zaten pazar gecesi 24.700 kırılırsa dowda
bistde kallavi eksi gap olur.
uzun yazı yazmayın
kimse okumuyor.
Hocam Allah rızası için söylesene, burada ne yazdın, neyi anlatmak istedin? SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ama bir şey var
BİST dowun ne yapacağını biliyor.
Kendi deneyimimden biliyorum.vadelide
Ben okudum, Sn.kartal10 haklı.
Dow sonra çıkacaksa eğer, dow satarken BİST az satıyor .
Sonra dow alırken BİST daha çok alıyor
Bence artik is sadece zaman meselesi. Ucurumun kenarindayiz ya dusecegiz ya da biraz daha gec dusecegiz.
Vadeliyi yeşil kapattılar.
Dowdaki düşüşü kabul etmediler.
Okumayın dinleyin, o zaman anlaşılıyor. Ben nefes boşlukları koydum.
Dow göçerse bizim pala ayvayı yer diyorlar o bizim pala var ya 17 martta dip yaparken dow 23 martta dip yaptı yani olacakları önceden bildi
şimdi o pala burdan göçecek dowu bilmeyecek haa malda yakalanacak spotta vadelide cebinde dünya kadar malı var geri dönecek mallarını satamadan öylemi
satmadığını nerden biliyorsun diyeceksiniz böyle mal satılmaz satacak adam dow çıkarken en az onun kadar yükselir malı yayar satar
adam ne yaptı dow 25.000 den hızla 27.600 e giderken bastı kimse ucuza mal almasın long olmasın diye herkes mal alamadı tam tersi short olunca millet sürdü yukarı dow düşerkende çıktı endeksi tutmaya herkes mal satıyor longlar short oluyor adam tersini yapıyor
çünkü kimsenin bilmediğini biliyor yönü biliyor dowu biliyor neden dipten hareketi bankalardan başlatmadı çünkü herkese para kazandırırsa adama keriz derler değilmi
adam herşeyin ama herşeyin hesabını yapmadan yola çıkmadı bizdeki ve amerikadaki siyasi olayları virüsteki 2.dalgayı fedi trumpun çine sataşıp sataşmayacağını neler getirip götüreceğini petrolü hepsini ama hepsini önceden tahmin ediyor veya biliyor hepsinin ayrı ayrı bir planı var
ve onların toplamı mükemmel bir stratejisi var
adam niye satıyorsun ben satmıyorum ki aksine alıyorum yukarı gitme isteğim var ve öyle olacak diyor
hareket tarzıyla bizim çok bilmişler yapma yaa sen bu boku bilmiyorsun düşecek herkes satıyor şimdi satacak bak dowa nasıl düşüyor sen sağlamım ayağına bize mi geçireceksin haa yemezler aslanım diyor
pala diyor ki eee para bende içerden bilgi almak bende
nasıl olacak o iş diyor bizim çok bilmişler diyor ki o zaman söyle bakalım o zaman bu şelale düşüşü nasıl oldu biz sattık short olduk malı götürdük sen malda yakalandın
palada diyor ki o zaman bee hey salak bende çok önceden planımı yapmıştım malı spotta yedire yedire verdim herkes long olurken ben short açtım ve en son kartopunu yukardan sallayı verdim benim aklımı okuyan hareket tarzımı çözebilenler kazandı gerisi tarih oldu
işte böyle dostlar sözün kısası anladığım palanın daha gidecek yolu var son durakta inemesekte bir öncekinde hepimizin inmesi dileğimle esen kalın hoşçakalın.
Yine okuyamadım yaa.
Ben bir psikoloğa gideyim...
Ben okudum ama anlayamadım.
yazı cok uzun olmuş
konu sanırım pala ayvayı sever mi sevmez mi mevzuu bu olsa gerek,
ayva işiyle uğraşan bildiğim secbul abi var ona sormak lazım, pala ayva sever mi diye
limon konusu olsaydı belki yardımcı olurduk.
Bazen zorlamamak da gerekir
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gecenlerde prof. Ozgur Demirtas Youtube kanalinda fiyat yukselisi bazinda Borsada gecmis yillara dayali doviz, gida urunleri sebze meyve fiyatlari ile karsilastirmali bir tablo yapmisti.
Adam hiyar ve sogan fiyatini ornek veriyor. Onlar bile borsayi fiyat bazinda katlamis.
Son bir yilda 2.el arabalar bile %50 yukari yapti. Ama borsa reel bazda hala primsiz durumda oldugunu gormek lazim.
Ne kadar yukselir, ne zamana kadar yukselir orasi ayri tartisma konulari tabi.
Adam arkadaşı ile konuşur gibi yazmış gayet açık. Düşüncesi doğru olmayabilir o ayrı konu.
Esas derli toplu, profosyonel, çok güzel yazılardan korkmak lazım.
Yaa
Çok güzel şeyler yazmış da.
Hepsini okuyamadım.
Stresten.