Neden yapmayalım. Devlet katkısından bahsetmiyorum, kendi hesabınızdaki fonu herhangi bir fon seçip %100 tek fona yapabiliyorsunuz.
Evet, fon getirileri günlük değerleniyor.
Printable View
ya deseki eskiden kimsede araba yoktu şimdi var.
anlarım bizim sitede herkesin ikinci arbası olduğu için hep park sıkıntısı var.
ama buzdolabı nedir ya.
dolar çift haneyi görmeden faiz arttırımına izin çıkmaz bu görüntüye göre... koridor moridor oyalanırız...
Gmstr icin 6.5 gram gumuse karsilik diye yaziliyordu.Eger 6.5 gram ise fiyati 44 lira civari olmasi lazim.Am itibari ile gumusun grami 6.84 TL.Gmst su an borsa da 61.80 Tl
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
parti destekçisi yandaş patron takımının düzeni bozulmasın, keyfi kaçmasın diye,
İşçiyi, Emekçiyi 5 ay'dır asgari ücretin %60'ını vererek hayatını sürdürmeye mahkum eden siyasi iktidarın
yapılacak ilk seçimde boyunun ölçüsünü alacağı gün gibi aşikar.. :oleyo:
ellere var da, bize yok mi ? sayın a.k. partisi başkanı.. :) )))
dün youtube da canlı yayın yapıyorlar...açılış maçılış yine bişeyler vardı...sadece 28 kişi izliyordu...ve yorum yapılmasın diye yorum kısmıda kapatılmış...millet oy moy yok yazıyordu çünkü geçen sefer...şaka değil...bu kadar ilgi alaka kalmış...herkes erken seçim diyor ama bence zor kendileride biliyor artık son demleri son zamanları o nedenle haklarını sonuna kadar kullanmak isteyecekler...tabii ülke şartları dayanılmaz bir hal alırsa başka...ama bu şekilde götürebilirse 2023 e kadar seçim meçim yapmaz...nasılsa gidiyorum bari son ana kadar kalayım diye düşünür...
2010 yılında aldığım arabanın kasko değeri maaşımın 10 katı idi. 6 yaşlı bir araç.
2014 senesinde onu sattım 4 yaşlı bir araç aldım onunda kasko değeri o dönem maaşımın 10katı idi.
Sene 2020 ve 4 yaşında bir araç almak için maaşımın 20 katından fazla bir ödeme yapmam gerekiyor :)
Bahsettiğim araçlarda aynı segment yani. 2020 de ki Q7 ya da raw4 değil yani :)
Paranın değerinin nasil yerle bir olduğununu sadece araç örneklemesi ile değil yüzlerce örnekle gösterebilirim..
Soros'un uşakları Faiz lobisi ayağını denk alsın, Reyiz adamın q*tn* keser :kahkah: :kahkah:
https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...66010094227459
Erdoğan: Kur saldırıların etkisiyle %24'e çıkan Merkez Bankası politika faizi %8.25 seviyesine indi. Hamdolsun daha da düşecek İnşallah
artık aylar sonra
dowda 27.668 e gelmek ve geçmek üzere
dow bitti.!
şimdi yeni dip
erken seçim felaket olur her türlü
2023 normal seçim sonucunda siyasi iktidarın desteğini kaybedeceğini öngören yandaş patron takımı,
muhtemelen
kırılma noktasının daha evvelinde
bir takım önlemler alacaktır kendince..
ortalıktan yavaş yavaş kaybolduklarını göreceğiz..
bence ilk iş olarak bazılarına yurt dışı çıkış yasakları getirilmeli.. :oleyo:
malk mülk gurbette, biz kaldık burada... ah yalan dünya vah yalan dünya.. :) )))
Bazen çok uçuk geliyor ya bize buldum sebebi. malum özet çıkarıyor ya danışmanları o özetin de özet kısmını okuyunca böyle absürt cümleler çıkıyor.
hamdolsun.
dahada düşer işalllah.
enflasyonda düşer.
hatta sıfır faiz sıfır enflasyon olsun.
günaha girmeyelim.
hayal ediyorum ki; 2023 seçimlerine kadar bu covid işi bitmiyor dünyada.. bunlar seçimi kaybedince gitmek isteseler de, Avrupası, Amerikası bunları kabul etmiyor.. puahahaha.. ilahi adalet derim, çok gülerim.. :) )))
Yaş ilerledikçe B12 eksikliği olur. Buda hafıza kaybına sebep olur. 60-70-80 yaşında eskiden TV buzdolabı mi mi vardı diyorsa. 1940*50 yıllarından bahsediyordur.
dow 31 diyecek başka geri dönmeyecek düşüncesindeyim y.t.d
bist 100 üde 148 bekliyorum y.t.d
bankaların dip yaptığını düşünüyorum y.t.d
bist 100 100 bin altı kapanış tabelada görmek istemiyorum artık y.t.d
dow
hadi 27.694 olsun.
böyle böye 28 e kadar gitmeyiz işallah.
28 de olsa sorun yok.
dow bitti.
brent bitti
onsu bekliyorum
çıkışıda sat
düşüşüde sat
Kamuran da 90 dan takmamı istiyordu....:) :)
Halka sesleniş gibi sandım. Ula hepsi ilkokul çocuğu oturmuş dinliyor. İki gün önce rezerv 105 milyar dolardı. Bugün 90 a düşmüştür. Bunu yazan da da b12 eksikliği var.
Kayınpeder konuşurken, damat telefondan dolara bakıyordu:))