Prensip olarak bende bankaları almıyorum
Printable View
Ben de hayatım boyunca banka hissesi almadım almam da...
Üretim yapan sanayi şirketlerini tercih ediyorum..
Bende akbnk vardi genel ort. 480. Hepsini sattim bugun. Su anda Ozgyo Agyo Metryo Tektu İsak Polho var. 290 aldigim rheagi bugun 360dan sattim gitti. Endekste de bir dizeltme bekliyorum. Ozellikle asagida biraktigi gap kafami karıştırıyor. Hele hele misal Akbankta 5,02de gap var...Aman aman.
6 aylık ilk 15 hissenin performansları
1
http://pixurl.net/image.php?di=8FFZ
2
http://pixurl.net/image.php?di=UX01
listelenmiştir.
maşallah :))
iyi geceler cümleten
Hocam metro ile ilgili öngörünüz varmı zarardayız
afyon çimentoda baskı devam ediyor yaarın ve cuma günü bu baskı kırılmalı alenen gözlemliyorum ..afyonsa ise bu sallar gider sabretmek lazım sonra yetişemeyiz hızına :):) YTD
İyi geceler hocam hoşgeldiniz yorum için teşekkürler
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam SNGYO hakkinda düşünceleriniz nedir yüklü bir giriş yapmayı planlıyorum ama yorumlarınızı da merak ediyorum ??
ODAS ISGYO KARSN MNDRS VE LİDFA YARIN İÇİN ekranıma aldım izlicem kesinlikle ytd
Fazla bilgi kafa karıştırır sizlere iyi geceler
Güçlü portföyü ve mali yapısıyla sektörünün önde gelen şirketlerinden biri olan İş GYO, çeşitlendirilmiş ve dengeli portföy yapısıyla yatırımcılarına en uygun risk-getiri dengesini sağlama hedefine odaklıdır.
İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (İş GYO), güçlü portföyü ve mali yapısıyla sektörünün önde gelen şirketlerinden biridir.
*0212 325 23 50
Is bankası iştirakidir
Hergün bu forumdaki yorumlara bakmayı iple çekiyorum. Faydalı yorumları için başta Çelik kardeşime, Mebes, Hakan4554 ve Esma kardeşime teşekkür ediyorum. Alllah’a emanet olun.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
OLMIP (tepki) ISDMR(4.30 geçilmeli) yakın takibimde
Hayırlı sabahlar dostlar.
Batan Güneş için ağlamayın, doğduğunda ne yapacağınıza karar verin. Sözünü hatırlatarak seans içi endekste kar satışları olursa 1266 benim için destek ve stop seviyesi olur. Herkese bereketli bir gün diliyorum. ..
Endeks yukselirken hisseler dusuyor neden acaba baknz
Afyon
Sanko
Polho
Usak
Yayla
Tektu
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aynen hocam bende öyle düşünüyorum. Endeksin 1312 direnç seviyesine yaklaştıkça kar satışlarıda oluyor. Gitmeyenlere sıra gelir inşaallah. Sabırla beklemeye devam. Her hissede stopumuz olmalı kısada ve orta vadede stoplar belirlenmeli. Endeks stop seviyesini kirmadikca bu geri cekilmeler normal sayılmalı.
YAYLA güçlü duruyor izleyip görelim.
Beklemekten yana suan tavrim
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks hisseleri az yan tahtalar cok yamulttu...
şimdilik 1266 seviyesinden dönüş yaptı .düşen cizgimiz 1258 civarında buraya dek inip pulbak yaparsa daha sağlıklı olur.ama yantahtalar nekadarda güçsüz olduklarınıda gördük.Spekler için altlarda toplamak için buyük fırsat oluyor.Her zaman azda olsa bir mıktar nakit bırakmak lazım..
Metro ya bakabilecek bi üstadımız varmı zarardayız:(
Şunu söylemek isterim, moral bozmayın. Bu sizi hataya sevk eder. Panik, yatırımcının düşmanıdır..
Düşüşlerde hangi hisse hangi hızda düştüyse , çıkarken de o hızda çıkar merak etmeyin..
Bankalar dolar bazında %50 prim kazandı... Akbank grafiğine baktım, gerisi de hemen hemen aynı.
AFYON ve USAK dolar bazında aynı sürede %20 gibi prim kazanıp bugün %10 a yakın düzeltme yaptılar... Yarını da takip etmek lazım tabi.
Endeks aynı sürede 132 dolardan 170 dolara fırladı...
Sihir gibi..
Yorum sizlerin arkadaşlar.. Cebimizdeki TL ile bu matematiğe uygun hareket edemedikten sonra kazandığımızı zannederken hakikatte kaybedeceğiz. Bu da diğer bir sihir..
Yani insanın boğazına gelip gelip düğümleniyor bazı şeyler...
YTD...
OZGYO yükselen trend üzerinde 2.19 kapanış yaptı. Yarın bu rakamın üzerinde kalma şartıyla takip edilebilir. OZKGY Düzeltmeyi fibo 62 seviyesine (4.14 )yaparak düzeltme bitmiş olabilir.
AFYON ,OSTİM ve YAYLA da yeterli düzeltme yapmış olabilirler. Tabiki endeks izinverirse. Ytd...
Yarın için stop seviyem 1255-53 .