oda 15 katına doğru gidiyor
Printable View
Yunanistan Başbakanı Miçotakis, "Türkiye'den somut adım gördüğümüz durumda istikşafi görüşmelere derhal başlamaya hazırız." dedi öğlen gelen haber biraz değişmiş sanki
Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti Başbakanı Sarraj'ın bu hafta istifa edeceğine dair haberler ajanslara düşüyor.
https://www.bloomberg.com/news/artic...-officials-say
Venüste yaşam belirtisi varmış.
Bizim palada yok. :)
Basaman gari bademspor.. Anca reverse a la cak sın..
MJ style..
Kici kirik denilen yunan borsasi bile + 4.2 yapmis
Yurtdisi resital yapiyor resmen
Hadi daha cort açın cortcular..
eğer cümle o şekilden bu şekile çevrilmişse,
durum gayet vahim.
eğer bu vahim duruma müdahale edilmiyorsa,
durum bundan da vahim.
fenerbahçe 2 adet forma 2 milyona satılmış
fener ol
lütfen fener ol
fakiriz biz
fener ol
ol ol lann
2 milyon tl
9 bin kişinin asgari ücreti
10 ailenin bir ömür boyu geçineceği para neredeyse
ama sen git fener ol
tamam mı fener ol
Vadeli varant veya forexte iseniz dünyada bulaşmanız gereken en son yer DAX denen sirk. Asla ve aman diyorum. Terste kalanı hızarla biçerler. Buraya üye olan olmayan herkese sözümdür dax a bulaşmayın gidin dilenciye veya muhtaç birine verin o parayı bari hayır duasını alırsınız. Bist bile daha karakterli fiyatlamalar yapıyor.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Leş garanın leş pastasını atabilecek kimse var mıdır ?
üzülme senin yerine yazdım 1 hs.tan 50 şer puan diğerinden 75 er puan aralıklarla
kÂr olursa benim
zarar ederse tahsil ederim. :kahkah:
bankalar içinde sadece işc ayakta durmaya çalışıyor arada üst kademeyi kaldırmaya çalışıyor. onun dışında halkbank ara sıra zıplıyor ama aynı hız dibine geri dönüyor.
garan 6,76-6,77 destek bölgesine, akbank 4,88-4,89 destek bölgesine yapıştı kaldı. 1-2 kademe bile kaldırmakta zorlanıyorlar.
destekte mal vermeyi göze aldıklarından sanki aşağı sarkacak gibi düşünceler oluşuyor.
bankalar harici ne alırsan al kazanıyorsun modu var..
6 bankaya aciga satis yasagi gelmeli
Adam kedi fareyle oynar gibi garan ile oynuyor
Asla artiya gecirmem kral benim dio
Zaten cop ligindeyiz surekli para cikiyor
Msci dan ciksan ne kalsan ne olur
ilk e-duruşma bugün yapıldı.
avukatlar video konferans ile duruşmaya katıldı.
Kripto paralar bile daha düzgün hareketler yapıyordur Dax denen dondurma çocuğundan. Dowa hatta kıytırık döviz pairlerine bulaşın ama buraya günahınızı vermeyin rica ederim..çarpılmanız kaçınılmaz. Alım varantlarının bugun +30 yarın - 50 yaptığı bi enstrümanın canı cehenneme
Abi varant oynayip adil oyun beklemek :s
garan ve bankalar hep aynı baskıda..
https://i.hizliresim.com/HXQk1a.png
fx te daxın çok ekmeğini yedim kral para verdi ama terste yakaladı mı donunu almadan bırakmıyor.
varant ise zaten tuzak hiç bulaşmayın.
not: ekmeğini yedim derken sakın sanmayın milyonları kazandım da ev aldım araba aldım öyle bir şey yok portföyü katladım belkide ama mal gibi çekmedik kazandıkça oynadık katlarız diye sonra bizi katladılar :)
Dunyada hic bir guc garan i arti kapattiramaz bugun
Bankacilik cok agir bir.krize giriyor gorunen
Cml nin attigi grafik dogru bence
Hayır mesele piyasa yapıcı veya kotasyonlar değil. Mesele dayanak varlığın ömrümde gördüğüm en abidik gubidik hareketleri yapması. Açın grafige bakın. Rezalettir bunun adı.
matriks'ten sms geldi.
27 Eylül'e kadar yıllık veri terminalleri alımında %30 indirim diye
birgün bi bakacağız tüm bankalar taban
bu leşlerin artmamasının hatta herşey giderken düşmesinin arkasında muhakkak çok önemli bi sebeb var
işte biz onu öğrendiğimiz gün kıyamet kopacak
çok mu paranoyakca bilemedim
ama bu bankaların bu şekild edavranmasının altındaki şey neyse çok can yakacak gibi
bankacılık endeksi trendin baskısında. dokundukça aşağı bırakıyorlar.
https://i.hizliresim.com/hm7k9d.png
yada tam tersi böyle süründüre süründüre herkesi bıktıracaklar ve birgün 3 gün 4 gün tavan tavan gidecekler
buda çok mu iyimser oldu:)
Türkiye ile Yunanistan askeri heyetleri arasındaki teknik toplantı, NATO Karargahı'nda başladı