Fed başkanı Powell'ın konuşması nedeniyle..
Printable View
Conilerden biraz hisse aldım o yüzden düşmüştür..:oleyo: citigrup 2023 yılında resesyondan bahsetmiş..%20 düzeltme bekliyormuş..doğru dürüst bir haber yok ama faiz artırımı öncesi herkes kendini ayarlıyor bakalım..Enflasyon rallisi yapıp mı resesyona girecekler coniler..:oleyo: bu deneyimi ilk defa mı yaşayacaklar bakalım 10-15 yıl sonrası için fikir olur..yoksa yüksek enflasyon yüksek işşizlik düşük büyüme diyip 1970 lere mi dönecekler..!
Eger iktidar değişikliği olursa 9 EUR hisse maliyeti var bireysel eski ortakların. Borcu yok robotik yazılım ekibi var ASELSAN ile ortak şirketi var. Kimya mobilya kağıt inşaat gıda vs bir çok karlı şirketi var. Bunun en büyük yatırımı arsaları. Eski faaliyet raporlarından görebilirsiniz.
fed in 50 bp aslında sürpriz değil...uzun zamandır fed üyeleri sürekli 50 bp puan artış v.s. açıklamalar yapıyordu zaten...fed toplantısı bayram tatiline denk geliyor bu arada...
WASHINGTON (AA) - ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell, bankanın 3-4 Mayıs'ta gerçekleşecek toplantısında 50 baz puanlık faiz artışının "masada" olduğunu ifade etti.
ya bunu bangır bangır herkes konuşuyor zaten. piyasa niye sanki 500 puan artırıcaz demiş gibi tepki verdi ilginç.
Artış hızı artacak demiş. Büyük ihtimalle 50 puanların sayısal olarak daha fazla olacağını fiyatladı Dow
-St. Louis Fed Başkanı James Bullard: 75 baz puan faiz artışı dünyanın sonu değil
Geçen burada konuşuluyordu galiba tweterda takipçisi yüksek olanlardan
bugun sitede gezerken gördüm video çekicekmiş ABD borsaları kırmızı olunca poweldan sonra videoyu çekicem diyordu.:)
diğer bir üstad oda yazmış ABD borsaları kan gölüne döndü dow % 1 aşağı :kahkah:
demekki malı satan kuş sitesi ekibi mevcut .
yarın sabah FDOW 300 puan artıda olsun, bizimkiler direk artı gaplı açar :)
Jöleli bu yükseliş fırsatını bulduysa biraz da o el atar bireysel USD ler bozulsun diye. Bir ara olduydu borsa uçarken USD 7-8 TL idi. Bunları da ağına düşürür.
bizim borsanin yurtdışı pert olsa bile düşmeyeceğine kundaktaki bebe bile inandiktan sonra boru gibi düşer demiyorum o zaman da inadina yukseltirler :)
Bence erken seçim var İmamoğlu aday olamıyor YSK davası onun için engel olacak.
bu pala başka pala
jöleli gobekli pala
korkirem endeks göçmire
shortlar elimde kala
Yarın önemli bir gün olacak.
Trend başları ve sonrasında GAP lı açılışlar her iki yönede olabilir.
Sabah bunun işareti gelir
Son iki ayda yurt dışında olan hiçbir olumsuz şey bizde olumsuz fiyatlanmadı.
Bunu savaş dahil.
Şimdi bende soru işareti var.
Hem endeksin geldiği seviyeler.
Hemde son günlerde ki yükselişin ivme kaybetmesi.
O nedenle Yarın önemli.
Yarın kaldığı yerden devam da edebilir.
Şhort önerilmez.
Sabah duruma göre poz azaltmak faydalı olabilir
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pastada 87.000 shortcu olmuş. Yarına 143 milyon teminat tamamlama çağrısı oluşmuş, shortcular vazgeçmiyor para kaybetmekten.
Teb sol tarafta 222,000 long, maliyeti 2230 civarı. Uzlaştırıp geçecekler gibi, kapatmalarının pek bir anlamı yok. 600 puan kâr.
SPK nın haftalık bülteni dün yayınlanmamış, sitesinde hala yok bakalım seans açılana kadar gelecek mi...
https://www.spk.gov.tr/Bulten
lan insan bu veriyi yayınlamaya utanır :he:
şaka gibi...acaba bizim ömrümüz yeter mi yıllık %1,2 TÜFE görmeye?
Japonya TÜFE (Yıllık) 1,2% (Önceki 0,9%)
ABD,istediği kadar eksi kapatsın.FUTURELERIN az eksi olması bile bizim için artı gap sebebidir.
Hacıyatmaz borsası. 100 kaplan gücü....
Bugün o gün mu ? Devreler yanar mi?
bu enflasyon oldukça bu kadar yabancı çıkışı oldukça borsa bir süre daha devre mevre yakmaz dinlenmelerle yön feza
Tamaaaam düzeltmesini de yaptı bu vesileyle. yukarı devam mı şimdi...
Kredili mal taşıyanlar biriksin birazcikta kendi short acsin bak iblis 2 günde nasıl%20 aşağıya basar. Basmiyorsa aşağıya şartlar olgunlaşmamıştır.
SP500 ün -%1.48 DÜŞMESİNİN DÜZELTMESİNİ YAPTIK.Dağılın gençler...:)
Bugün o günmü deyip şhorta dalmasam da
2840 e kadar durum anormal sayılmaz
fakat altında durum sakata gidebilir gibi geliyor bana
Bence yine ve yeniden herzaman ki gibi gırnızıda lönklüyüp fışkırtınca veren kazanır gibime geliyor, bir aydır viob yabmıyorum.söktüm şort tuşunu
iş yatırım başında türlü türlü belalar bulunan bim için 112 hedef vermiş.
nasıl borsa düşecek anlamadım :wu:
Dostlar
kimseye şhort tavsiye etmiyoruz
fakat dikkatimi çekenleri yazıyorum
son iki günlük vadeli pasta ve tacirler
https://i.hizliresim.com/knrrttc.PNG
Bekliyo nasılsa abd vadeliler artıya geçecek ve yine fışkırtmaya dvm
Günlük alan satanlar va tacirler
Bu tacirler viop da satınca vede ertesi spotta satıcılı olabiliyor
viopdaki satış rakamı 500 milyon TL nin üzerinde
bugün için long anlamında risk içeriyor
long anlamında risk içeriyor demek