Bir yerden short gelmeli.. ve hızlı bir şekilde 800-1000 puan inmeli (şahsi düşüncem)..Ama nereden?...3.600 den mi,4.000 den mi?
O zaman açığa satış yasaklayanın....
Printable View
Bir yerden short gelmeli.. ve hızlı bir şekilde 800-1000 puan inmeli (şahsi düşüncem)..Ama nereden?...3.600 den mi,4.000 den mi?
O zaman açığa satış yasaklayanın....
Kozalaklar sert artınca düşüş başlamış oluyor genelde.
YKBNK 1,1 milyar lotu geçti. Yapı Kredi Yatırım dışında birinin baskılaması çok zor.
bu bizim kullandıgımız matriks mi?
Zehra Taşkesenlioğlu’nun eşi Ünsal Ban ve #Samsun AKP Vekili Çiğdem Karaaslan’ın eşinin ortağı olduğu Matriks şirketinin, #BIST'te keriz silkeleme denilen yöntemle manipülasyon yaptığı ve İngiltere’de şirket kurup parayı yurtdışına kaçırdığı ortaya çıktı.
Fiyata bakarsan bizim MATRİKS
20 den 80 e çıkmış...son günlerde taban taban 40 olmuş..
endeks kontrolden çıkmış durumda..
Matrix, Forex, İdeal vs programları SPK incelemeli, oradan kimin ne alıp sattığı online gözüküyor.
Oysa bankalarda hassas kişilerin müşteri bilgilerine bakanlar bile raporlanıyor diye biliyorum. Tapu'da birileri bakmış yargıya havale edilmişlerdi, hatta belediyeler bile bakamıyordu.
Tam kontrol altında aslına.
Spek kağıdı gibiSM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kriptoda zamanında çıkanlar paraya para kattı...
bunuda %10 luk kesim oluşturdu...
diğerleri hala ekrana bakıyor...
GÜRSEL TEKİN; HDP ye bakanlık verilebilir,demiş..
Milli sav. bakanlığı mı; milli eğitim bakanlığı mı?:)
Abi en çok Mili sav. bak. VERİLİRSE NE OLUR DERİM?:)
Gürsel tekin, ltfen az konuş..TVye çok çıkma..çok söz hatasız olmaz.
Geçen bir videoda da baron olarak isim geçiyordu, S&P tweetlerinde de ismi geçti ama çok gündem olmadı gibi.
"17 Ağustos 2022", yirmi üç yıl sonra aynı tarihte, daha kurumsal, daha yerli, daha bi işi öğrenmiş şekilde.
Şuradan dönecek/dönmeli yerine, daha da gidebilir mi sorusunun para bırakacağı zamanlardayız.
Bu adamlar, bir sabah kalkıp da "hadi bankaları alalım da tavan yapalım" diyerek doğaçlama başlamadılar bu işe. En ufak ayrıntısına kadar hesaplanmış, herkesin ne yapacağını bildiği, görev tanımlaması a dan z ye eksiksiz şekilde yapılmış, takasları ayarlanmış, nerede ne kadar açık ya da short yapılacağı öngörülmüş, daha öncesinde küçük tahtalarda onlarca defa denenmiş, ellerinin alışık olduğu bir şeyi daha büyük montanlı, kurumsal bacağı daha kalın şekilde yapıyorlar. Zannettiğiniz, yargı geliştirdiğiniz hatta yargınızı önyargıya dönüştürdüğünüz, şartlandığınız şekilde ilerlemiyor bu işler. Küçüklü büyüklü binlerce yatırımcıyı, para sahibini, hatta, son tahlilde ülke gündemine haber akışı temin eden bir konudan bahsediyoruz, o elemanlar da bunun icracıları.
Diyeceğim şu ki; "şartlanmayın". Şartlandığınızın farkına varamadığınızın en büyük kanıtı, geride mi kalıyorum duygusu ile yön inadınızın artmasıdır. Gerektiğinde uzak kalın ama şartlanmış şekilde asla devam etmeyin.
Haberler sermayeye göre dağıtılır. Elli bin liranız varsa size ulaşan haber başkadır, elli milyonu olana ulaşan haber başka.
Esen kalın
İsrail unutuldu, eskiden güneydeki ülke deniyordu isim verilmeden eleştiriliyordu, ileride Hz.İbrahim'in torunlarının ülkesi denilebilir.
Yani ben zaten öyle görüyorum, ben de Hz. Adem'in torunuyum.
Ereğli niye durdu yaaaa :he:
Muhahahah
piston düştü ayıların black dayi bu gün olsa gerek :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
AYGAZ aldım ben akşam oldu diye sattım o da yürümüş.
Benim sistem sat verdi, Bir ara korku ile yanlışlıkla bir kaç kontrat short açtım inim inim inleyip kapadım. Ama yarın kapanma zamanı sanki tavan hisseler sonrası gibi düşünüyom.
Bunlarda da hiç vicdan yok arkadaş nasıl fışkırttırıyor üüüle, yine kimbilir bugün kaç kişiyi yakaladılar çuvalda :drunk:
3884 den bi ceton daha attım Göktürk abi, hayırlı olsun
sabah dibinden 24.000 puan yükseldik..eskiden bu marj bir ayda olurdu..direk batırmaya yönelik..
https://www.youtube.com/watch?v=msaE5zlihiE
Vurulmuş da kanıyor Kerimoğlu'nun her yanı
Haydülen de haydülen
Şu dağlarda geyik kalmadı
yapı ve ak gönderdim hacimler hoşuma gitmedi.
şimdi tavan yapabilirler ariston yüklü maldaydım.
silkeledi bizi
Benim içimden geçtiler Bozkurt abi
https://youtu.be/fC3eNQDEzlI
Bu videodaki adam gibi oldum teselli edende sensin.
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Long olan da kazanamıyor bence. Dün TV'de söylediler.
Sattığını yukarıdan aldırıyorlar veya aldığını ucuza geri sattırıyorlar.
3877.50 den bende son kurşunu salladım dayıcım, artık yeter bi düzeltme yap yani
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benim portföyü biliyon cuma çok havalıydımda bugün tahta aşağı ama sattık bişiler cağrı sonra demedii deme bak azalttım bikaç bin lot:) açılışta yüzde komik oldu adam inatla ben yüzde 5 yıkardan alcam dedi an itibariyle -2 küsür:)
ben deliyim pala benden deli:)
y.t.d.
Zamanında rezervasyon yaptırmak gerekiyor, son dakika hamleleri genelde yanlış oluyor.
ALARK zamanında alanlar rahat, gelene veriyorlar şimdi.
durum o kdr zor ki elinde mal olanlar bekliyor olmayanlar da gözlüyor kim kazanıyor palaaaaa maalesef bu ralliye ayak uydurmaya ya da geri de kalanlar çok üzgün.
akbank viop ta 1468 tavan, hisse 1424 tavanı 1433 neden acaba?:) (bende yok meraktan soruyorum)