waaoowww, ykbnk taban kalktı
yürü be ali koç, tavana sür tahtayı da görsünler
yürü ulan ali
Printable View
waaoowww, ykbnk taban kalktı
yürü be ali koç, tavana sür tahtayı da görsünler
yürü ulan ali
Yapi kredide tabani cozduler
Koç la işc taban bozar gibiler
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sigara fiyatlarına zam gelmesi ve fiyat aralığının 45-50 ₺ seviyelerine yükselmesi bekleniyor.
100 lira olsun ses çıkarırsam itiraz edersem ne olayım...
inaşallah dahada artar...
Asıl milli içecek çayda %100 zam kaçınılmaz diyor sektör temsilcileri.
"...Çay Sanayicisi İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yılmaz Kar, çay fiyatlarına yüzde 100 oranında zam yapılacağını açıkladı.
Günün her saati sevilerek tüketilen çay, yapılan zamla birlikte vatandaşın cebini yakacak. Zamdan sonra çay tüketiminde nasıl bir değişim olacağı şimdiden merak ediliyor.
"RAFLARDA ÇAYA ZAM ELİ KULAĞINDA"
Bloomberg HT'den İrfan Donat'a çay zammı ile ilgili bilgi veren Mustafa Yılmaz Kar, "Şu an raflardaki çayın fiyatı 2023 üretim fiyatının çok altında. Raflarda çaya zam eli kulağında... ÇAY-KUR'un maliyeti 90 TL'nin üzerinde olur, 100 TL'ye yaklaşır. Dolayısıyla yüzde 100'e yakın bir artış bekliyorum" dedi.
"FİYAT 14 MİSLİ ARTTI AMA ALIM GÜCÜ YÜZDE 15 DÜŞTÜ"
Mustafa Yılmaz Kar, yaptığı açıklamasının devamında maliyetlerdeki artışın alım gücünü olumsuz anlamda etkilediğini belirterek şunları söyledi:
"2008'de yaş çay alım fiyatı kilogram başına 83 kuruştu ve o zaman 67 sente tekabül ediyordu. Bugün yaş çay alım fiyatı 11,30 TL oldu ama 57 sente tekabül ediyor. Yani fiyatlarda 14 misli artış oldu ama alım gücünde yüzde 15 bir gerileme oldu. Maliyetlerin artışı mühtahsilin alım gücünü olumsuz yönde etkiliyor."
Koç u da kaldırabilecek bir babayiğit çıkar mı
Yazıldı mı bilmiyorum ama bugünkü teminat tamamlama rakamı çok büyük.
1.644.061.825,62 TL
sert tepki zamanı biraz DOHOL aldım bakalım
hcbs.. 785 milyon TL ile baş satıcı..KCHOL
çok kazanacağız umuduyla giren ekip
aynı ekip UNLU'de akbnk..900 mTL satıcılı..
Serbest 20 ye geldi
Konda nın perşembe anketi %49.70 kk %45 küsür RTE idi.
dip not SO - Mİ toplamı %6 olursa 2. tur dedi olay bu.
18 anket şirketinin ortalaması %49 KK %45-46 RTE diyordu.
buradaki anketleri yanıltan milliyetçi oylar meralden %2 SO kayan oy.
Mhp nin anket ortalama %7-8 bandı %11 oy aldı .
RTE %49 almasını milliyetçi oy sağladı.
KK devam edecekse milliyetçi oylar için çalışmaları gerekli.
başarabilirler mi zor hayırlısı olsun
Geçen sene 2 TL'den aldığım cola/teneke
15 TL ..Migros'ta.. içmiyorum birader.. %800 bu ne ya??
paranın fiyatı olan faiz bu kadar yanlış belirlenince o para ile fiyatlanan hiçbir şeyin fiyatı da belirlenemiyor... kim kaça tutturursa...
maalesef çok daha da kötüye gidecek bu durum... paydasında TL olan herhangi bir nesneye "ederi budur, pahalıdır, ucuzdur" demek git gide daha da imkansız hale gelecek...
çok şey kaybettik maalesef bu pazar, köprüden önce son çıkıştı...
Yabancıyı görüp onu frontlamak isteyen Gedikteki Türk oyuncuyu bitirdiler bence.
Batanın bu piyasalardan elini eteğini çekmesi lazım, bedava peynir fare kapanında olur :)
bence 2023'te nasıl olsa seçim var, rte ve akp düşüş trendinde, biz de seçim sonrası bu malı yerliye yabancıya kesin pazarlarız diyen yatırımcılar grubu vardı. tahminimce 2021-2022 diplerinde holding-bankalarda bi güzel maliyetlendiler. seçim öncesi f/k hikayesi ve anketler ile bi güzel köpürttüler. bunlar bence bağımsız hareket ediyorlardı. tabandaki bunca mal geçmişte toplananlar da olabilir.
200 günlük ortalama çok kısa zaman aralıklarıyla 3.kez çalışmış gözüküyor. Dördüncü de öperler
yapıdan sonra akkızdada çözülme olacak mı takipteyim:)
Koçta şuana kadar 6,5m alım var, bekleyen 8,8m
Akbank 27,5m alım olmuş bekleyen 37m
ISCTR 15m alım olmuş bekleyen 42m en ümitsiz burası gibi
gerçekten ihtiyacı olduğunu düşündüğüm ve losemili çocuklar hariç bütün yardımları bende kestirdim.Etrafımda bir çok kişi aynı düşünceye sahip artık.Çok şükür durumum iyi sağlığım iyi olduğu sürece sıkıntım yok , 27 senedir borsadayım son 2 sene kadar rahat ve güzel paralar kazanmadım ama Tv de veya sokakdaki yokluğu gördüğüm için tepkimi yasal çerçevede verdim.Tvde depremde o insanlarla beraber ağladık üzüldük yardımlar yaptık ama bakıyorsun tepki yerine KADER deyip yönetimden memnun olduklarını gösterdiler , insanları anlamak yerine artık bende yönetenler gibi hareket ediyorum kendi sınırlarımda yapmam ve yapmaman gereken şeylere göre hayatımı yaşıyorum .Bu yüzden benim için artık herkes hak ettiği gibi yaşasın taşın altına ben elimi koyduğum yerde , heryerde hayat pahalılığını ve zorluğunu söyleyen insanların bu tavır ve hareketleri beni yordu
Merkez Bankası’ndan altın ve nakit odaklı hamle
Merkez Bankası, belirli bir limitin üstünde kişisel kredi kartlarıyla nakit çekimi ve kuyum harcamalarının kredi türüne göre yüzde 30 oranında menkul kıymet tesisine tabi olmasına karar verdi.
Bir arkadaş bunun ne demek olduğunu kısaca açıklarsa sevinirim.
Yazmayacaktım ama yazayım. Deprem bölgesine bir çok yardımım oldu.
Deprem bölgesine konteyner yaptırım gönderdim. Benim için orada insanların kime oy verdiği umurumda değil. Seçimler de umurumda değil. O konteyner'da CHP'li HDP'li, İYİ Partili, Akpartili kalıyor olabilir. Bilmiyorum. Ben bir iyilik yaptım denize attım. Balık bilmezse halık bilir. Sosyal medyada böyle yazanlar da var. Ayıp ya ayıp. Bu düşüncede olan insanları kınıyorum. Bölücülük yapıyorsunuz.
Ne kadar ahlaksızca, vicdansızca. Lanet olsun sizin gibi insanlara. Adama yaptığı yardımı başa kakıyor.
Zihniyetin geldiği duruma bak.
Size katılıyırum.
Benim siyasal görüşümde değilse yardım yapmam demek,TÜM SAMİMİYETİ ORTADAN kaldırır.
Bir hayır eğer gerçek karşılık bekleniyorsa(öteki tarafta) ALLAH RIZASI için yapılır.
ONDA DA kimlik-siyaset aranmaz.
Üstelik depremden 1. derece etkilenenler orada yaşayan nufusun %20-30 udur...Onların düşüncesinin ne olduğunu nereden bilebilirsin?
Ateistler de yardım yapar sayın AbkaRedmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yardımı dine bağlamayı dogru bulmuyorum...
insanlar Allah rızası içinde insani olarakta yardım yapabilir...
insani olarak yardım yapıp bunu kesmesi insanların doğal hakkıdır...
demek bu şekilde yaşamak hoşlarına gidiyor diye düşünebilir...
bende tüm yardımları kestim...
ve artık hiçbirşey pahalı demiyorum...
herkes halinden mutluysa öyle yaşasınlar...
Algı işi sizlerin en sevdiğiniz işler şuanda yapmak istediğin gibi yalnız her konuda biraz büyük gelirim sen ve altta yazan şahıs gibilere çünkü sizin ömrünüz biatla geçiyor bizde biat ALLAHA ,
o bölgede veya hayatın içinde şuanki yaşam şartlarından sıkıntı duyduğunu söyleyen bir sürü insan dinledim , insanlar tvde neler söylüyordu bugunkü iktidar değil başka iktidarda olsa aynı şeyleri söylerim beğenmediğiniz insanları hala neden seçiyorsunuz , önümüz belediye seçimleri memnun değilsen gönder kim olursa olsun.
Olayları anlamadan kendi dünyana göre yazma senin gibiler bunu anlayamaz zorlama kendini.