10895 acti
en yuksek 10898
en dusuk 10828
suan 10845
Printable View
11,000-11,200 bölgesi kemik sesleri gelir ayılarla bogalar arasında...
mantıken burdan shortlamak gerekir...
https://i.hizliresim.com/4nywq1c.png
elleri long olmasa, güzel bir şort bölgesi (teknik olarak )
çizginin biri 10.000, diğeri 11.000... % 10 fark varken, buradan yukarı dönmez
https://i.hizliresim.com/q34ufbg.jpg
AMA...
elleri long ve içlerinde bisti çok pis bir yükseltme isteği var...
netekim; yeşil bar ile bu isteklerini beyan etmişlerdi... imamoğlu gelişmesi beklenmeyen bir durum oldu
ve
bu onlara en fazla birazcık zaman kaybettirecek... sonra yollarına devam edecekler
yokluk fonu devreden çekiliyor sanırım...
ak yatırım , iş, teb... koştu geldi
bugün endeksi az eksi veya yatayda tutmaya
yatırım finansman 300 milyon bastı... % 0,5 yukarı çekildi vadeli
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile İBB çalışanları ve CHP'li belediye başkanlarına yönelik operasyonlar, sokaklara olduğu gibi seçmenin kararına da yansıdı.
"AK PARTİ'DE DÜŞÜŞ DEVAM EDİYOR"
HBS Araştırma Şirketi, Ekrem İmamoğlu'nun tutuklanmasının ardından yaptıkları ilk anketin sonucunu paylaştı. Ankete göre; CHP son dönemlerin en yüksek oy oranına ulaşırken, AKP'nin oy oranlarındaki düşüş devam ediyor
Açığa satış yasak , uptıck yasak , diğer enstrümanlar yasak = 2 gündür 160-175 milyarlık hacimler nasıl yapıldı.
saat 10.00-11.20 den beri yapılan hareketlere bakın yasak olan yerde bu hareketler nasıl olur 40 milyar hacim yaptı:)
çalıştığınız aracı kurum elamanlarına sorun %70 cvp dan kaçar %30 kulağını başının üzerinden tutar anlatır.:)
Bugun tatil oncesi nakite gecmek icin son firsat.Bugun satan 5 günlük nema alacakmış.O zaman yüklenin, sat tuşuna...
Katırcı bedri nerde sesi çıkmıyor inşallah bir sıkıntı yoktur.
Haber Aktif
@haberaktifcom
·
21s
AKP boykot kararından rahatsız: "Özgür Özel’in şirketleri tehdit etmesi zorbalıktır"
AKP Sözcüsü Ömer Çelik, CHP lideri Özgür Özel’in açıkladığı boykota ilişkin "Medya kuruluşlarını ve şirketleri açıkça bu şekilde tehdit etmesi, siyasal zorbalıktan başka bir şey değildir."
şu cümleyi kullanmak ilginç:)
spk şirketlere geri alım kolaylıgı gibi bişey getirmişti...
hiç gördünüzmü geri alım yapan firma...
Para piyasası fonlarından çıkış fazla. Tahvil sebebi ile getirileri çok düştü..
Yabancı teknoloji şirketleri fonlarına para girişi var. Ben biraz daha izlemedeyim o tarafta.
Bizim borsa fonlarına hala giriş yok..
Ppf den çıkan para güçlü olarak gelmiyor şu an borsaya.. Ben ppf lerin %75 ini bozdum.. Aylık ve gecelik mevduat olarak oranladım.
Gecelik olan kısmı düşüşlerde borsada değerlendireceğim.
8500-9000 arasına bir takım haberler ile gelirse mal almaya başlayacağım..Bizde günden bitmez.. Fırsatlar olacağını düşünüyorum..Olmazsa da dengelenme yerlerinden bakacağım ne yapabileceğime..
ING BANK
Liraya carry trade ilgisinin tekrar son 18 aydaki kadar yoğun olması pek olası değil,
ING, geçen hafta bu zamanlar dünyanın en gözde carry trade'i olan Türk lirasında çok düzensiz bir satış gördüklerini belirterek, "Tahminlere göre carry trade'e yatırılan yabancı paranın 20 milyar doları lirayı terk etti ve Türk yetkililer piyasayı kontrol altına almadan önce USD/TRY kısa bir süre için %10-12 yükseldi" dedi.
Merkez Bankası tarafından lirayı desteklemek için yoğun döviz müdahalesi ve TL likidite boşaltma operasyonlarının kullanıldığına ve borçluların 200 baz puan artırılarak %46'ya çıkarılan gecelik borç verme imkanına yönlendirildiğine işaret eden ING, " Geçen haftanın sonlarında %75'e kadar yükselen bir aylık vadeli TL zımni getirileri şu anda %48'e gerilemiş olsa da geçen haftanın sonlarında görülen %35 seviyelerinin hala çok uzağında" değerlendirmesini yaptı
ING ekonomisti Chris Turner, ""Liradaki satışlar piyasa için bir şok oldu ve Merkez Bankası USD/TRY'yi tekrar kontrol altına almış gibi görünse de, yenilenen carry trade ilgisinin son 18 ayda görüldüğü kadar yoğun olması pek olası değil" dedi.
Tunç: Imrali'nin talebini değerlendireceğiz.
Ailesinin görüşme isteğiyle ilgili soruya yanıt.
Erdoğan: Büyük turplar ortaya sacildiginda , yüzleri kalmayacak.
Heybedeki Büyük turplar dökülmedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan:
“İstanbul’un büyükşehir ve kimi ilçe belediyeleriyle yolsuzluk, hırsızlık, irtikap konusunda yamyamlığın kitabını yazdığı anlaşılıyor.â€büyüksün reis vakir grubanın hakkını yedirme
cuma alınan tüm mallar giddi..
zero hisse. !
eheh
sağol reyiz büyüksün.
:drunk::drunk:
aslın da çağlayan adliyesi yapılırken adliyenin altına zindan olabilirmiş. emlak hem personel yorulmaz hemde ciddi masraf tan kurtulabilinirdi.bu mütahitlerin kafa basmıyor.
Fatih Altaylı yorumluyor: Siyasetin seviyesi!
https://www.youtube.com/watch?v=2N8cbLryJcY
:drunk:
imam osturursa cimaaat nabıyoduyu anlatıyor.
siyasetçiler milletin eşine sövmekle ne yabmak istemektedir ??
:drunk::drunk:
gutuplaşmadan beslenenler ehehe.
dün bir yakınım dediki yargı bağımsız illaki suç işlemiştir suç olmasa da.he dedim melih gökçek ya da iktidar belediyelirnde yargı nerde dedim,nerde
bir de ısrarla en kötü geride kaldı diyenler var..
ben bu mantığı anlamıyorum..nerden biliyorsun siyasi gelişmeleri de diyebiliyorsun bunu
Bahçeli olayı var..kayyum beklentisi var..
İmamoğlu için yürüyüşler isyanlar var..
yabancı da kaçıyor..
yerli zaten korkudan gözleri kocaman olmuş, şamşırtmış yani..
herif en kötü bitti hadi mal alın diyor..:party:
Bu siyasi belirsizlikler devam ettiği sürece 2025 de bu borsadan bir şey beklemeyin benim düşüncem.
Çık konuş diyorlar konuşuyor, eskisi gibi değil, biri bitkisel, diğeri itkisel hayatta. Allahdan turp diyor, ya havuç dese, her şeyin ucu bize dokunacak.
sıkı durun şimdi..çok güzel analiz yapacam..
bu kadar belirsizlik ve olay varken ve teknik olarak aşağı ihtimal ağır basıyorken,
üstüne yatırımcı da yokken neden borsa yukarı gidecek..nasıl gidecek..
gidipte ne boh yiyecek
zerre kadar inandırıcılığı yok.. geride kaldı diyenlerin.
reyizde içeri girdi zamanında ama bir projeydi. 1-2 ay yattı çıktı.
şimdi çıkmamak üzerine bütün proje.
demirtaş kaç senedir içerde ?
osman kavala ?
şu saatten sonra tr karanlığa gömülmüş bir ülkedir.. fatiha anlayacağın ....seçme seçilme hakkı elinden alınmış bir ülkedir.
bu dediğimin ne olduğunu ilerde anlayacaksınız.
diğer konu.
yolsuzluk vs..
yaw.. kendi sözleri değilmi. parsel parselciler. ne istedilerde vermedikçiler. fetö için.
gizli tanık olmaya gerek bile yok kendileri tanıklar kendileri itiraf etmişler.
hani nerde hukuk ? rezanın önüne yatanlar....
yolsuzlıktan şatafattan mililettin parasını hiç etmekten suçlu olunsa.. silivri olduğu gibi akp dolardı :)
geçin bu işleri.