Kuzumu güncellediler keçi yapttılar
Printable View
Imamoglu cokusunu de bu çöküşü de daha önceki Tayyip kaynaklı çöküşlerde de shorttum
Tayyip olmazsa shortcu olarak kuruş kazanamazdik.
Bu son çöküşün dibi kilicdarin ihraç edildiği andır
İhraç olursa kayyum darbesi boşa cikar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "borsamızdaki toparlanma hız kazandı" açıklamasından sonra Borsa İstanbul %9 değer kaybetti.
Bu sefer ki alenen açık açık bir sinyali
Kaybedenler kendini sorgulasin
Metropol Haber
@metropolmedya_
·
20d
Özgür Özel, Gürsel Tekin'i ihraç ettiklerini duyurdu:
"Kayyumun partinin üyesi olması gerekiyor kanuna göre. CHP'li hiç kimse sarayın kurduğu bu kumpasın bir parçası olamaz. Parçası olanı partiden ilişkisini keseriz"
Bahçelinin sınıf arkadaşına söylüyor:)
gürsel tekin de şunu diyebilir ayın 15 ni bekleyin bana ihraç kararı verenler bu yetkiye haiz miydi..?
bu hamle swap faizlerini yukarı itti , enaz 5 milyar dolar rezerv satışı oldu. ciddi tahvil satışı oldu, tahvil faizleri de yukarı gitti. maalesef faiz indirimi de rafa kalkarsa yine Eİ olayı gibi bize aylar kaybettirir.
Ons altın 3537 :plc:
�� Muhbir
@ajans_muhbir
·
48d
�� Özgür Özel'den Devlet Bahçeli'ye:
“Bu yönetimi MHP'nin başında tutan bir Asli Hukuk Mahkemesi marifetidir.
Buna da AK Partililer aracılık ettiler, MHP'yi iktidarlarına yedeklediler. Bunu bilmeyen mi var?
MHP'nin bunun diyetini ödediğini bilmeyen mi var?â€
ANKA Haber Ajansı
@ankahabera
·
1 sa
Özgür Özel: Biz haberdardık, 9 mahkeme reddetti 10’uncu da tutturdular
"Biz haberdardık. Bu onuncu denemeydi. Ankara’da 6, İstanbul’da 4 tane dava var. Bu dava 4 davanın bileşimi. Ankara’da da 6 davanın bileşimi bir dava yürüyor. Asliye Hukuk Mahkemelerine başvuruyorlar ve ‘Kongreyi iptal edin, tedbir kararı verin’ yani mahkemeyi daha görmeden, görevdekileri uzaklaştırın. Bunu 9 mahkeme reddetti 10’uncu da tutturdular"
https://x.com/ankahabera/status/1962933590557393410
Dedektif
@haberdedektif
·
51d
Özgür Özel, II. Çözüm Süreci Komisyonu’ndan ayrılmayacaklarını açıkladı:
“Biz komisyona bizim arkadaşlara operasyon yapılmasın şartıyla girmedik ki…
Bu komisyon 18 Mart gününde kurulsa girmeyecek miydik? Sapla samanı ayırmak lazım birbirinden.â€
Muhbir
@ajans_muhbir
·
3d
CHP eski Genel Başkanı Hikmet Çetin:
“Ben CHP-MHP koalisyonunun başarılı olacağına inanıyorum.â€
OLUR MU? :)
Mahkeme kararında ki kurultay delegesi ile seçim delegesi tedbiren görevden alınıyor 38. İstanbul il kongresi delegeleri görevden alma reddediliyor bunun farkı ne
devlet büyüklerinin ardı ardına çıkıp borsa çok iyi toparlanıyor mesajları...
alt minvalde hisse alın demeye getirip peşinden kayyum çakmak kaçıncı level bilemedim...
bilalinonun geleceği garanti oldumu... :oleyo:
oyum bilale.:ok:
eheheh
short devam..:drunk::drunk:
15 eylül dillendiriliyor, buradan bu karar çıktı. işte bu karar dayanak yapılarak böyle olacak diye.
@emlak sen milleti uyardın, karahan tepedeki penis heykelleri ile mesajı verdin. alan aldı. :yahoo: :yahoo:
orada 11 penis vardı, bir de ne olduğunu tam anlamdıramadıkları başka bir heykel.
demek düşüş 11 gün sürecek, ortada 1 gün dinlenecekler.
manif hocam iyiki varsın.. gece gece yarıldım :)
saygılar.
yatmadan aklıma takılmıştı.
şu mezar taşı ile o heykeller çok benziyor.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Dosya:...%9Flu_Tomb.jpg
fesli kadirin mezar taşı bu
Kes yahu ayan beyan belliki kanka gizli akp li gizli ATATÜRK düşmanı.
Ve artık tek bir şey kalıyor yapılacak.
Batsın borsa.:vk: yüzde 90 da maldayım.
Dün tek bir Barma tavandı.Bügünde onu satacam.
EGGUB da sattıklarımı 16 eylüle kadar alım fırsatı verirse alırım yoksa kalanlarla izlerim.
KLMSAN da sattım oda düşmedi gerçekten manyak işler oluyor borsada 28,50 lerde boşluk kaldı diye hatırlıyorum.
Artık almam oraya gelmedikce.
bugün şöyle % 1 2 falan artı olsak fena olmaz.
shortlara eklemeye yabarın :drunk::drunk:
reyizin artık geri dönüş şansı kalmadı..
şu saatten sonra bilalden başka seçeneği yok. nababilir ben olsam bayraktar + bilal + fidan lı bir gurub kurarım.
zaten seçimlere kadar tüm cehapeliler içeri atılmış olur. yada siyasetten men edilmiş olur.
mhp + dem de yanıma aldımı... tamamdır
bilal cb.. başbakan bayraktar.. fidan cb yardımcısı.
kavga var falan deniyor reyizden sonrası için ama bence yok.. pasta çoğ büyük dayucum hepsine yeter ..
ehehe
ünlü ekonomistimiz ile tr şahlandı... bilal ile uçacağız diyorum.
kimse inanmıyo
:drunk::drunk:
Bundan sonra tek şık kaldı kaybetmemeliler.
Yoksa işleri mok.
Tayyipistan aynı putin gib aliyev gibi kim gibi seçenekler yalnız bizde bölünme kaçınılmaz olur.Dış güçler içerde şuan.
Günaydın cemaat bol kazançlar
Bu cendereden çıkış herkesten bağımsız siyasete bulaşmamış bağımsız adaydır. Bu siyasetin alayı tek bir hükmeden çıkmıştır. Eğri adamlardan doğru çıkmaz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Özgür,gizli ampül cü olabilirmi?