Her gün sonunda aracı kurum dağılımlarını görmek istediğinizi söylemiştiniz.
Bende her gün biraz zaman ayırarak paylaşmaya çalışıyorum ama hiç kimse bakmıyor galiba,
faydalı olmuyorsa paylaşmamın da bir anlamı yok.
Printable View
Her gün sonunda aracı kurum dağılımlarını görmek istediğinizi söylemiştiniz.
Bende her gün biraz zaman ayırarak paylaşmaya çalışıyorum ama hiç kimse bakmıyor galiba,
faydalı olmuyorsa paylaşmamın da bir anlamı yok.
Teşekkürler
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emeğiniz için teşekkür ederim...
Son bir haftalık takası da gönderebilir misiniz? Teşekkürler...
Teşekkürler
GÜN SONU
https://i.hizliresim.com/LOlZoh.png
Teşekkürler
Teşekkürler
Dün oldukça iyi işlem hacmi vardı, bugün de benzer, yüksek işlem hacmi ile 28 cent i geçerse, ralli yaşayabiliriz. Benim sonrasında sabırla bekleyeceğim hedef, 58 cent olur. Bol kazançlar.
Cemas hisse senedi !!!!!!!
Bu KAP a haber gönderiyorsunuz benim şirketim ne kadar başarılı söyleyin tahta yapıcılar hakettiği fiyat bumu bu başarının.Teşekkürler.
Brüt takas
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında CEMAS.E, EUHOL.E, MAKTK.E ve SILVR.E paylarında 23/07/2020 tarihli işlemlerden (seans başından) 06/08/2020 tarihli işlemlere (seans sonuna) kadar brüt takas uygulanacaktır.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler; pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir.
YTD
Brüt takas geleceğini bilebilecek bir tecrübe tahtayapıcı olduğunu değerlendiriyorum buna niçin sebep oldular sorum bu.
Pazartesi yaptığı hareketlerden midem bulandığı için dün sabah satmıştım, takaslarda teb de 52,* Milyon küsür lot görünüyordu hisse 1,2* fiyatlarda iken, sonra bu rakam 58,* milyon lota çıktı, ve bugün tekrar 52,* milyon lota düştü. Bence patronun malı bu diye tahmin ediyorum. Belki yanılıyorum ama bu hissede belirleyici olanın teb olduğunu tahmin ediyorum.
Kap a şöyle başarılı şirketiz böyle mükemmel olucaz diye haber gönderirler oysa hissenin BİST’te ki hali bu yazık çok yazık tamam bu işin temeli spekülasyon ama bununda bir şanı vardır brüt takasmış Rıza mı Ekremmi yada her kim 👏👏👏👏
bugünkü ve dünkü alan satanı paylaşacak biri var mı?
YTD
Peki ne olacak şimdi öngörünüz nedir? ArkadaşlarRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu brüt takas bilerek, isteyerek alınmış bir cezadır.
Bu 15 günlük dönem içerisinde, küçük ama günlük istikrarlı artışlarla 2.00 TL üstüne atar.
Ne kadar mükemmel bir şirketim diye Kap a haber gönderir artık mükemmele bak!
Bende aynı düşünüyorum.Baskılayanlar artık baskılayamaz diye düşünüyorum ama bu cemas belli olmaz.
Y.T.DRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Derinlik atabilecek varmı?
Kendi Görüşümdür.Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Cemas hissesi hisse gibi hisse!!! küçük yatırımcı dikkat sağdan soldan duyduğuna değil profesyonel destek al.Bunun KAP Haberleri vaha bıst brüt takas.
bürüt takaslık bir işlem olmadı neden aldılar ki ilginç.
Brüt takas küçük yatırımcıyı korurmuş!Hissenin adı Cemas!Kap’ta vaha
TEcrube ettik. Cemas kadar lanet hisse yokmuş. Haklılarmış.
Yakında Kap a yazarlar şöyle makine aldık böyle üretimi artırıcaz şöyle mükemmelim çok mükemmelim sonuç brüt takas!
Bu hissenin ayarı bozuktur,yine yasak yemiş,SPK buna kafayı takmış,takılacak gibi değilki,Rıza ve Uğur mimli adamlar,devamlı sol gösterip sağ çakarlar,neyse birazcık 1.59 aldık,oda birazcık,çünkü aldığın yerden anında eline veriyorlar,çok uğraş isteyen hissedir,çoklarının maliyeti bunun içeriğini bilmediği için yüksektir,7 üstüne attığında oralardan maliyetli olanları bilirim:notr:
Brüt takas küçük yatırımcıyı korur doğru korumalı 1:70 ten girdi Brüte 1:58 SPK bunuda görmeli
Borsa bu kadar basit mi? Yani 1 gun bile dayanamayip ortaligi velveleye vermek ? Kaybetmeye mahkum bakis acisi.SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.