-
Son 1 ayda 500.000 ocak ayından beri de 1 milyon lot satti bizzat bildiğim buradan eski dostlarımdan teker teker eridik de alan kim kardeşim ne cevirionuz tahta da şu an araştırıyorum eğer ki sn spk uzmanı arkadaş bu rakamda mesnetsiz ise ve kayıtlı sermaye tavanı başvurusu dosyanın içinde var ise hakkında suç duyurusunda bulunacam bimer cimer spk ya kurula bile göndermeden 2 günlük incelemeyi 1 ayda yapıp nasıl böyle bir karar verebiliyormuş görürüz.
ASUS_Z002 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Ben size söyleyeyim bu şikayetlerden birşey çıkmaz adamlar açık noktaları iyi kullanıyor SPK ya gelince iş yoğunluğu der gecerler
Lenovo A6020a41 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Benim tek beklediğim inş sonuna kadar kullandıkları sureleri sonunda aksilik cikarda yetistiremezler benim üç kuruşun yanında onların paraları da boşa gider ikinci gnpwr vakasını yaşamış olurum
-
[QUOTE=halefselef;412090]Benim tek beklediğim inş sonuna kadar kullandıkları sureleri sonunda aksilik cikarda yetistiremezler benim üç kuruşun yanında onların paraları da boşa gider ikinci gnpwr vakasını yaşamış olurum
Arkadaşım bu nasıl dua Allah aşkına. Sadece sen ve şirket mi var. Yüzlerce belki binlerce insan var. Lütfen daha makul ve mantıklı olalım.
-
Bu durum beni çok zora sokacak ama bendeki lotlari beklemesinler işlerine baksınlar diye yazıyorum onlara mesajdi burayı takip ediyorlarmış ya
-
Kusura bakma ama ortam hiç geyik yapacak durumda değil. Sanırım bir çok arkadaş çok ciddi sinir ve stres içinde. Gerek yok bu şekilde yorumlara. Bir şekilde değişik bir yola girdik. Allah sonunu hayır etsin inşallah.
-
Onlarla birlikte benim param da batsin diyen arkadas para cok sanirim. Suan hisseye 0 araba parasi yatirmis durumdayim ve az da olsa zarardayim. Para kazanmadan paramiz batsin diyorsan sebebi olursun ve paralari odersin ona gore
-
Dünden beri araştırıyorum bu SPK uzmanı 1.75 TL fiyatı nasıl hesapladı hiçbir dayanağı yok bulamadım!