satan satsın.benim kılım kıpırdamaz.bu fiyatlara satamam .saçmalık.
Printable View
ne yaptığımı iyi biliyorum.bu tahta oyunlarına kanmam.tabii satanın da sebebi vardır.
Bugün panikle düşük fiyat oluşursa alım için büyük fırsat olacak.günü inşallah yüksek kapatır.herkese bol kazançlar.
Garfa benim için borsadan ayrı bir hisse.borsaya değil hisseye yatırım yapma ilkesiyle düşünüp alım yaptığım hisselerden.isdmr 2.60 dan alacağım zaman ekonomi bakanını demirdeki ithalat vergileriyle geri durmuştum.daha ucuza alır mıyım diye.2.70lerden almıştım.demir ithalatında vergi düşmesine ragmen yükselmişti.6-8arasında sattığım tahta düşündüğümü de aştı 10lirayı fiyatladı.üstelik inanılmaz rağbet gördü.bugün verirse biraz daha alım yaparım.panik yapıp işlem yapmayacağım.değerlememi aklıma getirip sakin olacağım.şirket hissesini satmam için şirkete ait kötü bir durum yok.inşallah yakın zamanda iyi fiyatlar oluşmaya başlar.tabii bunlar benim düşüncem.herkes kendi için en iyi kararı verecekti.herkese iyi günler.bol kazançlar.
ilk garfa alıp satmaya başladığımda bir arkadaş işfinle karşılaştırıyordu.Şimdi bu fiyatla karşılaştırsa garfaya ne fiyat çıkaracaktı acaba :)
ISIKLAR Bey sizce bu tahta ümit vaadediyor mu? Şu arkadaşınıza bi sorsak hedef neresi diye tabi süre de önemli yükselir ama ne zaman kim bilir?
GT-N8010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
o zaman işfin 1 lerdeydi garfa 2lerdeydi.işfini ederinin çok üstüne götürdüler. karar sizin.ne yazarsan yaz 2,53 veren de oluyor. :) satın satın :)