https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem...irisi-2523380/
Printable View
Hoşgeldiniz , sayenizde altın vuruş 5'ten faydalandım ve doğru zamanda nakte döndüm. Grafiklerde %18 tahvil faizi gören bir tek sizdiniz ve gördüğünüz gerçekleşti.
Şu an İran'a savaş loading . Türkiye'nin İran'a savaşacaklar safında olması talep ediliyor . İkili oynamadan , kıvırmadan , dansözlük yapmadan. O yüzden tüm yetki ve sorumluluk tek te toplandı. Yani tek'e kıvıracak gri bölge bırakmadılar. Ya İran'a savaş safında yer alacak kıvırmadan, ya da Karaoğlan benzeri tasfiye olacak ağır ekonomik krizin altında kalarak. XU30EUR daki 19€ sınırına gelmesi bu yüzden . Karar aşamasında , kararı tek'ten bekliyorlar . Kıvırsa hemen 19€ altına girip değil 2 ay çok uzun süre çıkamayız. 1-2 yıllık sağlam bir alçak sürünme olabilir. İran'a savaşa evet derse burdan döner , evet dediğini biz şu an görmeyiz ama 1-2 seneye anlarız bu zaman evet denilmiş olduğunu.
Ülke bekası için hangi karar daha doğru karar vermek gerçekten zor. Veya bu kapandan nasıl çıkılabilir, devlet bu manevraları nasıl yapabilir birşey söylemek zor. Ama 94 ve 2001 krizlerini görmemiş neslin bir yerde acı ilacı içeceği kesin. Ama İran savaşı öncesi ama sonrası.
sn.bıkmısbroker..
MOBİUS al verdi..
YİĞİT al verdi..
bir sizin indikatörler kaldı..
yiğit bulut.un ilgili yazısı..
Bir dostum soruyor; bazı yabancı fonlar hisse senedi satıyormuş, ne yapalım? Ben de onlara ilk önce şunu söylüyorum: Türk piyasalarını gerçekten bilenler, bu seviyelerdeyken asla satmaz, alır! Bu gerçeği geçmişte çok gördük, yaşadık!
Sevgili dostlarım, Türkiye.ye zarar vermek adına satan, aklı hırsının gerisinde kalmışlar yok mu ? Var! Onları da son birkaç haftada gördük. OPERASYON YAPMA DERDİYLE AKIL DIŞI HAREKETLER YAPTILAR! NE OLDU! ZARAR ETTİLER, EDECEKLER, KENDİLERİNE EMENAT EDİLEN FONLARA ZARAR VERDİLER! GERİ DÖNÜP, SATTIKLARI HERŞEYİ DAHA PAHALI GERİ ALACAKLAR!
Konuyu çok uzatmayacağım. GEÇMİŞTE AYNI DENKLEMLERİ ÇOK GÖRDÜK! YABANCILAR SATIYOR dediklerinde, akıllı olanların, işi bilenlerin mal topladıkları yıllar sonra ortaya çıktı. BU YÜZDEN SİZE ŞUNU SÖYLÜYORUM; TÜRK ŞİRKETLERİ ALTIN VE DOLAR HATTA EURO BAZINDA TARİHİ DİP SEVİYELERDEN İŞLEM GÖRÜYOR. HAZİNE BONOLARINDA CİDDİ GETİRİ VAR. SİZE TAVSİYEM KISA VADELİ DÜŞÜNMEYİN VE TÜRKİYE.YE GÜVENEREK YABANCILAR NE SATIYORSA ALIN!
TEKRAR EDİYORUM; YABANCILAR NE SATIYORSA ALIN! SONRA GERİ DÖNÜP ONLARA DAHA PAHALIYA SATACAKSINIZ!
GELECEK TÜRKİYE VE BÜYÜK TÜRKİYE.YE GÜVENENLERİN OLACAK!
Demek Yiğit BULUT al verdi!!!!!
Filozof kardeşim ağabeyim artık hangisiysen?Borazancıların yaptığı açıklamalar ne zamandan beridir uygulanması gereken reçete oldular.Bu bir kaç seferdir dikkat ediyorum hep aynı kişinin analizlerini yada açıklamalarını diyeyim alıp sanki çok önemli bir mevzuymuş gibi buralara yapıştırıyorsun.Yapma güzel kardeşim ağzımızın tadını kaçırma.
Bak uzun aradan sonra bir eski dostumuz gelmiş kayboldular diye düşündüğümüz kişiler ne güzel yorumlar yapıyor bırakta onlarla hasret giderelim.
Yiğit AL dediyse tam tersini yapmak lazım!Dolarda ne dediyse tam tersi oldu:-) Halil Reçber 1 ,Yiğit Bulut 2.Kullanmasını bilene çok güzel ters indikatör:-))
Bu yiğit 1 $ 1TL olacak dememişmiydi 2 sene önce o ne derse tersini yapın.böyle birisi yok farzedin.