hacıı Maho Ocak ayında binanın önünde tek başıma eylem yapcam katılacak varsa mail atsın.kanunla nizamla olmuyor herşey .ya bileğin kuvvetli olacak yada paran olacak hacı mahoneyy
hacıı Maho Ocak ayında binanın önünde tek başıma eylem yapcam katılacak varsa mail atsın.kanunla nizamla olmuyor herşey .ya bileğin kuvvetli olacak yada paran olacak hacı mahoneyy
spk bu adamın tahtayı kumarhane çevirdigini biliyor .para kazandıgını o yapının ederini .markanın ederini .10 tl 3 ay içinde topla vermeyenin olursa senin olsun der.bu iyi çözüm rıdvan amcada dükkanı kapatır .
yada davacı grubla anlaşır 98 ile kolaycık birleşir .la mi mu ci ni yok bu işin şakası yok uzun zmandan beri takipcisiyim .10 bin lotum var .tahta ilk açıldıgından bu yana var bedelsiz aldım .bedelli ödedim .neler neler yaşadım bu tahtada .ytd
Şirketi arayıp ta yada genel kurulda yüzlerine Allah belanızı versin dediğimizde korkup dava açarlar sen ne yapıyorsun diyen ler şimdi bize lakap takmaya başlamışlar
BURDA ÇAPRAZ BULAŞMA YAPAN ARKADAŞLAR AKILLI OLSUN KİMSENİN GÜNAHINA GİRMESİN .d9 ile öbür tarafda kaynatıyorlarmış.olmadı kostikle .etiket önemli sitreçler çekilmemiş .şoka pişmiş yemek şoklamak yasak .iç sıcaklık en az 75 derece olmalı .çig ürün hazırlarken eldiven kullanın .pişmiş ürünlerde sakıncası yok .en hızlı bakteri ürüten gıda pirinç ve sarımsak .tavuk terlemeyen tek hayvan vucudunda çok toksit vardır .iyi pişirmeli .kırılan dökülen ürünler rafın altına dizilmeli .gıda bizim işimiz be arkadaş .en gtehlikesi çapraz bulaşma renkli poşetler gıdaya degmemeli .sebzeler ozon teknigi ile dezenfektan edilmeli en az 25 dk gıda bizim işimiz en tehlikesi çapraz bulaşma .adamı öldürür.saygılı olun rıdvan size bakıp gülmesin yahu adamda para gani .4 dolardan sat 45 kuruşdan m,lleti soy sogana çevir vicdansız adam .
acredo sürecinde aldım gözaltına düştü 20 ay bekledim 0.45 den sattım hepsini. zarar 50.000 şimdi tazminat davası acan arkadaşlar bana ulaşabilirmi özelden yol gösterecek çok acil
İzmir grubuna nasıl ulaşabilirm