Bir deli kuyuya bir taş atar,kırk akıllı çıkartamaz.Borsanın olmazsa olmazı;Bir haber varsa, en son ky duyar.
Printable View
Bir deli kuyuya bir taş atar,kırk akıllı çıkartamaz.Borsanın olmazsa olmazı;Bir haber varsa, en son ky duyar.
Ünlü nün alışı deli alışına benzemiyor.:hah:
Genel kurulda bizim birseyler dememize gerek kalmiyacak gibi....
Aileler birbirini yirken bizde doyasiya seyrederiz gari.....
Liman bu iyi egitimlilerin yaptigi en iyi
sey ....Bizler icinde...tum ortaklar icinde..... Liman satisi en son dusunulecek sey olmali....batarken satilacak en son varlik.....
Ama bunlar limani kendilerine alacaklarsa......bu haberin bir degeri
olur....paravan sirketle ihracati yap
Hem etinden hem sutunden kazan
gari..........[emoji23][emoji23][emoji34]
Simdiye kadar yaptiklari ......... ikiye
katlamazlarsa uzuluruz.
Ytd.
Saygılar.
Paylasimlarim kendi şahsi goruslerimdir ve yatirim tavsiyesi icermez.LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Limanı satmazlar. Kısa vadeli borçları yapılandırabilirler. Zaten 2019 dan sonra durgunluk aşılabilir. Bu gelecek bilançoda faaliyet durumlarını göreceğiz. İnşallah iyi olur bu sıkıntılı dönemden sonra yatırımların meyvesini yeme zamanı gelir. YTD
Bugun borsa haberi yapan bir sitede
....20 yildir istikrarli kar aciklayan 19 sirket .....baslikli bir yazi var.
Bizi ilgilendiren kisim icte sakli.....
Bu ondokuz sirketin 7 tanesi cimento sektorunden. Bizde yanlis hatirlamiyorsam gecen sene temettu veren sirketler listesinden cikarildik.
Yani bizim patronlar bu zaman diliminde ne yaptilar acaba? Onlara sorarsan yatirim yaptik diyorlarda....
Hissenin ne dane doktugu ortada....
Ne dokebilecegi konusu da tam bir muamma.....
Iste niyet neyse akibette o oluyor.
Kasa kasa kisa kisa gelinen durum
ortada. Hala ben diyen bu zihniyet sonunda kazdigi cukuru kendi dolduracak gibi.
Imtiyaz uc bes numara bol gelince...
Allah hepbana diyenlerden ve kotu niyetlilerden hepimizi korusun.
Ytd.
Saglicakla.
Paylasimlarim kendi şahsi goruslerimdir ve yatirim tavsiyesi icermez.LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hep bana dediginize katiliyorum ama kotu niyetli degiller. Sadece ikide bir iyi egitimli diyorsunuz ya buna katilmiyorum. Mesala seni Oxford a kayit ettirsem bitirebilirsin ve bu Sirket’in basina gecebilirsin ama iyi yönetemiyebilirsin fakat sınıf arkadaşın mükemmel bir iş çıkartabilir. Bu yüzden baba parası ile değil oxfordu burslu bitiren birini bulmak gerekiyor. Yoksa kötü düşünen bir çocuk değil sadece yapamıyor
Şirkette eleştirilmesi gereken bu kadar yönetici varken sanki şirketi Feyyaz bey yönetiyor gibi eleştiriler yapılması ne kadar ilginç,sanki riskin erken saptanmasından Feyyaz Ünal sorumlu mesela???dünya kadar kambiyo zararı ve finansal gider var ama her nedense bunlardan sorumlu yöneticimizin adını anan yok,kimler kapıda yatırımcılara kapıda posta koymuş???kimler geri alımı engellemiş???kendisi şahsi pasifden sembolik alım yapmış...Feyyaz bey olmasa kusura bakmayın ama 2018 bilançoda ve önümüzdeki dönemlerde gelecek olan bilançolarda yüksek kar marjlarını rüyanızda görürdünüz,bütün verimlilik projelerinde kendisinin büyük payı vardır,maliyatleri düşürmek için her şey yapılıyor,alternatif yakıtların payı sürekli artıyor,İzmir’in atıkları bile yakılıyor,limanda gemilerden çıkan atıklar bile fabrikaya yollanıyor,Feyyaz beyin şirketi düze çıkarmak için gösterdiği çaba gerçekten takdiri hak ediyor...
Hisse fiyatına gelirsek bunun hiç bir şekilde savunulacak bir tarafı yok ve yönetim bu konuda kendini savunamayacak durumda zaten,hele hisse fiyatı ve pd ile ilgili görüşlerden sonra,ancak bu konudada bilançoyu görmek lazım,hisse üzerinde manipülasyon yapıldığı gayet aleni,konuyla ilgili şirkette beklenen şikayeti çoktan yaptı,iyi bir bilançodan sonrada hisse üzerindeki baskı devam ederse o zaman yönetimin bu işi kökten çözecek reaksiyonları alması farz olacaktır...
Limanı satacaklarına ihtimal vermem,ederi 120 milyon dolar bence ki o fiyata satılmasını bile istemem,bu konjonktürde en fazla 80 milyon dolara alıcı çıkar,o fiyatada satmazlar,yüzde 25 halka açılma yada iyi bir stratejik ortaklık çok zorunlu kalınırsa kabul edilebilir,ancak bu saatten sonra çokda gerek olacağını sanmıyorum,çok sıkıntı olursa yaparsın Söke’de bir bedelli daha orada çimento hissesine ölüp bayılan kapı gibi Tarman var,al sana nette 100 milyon daha,ne gerek var darphane gibi limanı satmaya,en fazla Söke’nin kapısına Tarman sağolun diye bir tabela olur biter,çok kafanızı bozuyorsa daha fazlasıda kolay siz yeterki isteyin...
Alsanjakta pi kayfealtıyı haggettün...
Tebrikler
Adamın hissesi azalmıyor takır takır maaşını alıyor şirketin kaynaklarını istediği gibi yönlendiriyor ve hisse fiyatının düşük olması başka yerde değerlenen yatırımları için awantaj teşkil ediyorsa o yöneticiyi bağrına bas kardeşim.
2007deki 4 dolar olmuş 6-7 dolar sen hariçten gazel oku 0,5 dolarlık hisseye...
6 ayda düzeltir işi bilen adam...
Hisseyi yükseltmek deildir amaç amaç biz sizin atadıınız yöneticileriz bunu bunu yaptık ve yapacağız diyebilmektir.
Sıkışık oldukları da sizin gördüğünüz.
Ben hiiiç sıkışık durumda görmüyorum buradan baktıımda.