http://imageturko.com/?di=3PKP
burda sanki acık yapmıs
Printable View
http://imageturko.com/?di=3PKP
burda sanki acık yapmıs
Ünlü,ata ve gedik'ten tahsisli de alınan mallar satılmış olabilir.
Ben bunu olumlu değerlendiririm zira hisseler konsolide olmuş oldu.
Yarın öbür gün ne kadar az satış gelirse o kadar iyi. Pazartesi/salı bu tahsisli de alanlardan satış gelebilir.
Meksa'dan çarşamba alınan mallar deustche 'ye 78.000 lot olarak geçmiş. Bugünde meksa,burgan,hsbc ve yatırımdan yabancı işlemi var mı iki gün sonra göreceğiz.
Yıl sonu olması nedeniyle her gün ihale haberleri gelecek gibi. Bugün aldığı ihaleler 20 milyonu buldu.
İyi tatiller.
Yatırım tavsiyesi değildir.
nereye gider bu hise bilygisi olan varmı acaba mesaj atabılır
Tahsisliden satılan lotları piyasada neden satsınlar .. öyle bişi olda patron kendi satardı / satmaya devam ederri
KURUMSAL YATIRIMCI SATMASINI BEKLEMEK DÜKKAN SAHİBİNİN DÜKKANINI DEVRETMESİNİ BEKLEMEKLE EŞ DEĞER OLARAK GÖRÜYORUM EN BASİT İFADESİYLE
üstelik
GÜZEL KAR EDEN İŞLEYEN BİR DÜKKANI
böyle bir işlemin benzerleri çok ancak yakın tarihten ilk hatırıma gelenler kerevitaş global yatırım holding gibi
benim öngörüm o v de iki haneli rakamlar hayal değil
yabancı yatırımcı adına alan gedik yatırımın hisse ile olan öngörüsünü okumanızı tavsiye ederim
ytd
Sn Timmuçin Gedik yatırımın raporunu okudum ve görünen o ki bu raporu okuyan yatırımcı kitlesinden iki kat talep gelmiş. Yani rapordaki tespitlere ve beklentilere inanmışlar.
Bu demek değil ki kısa vade de kar edenlerden bazısı karını realize etmesin. Kimse bunun garantisini veremez. Şu söylenebilir para kasaya yeni girdi ve hikaye yeni başlıyor.
Kaldı ki bu devirde benim diyen şirketlerin bile zorlanacağı tahsisli sermaye artışında bu başarıyı kutlamak gerekir. Gedik yatırım iyi bir iş yapmış oldu. Vaktiyle ODAS tahsisliyi eline yüzüne bulaştırmıştı. 12 liralık hisseyi 8.8 e satmış ve tamamını da yapamamıştı. O gün için somut proje olmamasına rapmen bugün 17-18 bandında.
Şimdi sıra 10.ayda gizlilik sözleşmeleri imzalanan mai ve tanıtek'in hisse devir, ortaklık sözleşmelerinde.
Mai ve tanıtek, akdeniz ortaklığında kamu kurum, belediye, özel sektörde ihlaleler aldıkça artık salt güvenlik hizmet alımı dışında haberler gelecektir.
Geçen gün halka açık Senkron güvenlik Kipa’nın araç takip işini almıştı.
Tanıtek’in de ileride halka açılması sürpriz olmaz. ODTÜ teknoloji içinde kurulu şirket vergisel avantajları olduğundan cazip olabilir. Yine bu şirketin plaka, kırmızı ışık takip yanında denetimli serbestlik takip işi de çok önemli.
Akdeniz güvenlik afganistan’dan sonra balkanlar, türki cumhuriyetler vs ülkelere açılırsa süper olur.
Güvenlik kaygısının arttığı bir gezegende inşallah iyi bir performans sergiler.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Tanıtek'in iş alanına ilişkin borsada işlem gören Senkron Güvenlik Ve İletişim A.Ş.'nin 14.12.2017 - 05.09.2017 tarihinde KAP'a duyurduğu sözleşmeler;
"Şirketimiz ile Kipa Ticaret A.Ş. arasında, belirlenen Alışveriş Merkezlerinde plaka tanıma sisteminin kurulması, montajı ve yazılımın Emniyet Genel Müdürlüğü sistemine entegre edilmesi işi kapsamında 524.138,85 USD bedelle; şirketimiz ile Migros Ticaret A.Ş. arasında aynı iş kapsamında 73.006,12 USD bedelle sözleşmeler imzalanmıştır."
"Şirketimiz K.Y.K. Kocaeli İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen IP Tabanlı Kamera ve Güvenlik Sistemi ihalesini 2.092.400 TL bedellik teklifiyle kazanmıştır."
Şimdi eğer Tanıtek ortaklığı olursa kamu kurumları ve dolayısıyla iktidar ile arası iyi olan Akdeniz Güvenlik bu pastadan daha rahat pay almaz mı?
Ortaklık düşünülen Mai Otomotiv Savunam Teknoloji A.Ş.'nin sayfasında neler yapabildiği yazıyor. Şirket yeni sermaye girişi ve Akdeniz Güvenlik ortaklığında neler yapabilir hep birlikte göreceğiz.
Bu hafta yeni sermaye tescil edilecek ve sicil gazetesinde ilan edilecektir. Sonrasında hep beraber göreceğiz.
Tüm bu yazılanlar şahsi fikrim olup kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.