Originally Posted by
Entrika
Gündeme dair;
1. İstanbul Seçimleri :Bence Ekrem bey tekrar kazanır...Gelecek sonuç hazmedilmesi durumunda...Normalleşme olur...
2. Dolar/TL : 5,60 TL aşağı kırılırsa kur 4,5 - 4,75 TL seviyesine geleceğini tahmin ediyorum...
3. Faiz : %20 ve altına doğru üç aylık dilimde kademeli düşüş bekliyorum....
4. ABD ilişkileri : Burada gündem değişecek veya sürpriz bir iyimserlik beklenebilir. G 20 zirvesinde bir adım atılabilir.
5. Tire : Bu hareketler ile 1,80-1,95 arası GAP'ın doldurulması sanırım oyuncular tarafından hedefleniyor olabilir. Gerçekleştiğinde sonraki hedef 2,61 TL olacaktır. Güzel gelecek bilanço ile artık hedefimize doğru yol alacağız. Umuyorum...
Tüm yazılarımda hep iyimserlik havası estirmişimdir. Bu benim hayata bakış açımdır. Siz kendi kötü senaryonuzu kendinize göre belirleyebilirsiniz. Bence #HerŞeyÇokGüzelOlacak
Seçim için kendi çapımda yoğun çalışmalara devam ediyorum. Bu gün sayın Yüce2000 sesimi duymak isteğine cevaben yazılarımdır. Unutulmaması gereken bir şey var. Davul zurna ile hisse yükselmez. Lütfen sükunetinizi koruyun....Bence....
Bildiğim bir şey varsa bu grup her yere hakim burası mutlaka kontrol ediliyordur. Zaten bir kaç kadrolu eleman yeni olumsuzlukları ile yakında sayfaları doldurmaya başlarlar...
....Asla Yatırım Tavsiyesi Değildir....Borsa benim için eğlence....Olası polemiklere cevap vermeyeceğim...Seçimlerden sonra görüşmek üzere....