Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans Fındık nasıl kırılır, en iyi fındık hangisidir diye sorduydum İngiliz fındığı cevabı geldi. Valla Italyan topcunun biri Ingiltereye transfer olmak istemis, oradaki antrenörü orada ne yapacak ki, Ingiliz kızları totolarını silmez demis. B.klu Ingiliz fındığı kirmasakta olur yani.
Mert bey açtı konuyu ne yapar diye ben aklıma eski anılar geldi 🤪🤪🤪 Alıntı: Originally Posted by reha kaya Yazılımcı bebeler başlamışlar yine, yok mu şöyle karsi cinslen alakalı bir konunuz?:he:
Alıntı: Originally Posted by eaw Reha abimle sarıyerde rakı balık yapacaz inş. Yanımızda da hatunlar olacak demi reha abim Valla ben deplasmanda olmus olacagim, o isi siz bileceksiniz.:he:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Reha abi yenge ne zaman dönüyordu ? Bu yazılanları okumasın ? Ben okuyamazsa diye ekran görüntüsü aldım merak etmeyin :kahkah: Ah Reha abimdemi kilibik??? Ilginc
Alıntı: Originally Posted by Webster Reha bey bu sizi dovecek agir siklet bokscuymus Niye dövsün ki trol degil ki, cok trol dostum vardir da benim.:he:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Valla Italyan topcunun biri Ingiltereye transfer olmak istemis, oradaki antrenörü orada ne yapacak ki, Ingiliz kızları totolarını silmez demis. B.klu Ingiliz fındığı kirmasakta olur yani. Gormediginiz icin anca bok atarsiniz 😃
Benim yazıları siler misiniz Mustafa bey . Bankalarla papaz olmayalım görürler yine hatırlarlar Alıntı: Originally Posted by MedwiG Reha abi yenge ne zaman dönüyordu ? Bu yazılanları okumasın ? Ben okuyamazsa diye ekran görüntüsü aldım merak etmeyin :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by Webster Ah Reha abimdemi kilibik??? Ilginc Yazdığımdan bu anlam mi çıktı ? Reha Gaya taş fırın delikanlısıdır bunu herkes bilir, genel o beni uyarırdı da bu sefer ben uyarımı yapayım dedim