Ben tabandaki bireysel ittifaktan bahsediyorum. Önce onlardan oy almalı 1.2. turda bunun için basın yayın ve bireysel söylemlere dikkat. RTE nin tuzağına düşmeyin.
Printable View
Mansur Yavaş kazanınca meclis hariç sorun oldu mu.
CHP nin yeni kazandı bütün büyükşehirlerde HDP saadet iyi deva ve gelecek partisi sosyalist partilere oy verenler verebilecek olanlar vardı.
Büyükşehirler nasıl alındıysa öyle davranılmalıdır. Cami Cemevi kilise
saç sakal türban takke şort mini etek dekolteye takılmamali.
Muhteşem Abdullah Gül Kılıçdaroğlu Akşener Karsmollaoglu görüştü kadro ve yönetim konusunda anlaştılar. Tepe adayı bilmiyorum ama bakanlıklar konusu çok kolay olmuştur. Mesela Meral Akşener İçişleri bakanınida kapsayacak şekilde Babacan ekonomiden sorumlu Cumhurbaşkanı yardımcısı, Ömer Faruk Gergeroglu gibi ortak inançlı bir vizyon ortaya koyulabilir.
Cumhurbaşkanı adayı konuşun bir çok isimli anketler neticesinde ortak aday çıkabilir. Mansur Yavaş, İmamoğlu, Abdullah Gül yada ortak bir aday ama bu anketler ile halkın ortak ittifak edeceği bir isim. Bu kılıçtaroglu ve Akşener değil üçünden biri de olabilir farklı bir isim de. Bildiğim gül ile hepsi görüşüyor.
Mevcut ekonomik kriz çözümü için global ekonominin ülkemize güveni için Babacan gibi bir isim ittifakın içinde başında yer almalı.
çok uzak değil yakın zamanda Gül cumhur başkanı olmasın diye yapmadığınız kalmamıştı ,
şimdi gül e bel bağladınız , çok omurgasızsınız çok
hdp yi ne yapacaksınız malum bikaç bakanlık vermeden olmaz
içişleri bakanlığı olmadı savunma bakanlığı onlara verilmeli
bakanda siha Sezgin olmalı
reis boşuna demiyor topunuz gelin topunuz :kmk: