Printable View
Alıntı: Originally Posted by Market Soul Dostum ayıptır söylemesi ben de bakmaya başladım ama daha çok hisse senedi piyasası ile gitmiş bu fonlar. Üşenmede grafigine bir bak su fonun. ................................. Nasıl ama.
TGE iyiydi açılışta ama bozdu...
Alıntı: Originally Posted by boschyatirim Tamamenmi çıktın üstad. Saygideger agabeyim Hepsini ciktim Sapiga gectim Birgun sapik birgun koylu seklinde girs
Alıntı: Originally Posted by boschyatirim Tamamenmi çıktın üstad. Tamamen cikgim agabeyim Sapiga gectim yine
Alıntı: Originally Posted by aydinc Portföyumde çok sayıda fon var TCD GL1 OPB TGR ADP TAU HVS HSA ve dahasi HSA'yı Hasan abin için aldın galiba...aydın senin kafan karışık bizimkini de karıştırdın. Yok artık aslanım.
Alıntı: Originally Posted by aydinc Portföyumde çok sayıda fon var TCD GL1 OPB TGR ADP TAU HVS HSA ve dahasi Aydinim su dombiliye whatsapptan yazda gelsin
Alıntı: Originally Posted by Market Soul HSA'yı Hasan abin için aldın galiba... Aydinim isini bilir hocam
Alıntı: Originally Posted by boschyatirim Üşenmede grafigine bir bak su fonun. ................................. Nasıl ama. Ben almam bu fonu... Tersine de gider. Çok riskli bir şey.