Bu arada ben sozumde durdum. Rahatsiz oluyorsun diye demiyecem demistim. Demedim.
Ama gelip bana yarim yamalak anladiginla ithamlarda bulununca, savcilari cagirinca haliyle sozumu tutmama da gerek kalmadi.
Printable View
Bu arada ben sozumde durdum. Rahatsiz oluyorsun diye demiyecem demistim. Demedim.
Ama gelip bana yarim yamalak anladiginla ithamlarda bulununca, savcilari cagirinca haliyle sozumu tutmama da gerek kalmadi.
yanlış hatırlıyorsun öyle olmadı ben o lafı kullanmadığın için sana teskr dahi etmiştim ozanla beraber beni manipülasyon yapmakla suçlayınca bende savcıları çağırdım sütten çıkmış akkışık olmadığını belirtmiştim sen rahat dursaydın savcıları göreve çağırmazdım:kahkah: her neyse istediğini de herkes kendine yakışanı yapar burayı da savcılık okuyordur herhalde devletin tepesine ikide bir şeyh ve müritleri diye ithamda bulunmanın bir karşılığı vardır herhalde
garan yüzde 4 yaptı gevşiyor diye buda yerin dibine girme sevdasında beter ol şu saçmalığa bak çıkarken banka gibi davranma garan düşünce banka olduğunu hatırla hala daha bunlara güvenip bu hisseye atlayan varsa aklından şüphe ederim hiçte acımam hakediyorlar
garan düşüyor kaçılın :kahkah:
cafer bezi getir:kahkah:
Okudugunu anlayabilsen zaten Seyhi secmezsin. O yazida ben sana "manipulasyon yapmissin" nerde diyorum? Git bir daha oku.
Halifeyim diyene ben Seyh deyince mi problem oldu acaba?