Ne ekmeğe ne inceye oy vermedim demek;
Dil bilgisi olarak yanlış.
Ne ekmeğe ne inceye oy verdim.
Doğrusu bu.
Printable View
Kuraklık değil su yetersizliği.
Türkiyenin kapasitesi doldu.
Türkiye nin artan 80 milyon Nüfusu ve büyüyen sanayinin tükettiği yer altı ve yüzey su kapasitelerinde artık fiziki sınırına geldi.
2020 Tüketimi 8 Milyar m3 gözüküyor.
2022 rakamı muhtemelen 9 milyar m3 civarındadır.
Bundan sonraki aşama Elektrik enerjisi kullanımı ve yapılacak yatırımlarla deniz suyundan su elde etme sistemi olan Reverse osmosis sistem.
Kaçınılmaz olarak gidişat buna gidiyor.
Ya kullanım azalacak yada denizden kullanma suyu.
Daha pahalı su.
Daha pahalı yaşam.
Matematiği zayıf olan beceriksiz yöneticiler nasıl depremi Asrın felaketi diye suçladı ise yakında Asrın Kuraklığı diye hava durumunu suçlayacaklar.
Değerli Dostum Batman Forever ,
Doğru dersin amma, K.K. kendine partiden söyleneni yapıyor bunu zaten biliyoruz kendine malik bi adam değil , ancak koltuktan tek kalkacak adam o , imamson gelirse 70 ini koltukta görür ahanda şuraya yazıyorum,
Öte yandan Maral teyze çekilirken iki adaya çağrıda bulundu bu dahi işin matematiği , felsefesi , psikolojisi , coğrafyası ve dahi jeofizigi e aykırı iki kişiye birden gel aday ol denir mi bunlar melek mi
" - AA sen ol Ekrem kardeşim , ben angaraya daha kanalizasyon temizleyecem
- yok walla olmaz abi , sen ol buyugumsun söz büyüğün "
deyecekler
Böyle çekilme mi olur böyle davet mi olur bu konuşma kapalı kapılar ardında yapılır ciddi bi sekilde şahısla görüşülür , bu AKP trollugu yeminlen .Madem cekiliyon kendin ol veya git biriylen görüş ikna et imamson veya yavasça ayrılsın partiisnden sen de aday göster .
Yani tiyatro , ilahi komedya .Bu Dante
Siz Tükleg nasıl deg
Konu memleketse hepimiz ölelim, yok konu menfaatlerse hepiniz ÖLÜN... tez zamanda