%2 den fazlası bunların kontrolü dışındadır.%2 si zaten 720 bin lot yapıyor, en az 1,5 milyon lot kontrol dışındadır.Fiyatı çekerse yukarı çift hanelilerde olabilir,
Printable View
%2 den fazlası bunların kontrolü dışındadır.%2 si zaten 720 bin lot yapıyor, en az 1,5 milyon lot kontrol dışındadır.Fiyatı çekerse yukarı çift hanelilerde olabilir,
Benim umurumda değil şu anki fiyatlar, param oldukça hala alıyorum, direkt aktiften CB bu sefer sen anladın onu:kahkah:
madem oyle bende yakın cevreme almaları yonunde telkinde bulunayım.seneye bu zamanlar en az 8 den geri alırım diyim...esas sozlesmede 3 alternatifli pay alımı öngormus tabıkı yonetım kukrulu A tipi imtiyazlı hisseler için...en cazip olanı borsa fiyatnn 2 katı yada son 3 yıllık ort. karın hıssye dusen mıktarın 7 katı yada ozdegerleme sonrası hısse basu dusen mıktardan en yuksek olanı...ama yanlıs anlasılmasın borsa payları için değil bu.sahipler arasındaki alım satımda sırket sozlesmesi....ytd
Ben kesinlikle bunların borsa kotundan çıkacaklarına inanmıyorum çünkü şu geçtiğimiz 1 ay zarfında 11.000 lot BAKAB hissesi aldım ve çoğunuda pasife yazılıp bekledim kütür kütür veriyor yeri geldimi. Denemesi bedava isterseniz yazılın tahtaya bakın nasıl döşüyorlar malları, bilerek altlara alış koymuyorlar 3-5 lot yazıyorlar akılları sıra yatırımcı korkutuyorlar. Bana göre adamlar tahta yapmayı bilmiyorlar, herkesin gönlünce olsun.
SN guccuk yatırımcı ...haklısınız 5.97 den bugun Bi miktar aldım kusurat tamamlama ebabında....ytd