Sağolun teklifiniz için ama 0.25 kuruş fiyattan verebilirim yoksa da canınız sağolsun
Printable View
Çok merak ettim acaba hisseleri ne yapacaksın şirketten bir açıklama yok
Bugün 5 kuruş daha vermeyerek almadığı hisseler için,
veya 25 kuruşa niçin sattım diye üzülecek insanlar var aramızda..
Not:şubat ayında yeni başvurumuz bağımsız denetim raporuyla birlikte geliyor inşallah.. Hayırlı olsun
serbest marj mı açılır açılırsa kaç dan açılırız eski fiyattan mı bir sürü sorular
Eğer açılırsa serbest marj olur, son işlem fiyatı portföyde 0.21 tl görünüyor, tahminimce ordan açılır. Bende ilk zamandan beri 2019 yıl sonu mali verileri beklenir diye düşünüyordum, hatta başvuru bekletilir diye tahmin ediyordum. Umarın döner ve herkes kazanır.
Ninemin sakaları olsa dedem olurdu[emoji6]
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Tarkan sirketle gorusuldugunde bu bilgi veriliyor. Trnsk icin bagimsiz denetim raporu hazirlaniyor. Tahminim Borsa istanbulun talebiyle hazirlaniyor. Istedikleri herseyi sirket yapiyor. Artik bi zahmet alsinlar bizi..
SM-G928C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bunlarin lafına kalsa 50kere borsaya girmiştik ..başvurmalari alacaklar anlamina cikmiyor ... alinma ihtimali kadar alinmama ihtimali var ne yazkki .. ama en azindan ugraşiyorlar 1 0dan iyidir .. hakimizda hayirlisi
2 sene oldu adam gibi bir açıklama yok ne oluyor ne bitiyor şirketin sayfasına bir kelam yazmıyorlar.
Ne olacak bizim halimiz bekle bekle sonuç yok
ne bitmez denetim miş ne bitmez gelmez başvuru güncellemesi imiş.zannedersin mars koloni kuruyorlar bitirdiniz bizi 7 bin tane adamı bist e kazandırsanız şirketi kod a alsanız ticaret canlansa yatırımcı gelse kötümü olur
Başvuru geldi beyler .. top bistte ... bu sefer yatırimcinin yaninda olsun .. bu şirket bissteki bircok acik şirketen daha iyi durumda ..
Daha önceki eksiklikler giderilmiştir umarım.
Hadi insallah yuzumuz guler
Hala hisse satan varsa talibim
Şirketin websitesinde yazmışlar. İnşallah bu sefer olur da bu sıkıntıdan kurtuluruz.
Bakalim bist bizi kabul edecekmi insallah kabul eder
Hakan atilla nin kapalı tahtalarla ilgili bizim yapacağımız bir şey yok demesi ne demek biri anlatabilir mı arkadaşlar.
İnsanlar rahatsız oldukları için bazı konuları hatırlatmakta fayda görüyorum.
Kapalı tahtalarda kotasyon şartları sağlanmadığı sürece kapalı kalır. Koyasyon şartları yönetmeliklerde sabittir. Açıkça yazılıdır. Trnsk özelinde söylemediğini düşünüyorum. Çünkü diğerleri de dönmek istiyor ama yönetmelikte dönüş şartlarını sağlayamıyorlar çünkü hepsinin bankalara vs borçları var
Bizimki daha evvelde söylemiştim artık sıfırdan başvuru gibi oluyor
Ayrıca ek olarak bistin tam olarak neyin eksik olduğunu söylediğini düşünüyorum. 20 yıllık geçmişe gittim. Hep böyle. Muhtemelende onu gidermişleedir diye düşünüyorum. Bu eksikliği çözmeden gelmeyin demektir bu
Gene geçen sene söylemiştim. Yaklaşık 1 ayda bir sonuç alacağız.
Twitterda birisi defter değerinin 2 tl civarında olduğunu söylemiş. O da doğru değil. Şu anki bilançoya göre 0.25 civarları. Ama holdinglerde hesaplamalar bunun dışında farklıdır
Daha evvelki bilanço için ortaklara borçları uzun vadeye almalarının şart olduğunu söylemiştim. Onu yapmışlar bu bilançoda. Orada göreceksiniz net vergi yükümlülüğü 5 milyon civarı. Bazen bilanço incelenirken o kısmı dahil etmeyebilirler. O zaman bilanço tam dengeye geliyor.
Gene 1 sene önce söylemiştim. Anapazara direk geçmemiz çok mümkün kotasyon şartlarına göre ancak orada bir madde vardı göreceli bir madde. Bence o yüzden giremedik. Onuda şöyle gerekçelendirebiliriz. Ttk ya göre sıkıntı görmüş olabilirer
Birde cevizle vs olmaz diyorlar. Çok da güzel olur. Bu şekilde dönemsel çalışan şirketler var. be borsayada böyle alındılar. Hayırlısı diyelim. Artık sessizce bekleme zamanı
Arkadasim bu sure ne kadar acaba tesekkur ederim bilgilerine cok aydinlatici olmus
Süreyi söyledim 1 ay civarı. Eğer ek bilgi belge isterlerse 100 güne çıkabiliir. Bizimkinin geçen sefer 5 ay bulması . Onuda 5 ay sonunda anladık. Bir kaç defa bilgi istemişler. 3 yılık planlama vs gibi. Ama artık belge isteyeceklerini sanmıyorumyani 1 ay diyelim
Eyvallah arkadaşım. Çok aydınlatıcı olmuş.
İyi güzel de,zamanında aktaş elektrik hissem vardı,yakın zamanda da asyab...bunlar batmadı...devlet tarafından kapatıldı...bizim suçumuz ne...esems de kapatıldı...onda da spk denen ******** kurum,patronun şirketin içini boşaltmasını bırak seyretmeyi, resmen onay vermişti zamanında...obdan sonra devlet ne yapsın...ne alâ memleket....sözüm sana değil elbette,yanlış anlama...bir serzeniş.
http://www.anadoluceviz.com.tr/gallery/photo
yukarıdaki linkle işimizi bir tanıtalım bist deki arkadaşlar görsünler firmamız dağı taşı ağaçlandırmış sırf bu iş ve ağaçlandırma yapmak için devlet ten izin almak bile vatana millete ayrıca deprem bölgesi olması açısından toprağın verimlilik depremin şiddetini,yaşanabilir bir ortam daha fazla oksijen için de düşünülebilir.bu gibi yapılar özel olarak teşvik edilmeli ve önleri açılmalıdır.aksini düşünmek milli ve yerli bir duruşun karşısında yer olmaktır.gerekenin yapılması 7000 bin mağdur kişinin mağduriyetinin giderilmesi devlet büyüklerimizden ricamızdır. not yazan bir küçük yatırımcı
önce trnsk peşinden esems.