Makeyeme varmı bu hafta? Ayrıca Soğukkanlı olursa maçı alır Trabzon...Gsray alır Berabere kalır ve Başakşehir yenilirse Bjk de girer potaya.yani. Tam rulet spor borsası.
Printable View
Makeyeme varmı bu hafta? Ayrıca Soğukkanlı olursa maçı alır Trabzon...Gsray alır Berabere kalır ve Başakşehir yenilirse Bjk de girer potaya.yani. Tam rulet spor borsası.
Bu hafta GS -TS Maçı ne olur sizce?
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisseyi bu forumda hala taşıyan olduğunu hiç sanmıyorum. 1-2 kişi belki çıkar.
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TS yenerse hisseyi alan ( ya da Taşıyan) son vagon yolcusu olmuş demektir. Diğer şıkkı zaten konuşmaya gerek yok.SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam kadro oynarsa zorda olsa GS yi yener.Cunku geçen haftadan ders almış olmaları lazimBide. gs.ya tşk.etmeleri.Antalya macida zor Basaksehirinn.Yani kafa kafaya gelebilir bu iki takım...Kimderdiki 2 hafta önce Bjk 2 gün tavan yapacak.
yani Spor hisseleri kumar masası gibi.
Bence TS nin GS yi yenmekten başka çaresi yok.
Başakşehir i Antalya zorlar ama daha çok sıcak zorlar diye düşünüyorum. Ytd
Bence galatasaray ile trabzonspor berabere kalır. Antalya ve başakşehir de berabere biter. Beşiktaş kazanır.
Borsada da bu durum fiyatlanıyor zaten.
Yatırım tavsiyesi değildir...
6.51 den trene bindik hadi hayırlısı ytd
Yukardaki tahminim tutarsa CAS a daha var ağustos ortası gibi...pazartesi 8.50 -9.00 ları görebiliriz.Kesinlikle ytd.
Bjk nin pili bu kadarmış.ytd
Yürü be oğlum ha işte böyle 2 günkü düşüşü çıkar cuma akşamına kadar sonrası pazartesi inşallah ytd
Bugün dev uyuyor ses çıkarmayın.
Maçın seyircisiz oynanması trabzonspor'un büyük lehine. Çoğu otoriterlerin beklentisi ya berabere biter ya da trabzon kazanır şeklinde. Hakeden kazansın
Birde Cüneyt Çakır var
Eksiklerini n bazılarını oynatirsa TS kazanmasi lazım.
3 eksik oynayacakmış ama performansları nasıl önemli.
TRABZONSPOR'DA KEYİFLER YERİNDE
Süper Lig*'de iki haftada 4 puan kaybederek liderlik koltuğunu kaptıran Trabzonspor, Galatasaray deplasmanında kazanmak ve Başakşehir'in zorlu Fraport TAV Antalyaspor maçında puan kaybetmesiyle zirveyi geri almak istiyor. Koronavirüs nedeniyle verilen ara sonrası yeniden başlayan ligde puan kayıplarının yanı sıra sakatlık sıkıntısı da çeken bordo mavili takımda, sakatlık geçiren oyuncuların beklenenden erken dönmesi teknik heyetin yüzünü güldürdü. Trabzonspor'un 3 önemli ismi Caleb Ekuban, Anthony Nwakaeme, Abdulkadir Parmak takımla çalışmalara başlarken, bu oyuncuların İstanbul deplasmanında takımla birlikte olacağı belirtildi. Cezalı olan Majid Hosseini ve Joao Pereira ise Galatasaray mücadelesinde forma giyemeyecek.
MARCAO DÖNÜYOR, FALCAO İSE YOK
Geçen hafta Medipol Başakşehir maçında oynadığı futbolla beğeni kazanan*Galatasaray*'da eksiklerin çokluğu can sıkıyor. Başakşehir maçında Lemina ve Linnes'in de sakatlar kervanına katılmasıyla Fatih Terim'in elindeki alternatifler azalsa da iyi haberler de geliyor. Sarı kırmızılıların Brezilyalı stoperi Marcao'nun*Trabzonspor*maçında oynaması bekleniyor. Kendisini iyi hisseden defans oyuncusu maç gününe kadar test edilecek. Galatasaray'da Radamel Falcao'nun riske girmek istemediği ve bu yüzden kadroda yer almayacağı öğrenildi. Başakşehir maçında sakatlanan Lemina da yaklaşık 2 hafta formasından uzak kalacak. Aynı maçta sakatlanan Linnes'in durumu ise iyi. Sarı kırmızılı takımda cezası süren Adem Büyük de Trabzonspor maçının kadrosunda yer alamayacak
Ts şampiyon olursa sizce kağıt kaç tl ti görür ?
Pilav üstü kuru onyekuru da gitti.
S a. Hissedaşlar.Sen git alanyada ve ankaragücünde puan dağıt gel elin şeyiyle gerdeğe girmeye çalış, bekleki başak yenilsin. Sinir olmamak elde değil, hüseyin dene zibidi bakalım bu akşam ne yapacak, bari yemsekte çok zararla ayrılmasak. Hayırlısı demekten başka bişey denmiyor.
Trabzon nün yenmsi lazım kadrolara bakınca.yenerse kalan 4 maç herşeye gebe.Haftaarasida maçlar var.bu sıcakta güçlü olan ayakta kalacak.
TSPOR olağan bir seyirde devam ediyor. Daha stabil ve daha az volatil bir şekilde günlük dar bir makasta devam ediyor. Hisse senedi piyasasında artı endekslerin olması ve korona öncesi döneme 124 bin seviyesine dönüş az kalmış bulunmaktadır. https://www.tradingview.com/x/j5l3IBCN/
Beklentiler alınır gerçekler satılır bunu unutmıyalım
Yatırım tavsiyesi değildir.
Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakalım çarşamba günü Antalya maçı ne olacak ?
Tabiki Başakın salı günkü Denizli maçıda önemli
Ooo o zaman yatıma helikopter alırım[emoji2]SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın başak yenilir ts çarşamba yenerse kağıt perşembe 9.85'ı görür ytd
Hafta ya da siz oturtun denizliye anasının şeyini görsünler kümeye a.... Takımı
Aynen
Sakin olun.
Denizli'ye saldıracağınıza, Alanya ve Ankaragücü'nü yenseydiniz.
Kendiniz ettiniz, kendiniz buldunuz.
Bu akşam Antalyasporu kesin yenmesi lazım.
buraya 1.5 ay önce yazdım , başakşehir borsaya kote olsa tüm parayi basardim diye..
:)
geçmiş olsun..
Yarin hisseyi elinde tutanlar olasi tabana karsilik hazirlikli olmali. Dip diye ortalama dusurmek de zarari daha fazla artirabilir. Tspor ayagina kadar firsati tepti ve kullanamadi. Bu saatten sonra Basaksehir birakmaz..
Sabah 450 zararına kol kestim dün belki başakşehir berabere kalır dedim olmadı akşama kadar taşıdım ben sattım 7.42 den yukarı kaldırdı nalet takım dedim berabere falan kalır dedim dediğimde oldu geçmiş olsun tabanlar gelir artık allahtan Hayırlısı bakalım
buraya kadarmış.
ne diyelim, ben alışkınım zaten.
hissede olanlara allah yardım etsin...
yarın laz'lardan tepki alımları bekliyorum. çünkü paraları hazırlıyorlar - ayarlıyorlar şu anlarda..
Bırakır mı hiç. 3 "küçükler" de hazır tırt çıkmışken, geride kakmış 3 maç, 4 puan da fark var. Geçti borun pazarı, sürsün TS eşeğini Niğde'ye. Ulan 36 yaşındaki bir gençten şampiyonluk görmeyi esirgediniz be.SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.