ben mipazin kar acikladigini 9 senede bir kere gordum oda sanirsam 10 milyonluk bi konut satisindan GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
ben mipazin kar acikladigini 9 senede bir kere gordum oda sanirsam 10 milyonluk bi konut satisindan GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dyhol ciklet parasina 50 kurusa dohol le birlestirdigi gibi bunuda birlestirirse sasirmam ama
GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zamanind dyhol cok kisinin cani yandi
Kıdemli üyesin birde ilginç keşke "itibarından al " diye bir seçeneği olsaydı sitenin.
Geçen seneki 9 aylık zararı 6 milyon. Bu yıl 3 milyona düştü. Son 3 aylık zararı 271 bin.. Bedelli sermaye artırımı yaptı kısa vadeli banka borçlarını kapatmak için. Zarar o yüzden azaldı. Sadece faizi düşük uzun vadeli borçları var.
O kadar art niyetli yazmışsınız kendini açık etmişsin. Senin gibi 1-2 kişi daha saçmalamış bugün. Burada faaliyet gösteren bir fabrika yok. Ciro yok. 4 çalışan 1 de arsa var. Tek beklenti arsa ile ilgili haber. O yüzden bu zarar ile kaç taban olacak felan diye konuşnak saçmalama bile değil tamamen ÜYK uşaklığı.
Ondan bi once 1.76 lara kadar cikartip seans durdurmayla birlikte kucaga verip 1.46 lara kdar salmisti belki de hareketi o yapmistir simdi alan baskasindir belki belli olmaz GM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketin elindeki kayda değer tek mal varlığı malum arsa. Doğan bir çok şirketini gözden çıkardı ancak resmen bir masa bir sandalye faaliyetlerine devam eden bu şirketine ve arsasına dokunmadı. Elbet burayla ilgili bir planı vardır..bu arsayla ilgili imar sorunları çözülürse akıllarındaki projeyi hayata geçirmek için önce gyo olur.. şirketin dohol bünyesine alınarak fesih edilmesi ve dohol üzerinden bu yer için proje yapması mantıklı olmaz..ha arsayı satarsa o zaman işler değişir...
Yuzde 20 si piyasada olan bi sirketi yok pahasinami sirkete birlestirir yada satin alir artik aydin doganin insafindaGM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ole dusunmeyin bizim insanimiz cabuk unutuyor 2 liralarda alark hol yuzune bakmayanlar 10 na gidecek diye 5 lerden atladi oda cok surundurmustu yada 7 lerden 70 kurusa dusen milleti kn kusturan cemas 1 sene sonra 1.40 lara gitti yine forumlarda 1 uzeri maliyetliler cirit atiyorGM 8 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yani isin ozu bizim insanimiz kalkana atlamayi sever
İbrahim kardeş sen konuyu yanlış anlamışsın
Bu drilling denen arkadaş ve grubu; kendi ağzıyla söyledi; yıllardır tahtayı aynı bantta tutup para kazanıyormuş. Uyk gelip bunların elinden malı alıp oyun dışına itmiş. Bunlarda mallarını geri almak için sürekli fiyatın düşmesini istiyorlar. Kısacs ÜYK ile tersler.
1.50 lerden hisseyi kaptıranlar, birazcık zarardan medet umuyor...
Sadece gülüyorum...
MİPAZ ı kar açıklayacak diye alan var mı, bu günlerde...Asla... Herkes Mipazı arsası ve tazminat mahkemesi, gyo dedikoduları, muhtemel birleşme beklentileri ve benzerleri için alır...
Haaaa kar beklediğimiz zamanlar da gelecek...Mesala bu yıl sonu....Hemde ne kar.... En yakın hayalim bu...Nedenini tekrarlamama gerek yok, eski yazılarımda var...
Ama asla yatırım tavsiyesi değildir, 1.40 lardan 2.10 a geldi..Net %50 arttı... Babalar alıyor zaten, onlar benden daha geniş bilgilere sahiptir zaten...
Şu anda ÜYK nın maliyeti, benim gibi eski MİPAZ cıların 2 katı...
Yolu açık olsun, geri vitese takmadan, hep ileri viteste gidiyor...Biz küçük yatırımcılara da kazandırıyor...
1.80 lerde tırsıyorduk, 1.50 lere basar mı, diye... Şu an 2.10 larda...
MİPAZ Tarihi ÜYK yı anarsa, 2 nin altını unutturan adam diye, ansın...
ÜYK alış girmedi şu ana kadar, kar kısmı hariç sattım... Bir süre izleyeceğim...
asla yatırım tavsiyesi veya satış tavsiyesi değildir.
%50 kazandırdı,küçük yatırımcıyı üzmedi, ÜYK.
Piyasanın genel koşulları nedeniyle GEÇİCİ olarak uzaklaştım. Dediğim gibi karımı realize ettim.
BEN SATTIM DİYE KİMSE SAT TAVSİYESİ GİBİ ALGILANMASIN...UZUN ZAMANDIR HİSSEDEYİM, BİR SÜRE TÜM PİYASADAN UZAK DURACAĞIM..
Hayırdır...Güvendiğimiz dağlara kar yağmaz inşAllah
Qnb finans satista basi cekiyir alnus alista basi cekiyor
Mekânın sahibi gelmiş sanırım.( Vâkıf yatırım)
yabancı takas 1 aylıkhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...2402dd6266.jpg
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
zirve yaptığı 22 ekimden bu yanahttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5b67d63a80.jpg
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Form da in cin topp oynuyor. Hayrola heskes gemiyi mi terk etti. Yoksa yabancı kılıklı zat yamuk mu yaptı?
Düşmez kalkmaz bir Allah...hisse dediğin düşerde çıkarda. Gemiye binende olur inende...önemli olan beklentilerde bir değişiklik olup olmadığı, bir değişiklik var mı ? Yok ! O zaman sorun yok. Bence tek sorun güzel memleketimizdeki başı sonu belli olmayan mahkeme süreçleri, vaktinde tecelli etmeyen adalet sistemi..
UYK denilen şahıs vazgeçti mi hisseden cezası bu hafta bitiyor sanirim
2.10 dan buraya kadar 1 milyon lot satis oldu vakif ve yatirim finanstan
MIPAZ:
Son Fiyat: 1,91
Son Hacim: 4.788.383
Son fiyat itibariyle 200 günlük ortalamanın üstünde devam ediyor.
Kısa vadeli görünüm negatif.
Orta vadeli görünüm negatif.
İlk 3 Alıcı: Ziraat:246.639 Gedik:157.810 AK:128.435 . İlk 3 Satıcı: Yatırım Finansman:-242.027 Vakif:-140.258 Halk:-133.623
Uyk’yı borsaya küstürmüşer işlem yapmayı bırakmış burdaki malın tamamını da vermiş diye biliyorum.
MIPAZ:
Son Fiyat: 1,89
Son Hacim: 1.649.873
Son fiyat itibariyle
İlk 3 Alıcı: Phillip:170.917 ICT:100.000 Gedik:44.384 . İlk 3 Satıcı: Vakif:-187.584 Garanti:-88.203 Halk:-61.254
MIPAZ:
Son Fiyat: 1,88
Son Hacim: 2.841.972
Son fiyat itibariyle
İlk 3 Alıcı: Phillip:186.417 ICT:100.000 Ziraat:50.412 . İlk 3 Satıcı: YapiKredi:-120.266 Yatırım Finansman:-97.210 Vakif:-59.470
Dün biraz alınca ayarları bozuldu tahtacının, ne yapacağını şaşırdı. 1.50 ye bassa da sıkıntı yok. 7 yıl kervanda bekledim 7 yıl da burada bekledim. No problem.
MIPAZ:
Son Fiyat: 1,86
Son Hacim: 3.504.356
İlk 3 Alıcı: Tacirler:115.099 AK:47.328 Sanko:36.043 . İlk 3 Satıcı: YapiKredi:-102.153 Oyak:-79.723 Phillip:-55.204
MIPAZ:
Son Fiyat: 1,88
Son Hacim: 1.901.791
Son fiyat itibariyle 200 günlük ortalamanın üstünde devam ediyor.
İlk 3 Alıcı: AK:86.302 Deniz:51.242 Sanko:40.000 . İlk 3 Satıcı: Yatırım Finansman:-79.223 YapiKredi:-71.261 Garanti:-52.283
MIPAZ:
Son Fiyat: 1,85
Son Hacim: 2.756.847
Son fiyat itibariyle
İlk 3 Alıcı: Sanko:90.000 AK:55.913 Gedik:50.713 . İlk 3 Satıcı: Yatırım Finansman:-193.063 YapiKredi:-98.392 Halk:-49.410
Yabanci yatirim finanstan satmaya devam 1.5 mil lot satildi 10 gunde bakalim hayirliisi
MIPAZ:
Son Fiyat: 1,85
Son Hacim: 4.051.922
İlk 3 Alıcı: Gedik:114.845 Sanko:90.000 Ziraat:59.558 . İlk 3 Satıcı: Yatırım Finansman:-248.266 TEB Yat.:-107.195 YapiKredi:-98.874
20 Temmuz 2017 tarihinde haksız fiilden kaynaklanan tazminat davası sonucu 98.702 m²'lik kısmı Şirkete ait olan, Pendik İlçesi, Kurtdoğmuş Köyü 1155 no'lu Parselde bulunan 144.266 m2’ lik söz konusu "Arazi" ile ilgili olarak; “yasal faizi dava tarihinden itibaren ayrıca hesaplanmak üzere, toplam 85.117.134,70 Türk Lirası tutarında Şirketimiz lehine tazminat ödenmesine†karar verilmiş olup bu tutarın Şirket payına isabet eden kısmı yaklaşık 58.234.313 Türk Lirasıdır. Kesin tutar henüz netleşmemiş olup hukuki süreçler tamamlandıktan sonra belli olacaktır. Mahkeme'nin vermiş olduğu kararın davalı tarafından temyiz edildiği öğrenilmiş olup, hukuki süreçler devam etmektedir. 2017 yılından itibaren faiz işlemeye devam etmektedir.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2017 tarihli Nazım İmar Planının iptali için İdare Mahkemesinde dava açılmış olup dava derdesttir. 2019 Eylül ayında Mahkeme tarafından keşif kararı verilmiştir ve şahsi fikrim bu yıl sonuna kadar mahkeme kararının çıkmasını bekliyorum. YTD.
Hep aynı hikaye ile milleti uyutyorlar gibime geliyor. Daha önce tazminatı kazandığı anda 1.40 tan 1.60 kadar tepki vermişti sanırım ancak o zaman malin büyük bölümünü 1.55 seviyel den boşalmıştım ardından 1.36 ortalama ile yerine koymuştum. Ancak yabancı kılıklı herif ne yaptığ nı bilmiyor. Tekrar ali karakaya gibi batmasinda.
anlamıyorum düşmesini istiyormuşsunuz istemiyor musunuz ? bizler içinse bize iyilik mi yapıyorsunuz kötülük mü ? biz kimiz :)
Arkadaş neyi anlamadınız?
UYK denen adam burdaki drilling ve geçen gün gelip ceza alan Fenerbahçe gibi zırvalıklar yazan adamların tamamının elinden hisseyi 1.4x’lardan aldı; 2.10 yaptı ve tamamını yabancıya devretti hiseden çıktı.
Bu aptallara da işin kuyruk acısı kaldı.
Yine söylüyorum; UYK; 2.02-2.18 günü hisseden tamamen çıktı hissede yok. Duyumum bu şekilde.
Burdaki salaklar ısrarla uyk’yi hissede zannedip adam hakkında saçma salak yazıyorlar. Adam bunların hepsini sıradan geçirdi ve gitti. Vakıf takaslarından bile anlayabilirsiniz durumu; ki ben bambaşka yerden duydum.
1.70’den trcas’a girdi ve orayı da 2.00 üzerine çekti. Bu adam spekülatör falanda değil; yabancı fonlarla bağlantısı olan bir iş adamı. Vermiş geçmiş yine söylüyorum adamda hisse yok.
KISACA BURDAKİ DRİLLİNG MERT ADAM EN AZINDAN AÇIKÇA YAZDI UYK ELİMİZDEKİ MALI ALDI BİZ BİR GRUBUZ DİYE; BİRDE BURAYA GELEN MESAJLARI SONUNA SÜREKLİ FENERBAHÇE YAZAN BENLEDE KAVGA EDEN BİR ANGOLOZDA ISRARLA HİSSENİN DÜŞMESİNİ İSTEDİĞİNİ YAZDI.
UYK BUNLARIN HEPSİNİ TEK BAŞINA SIRADAN GEÇİRDİ İŞİNİ BİTİRDİ VE GİTTİ. BEN 2.00 ÜZERİNDE DEFALARCA KERE UYARDIM.
BURDAKİ TEMEL ANALİZ VE BİR İKİ ARKADAŞ DIŞINDAKİ KİŞİLER İYİ NİYETLİ DEĞİL.