Ikın şişkom ıkın.. midene mi oturdu domuzcuk?
Printable View
Ikın şişkom ıkın.. midene mi oturdu domuzcuk?
P.şT Kara kara düşünür :
Bi plan yapmalıyım Bi plan yapmalıyımmmm bana avukatımı çağırın. mali müsaşivirimi muhasebe müdürümü çağırın Lan bi çıkış yolu olmalı
Fıstık benim olmalı :) hepsi benim olacaaaaaaaah
Ikınmaya devam şişkocuğum.. altın yumurtlayan domuz mübarek
spk bütün planlarını bozdu şerefli adamların şimdi başka çaresi kalmadı 1xx üzerine getirecek ::kahkah:
En düsük açığa satış fiyatı :0,94* en yuksek açığa satış fiyatı 0,97* açığa satış a.o.f :0,952* açığa satış işlem adet:2.072.172 açığa satış sozleşme sayısı:216
Adamların tek konsantrasyonu yatırımcıyı sömürmek. Borsa gündemin yatırımcılar için en fedakar en ahlaklı en doğrucu en dürüst en adamları nede olsa!
A1 kapital üzerinden açığa satıp başka aracı kurumdan alıyorlar her kademede satışta arada bir göstermelik alış yapıyorlar 1 kademeye oynayan adamdan hayır gelmez.ytd
Kuşlu sitede geçmişten ders almayan bir sürü ileri zekalı ortaya çıkmaya başladı. Kerameti kendinden menkul tiplere tektu nasıl alalım mı diye soruyorlat. Bu ileri zekalı malları görünce yavaştan tüyme vakti gelmiş gibi görünüyor
Martí nin 84 kuruş olduğu yerde tektunun 95 kuruş olması ne derece akla mantığa sığar biri ozsermayeye yemiş diğeri 3 tl defter değeri.ytd
Gel gel bekliyom 070-075 aralığını gelirsen alırım yoksa yolun açık olsun y t değildir
çok korktu şişman..acsp korkuttun şişmanıo.. hissede kalın parmak hareketi oldu bi anda ..mazlum yanlışlıkla çift parmak bastı **bizim şişman anlamadı çift olunca bi anda zıpladı hisse çöktü ..bu arada ağlak bakış ceo piyasada yok ..adamaları gaz veriyoda borsagündem olamayıca twitleme yapıyolar ..garibim ağlak grubu ne hale getirdi ..nalbur bakkal falan ne bulursa yedirmeye uraşıyo .halbuki borsa gündem gaz verirken koşşş vatandaşşş şu surata bakın yok böle ağlak bakış giielelll koşş hisseşler uccak kaccakk ..hasan diil basan alıyo ..gazları ..
şimdi bekliyom diyonda o fiyat yüksek ..ve çok almıcan .67 altı 100 er lot ..şimdi şişmana bi gaz haberi çıkartması lazım ağlak bakış ceonun..nasıl bi gaz çıkarcaklar bakalım birde hangi borsa sitesi alet olcak ..herkes bunları konuşuyo şlimdi ..bu arada borsa gümden tırstı yayınlayamıyo tektu gazşlarını artık ...
bugün mazlumun günü ..şişman darmadaan oldu ..garibim ..hisse özüne döndü ....acıklı bakış ceo garibim şimdi nassı bi tezgah hazırlıyo acaba twitten adamlarıdır onlar alımmi alımmi bak ucuyo kaçırmıyalım diyenler. **alın alın deyin ..acıklı bakışın işi zor şimdi ..nassı bi sistem düşünüyo yakında patlar..zor olsada borsagümden yayın yapamaz tırstı o kadar gaz verdi **sonuç ortada ..başka sitelerde yapamaz borsagümdeni herkes konuşuyo ..zaten riskli gaz verme ..bunların sözünede güven yok zaten anca bi şey yapıp gerçekleşcekki halk inansın oda olma z..bide üstüne manyak bi zarar ..nası becerdi acıklı bakış hayret ..bizim caycıahmet abi olsa bu kadar zarar olmazdı ..nese kolay gelsdin herkese bugun mazlumun günü belli darmadaan etmiş parmaklar şişmanı .hahuahahuah
acklı bakş ceo grubu ne hale getirdi..özellikle tektu k.y.hakları korunması için kayyum atanmalı diyor herkes bunu konuşuyo ..ülkede bir sürü akıllı becerikli aydın yöneticiler var..bunlardan biri şirketi 6 ay içinde level atlatır.bu ağlak bakış hala bi internet sitesi bulumda şöle acıklı bi clark bakış atim havasında olabilir hala .tektuya kayyum iyi olur..aslkında tiwit atmak lazım bu başlıkta o tiwitte gaz verenlere ..
Bugün iyi durdu.ytd
0.96 iyice sıktı bas gaza geç spek kardeş :plc: ceza kesecek diye gidemiyorsan bence otobana gir orda hız sınırı daha fazla::wave:
Bu belensay yine çıktı ortaya. Zamanında 0,96 lardan millete geçirilmişti bunun yardımıyla. Satsam mı karar veremedim
TEKTU bugün ortalama 0.94 tl fiyattan toplam 1.300.002 lot açığa satış işlemi gerçekleşmiştir, öncesinde taşınan açık bulunmamaktadır, açıkçıları ütmüşler,
0,96 ve 0,94 aralığından vermiştim. 0,89 ile 0,92 aralığından kademeli olarak yerine koydum. Beklentim, 1,20 ler civarıydı ama belensay senilen şeyin ortaya çıkması bayağı kullandırdı. Bugünkü alımlarda a1 ağırlığının olması da iki kere kıklandırdı. Hangi y.. şaksa bu a1 deki malı 1 gün taşıyor. Ertesi gün eline veriyor gelenlerin. Yarın çok dikkatli izleyeceğim acaip bir gün olacak gibi. Hissesin gidişatı iyiydi ama bu belensay ve beyinsizlerinin ortaya çıkışı kıllandırdı beni
Twitir alemini belensayin adamları tektu diye inletiyor 5 tl den aşağı satmak yok diye yarın bı tarafa kopacakda hayırlısı diyelim.
VERENSAY
ALANSAY
say say bitmez
düşüşlerde ortadan kaybolup yükselişlerde bennnn bildim vs efsane olmaya çalışan gazozlar çok
bakın dikkatinizi çekmiştir son dönemde
Asels-petkm vs vs gibi birçok büyük hisse yerinde sayarken yan hisse dediğimiz birçok küçük hisse çok ciddi primler yaptı
Dün martı sert yükseldi onun gazıyla bizde etkilendik.
bizede gelebilir (gelmek zorunda değil tabi) bu sert yükseliş ama bu asla gazoz ların etkisi ile değil bu ara para yan (çöp) hisselerde
Adamlar üşenmeden hazırlık yapmışlar her yere 5 lira yazmışlar çorba vermişlerdir
Kâğıdı alın uçacak dediğinde kağıt 0.95-0.96 idi, sonra kağıt 0.79 lere düştü, hiç ses yok, yine 0.96 ya yükseldi, şimdi de ben bildim diyor.
Atayburak yasionmu sen daha ortak:) i.ne aldı elimizden malları götürdü:) pis şişko neyse albrakada biraz hareket çektim düşerse alırız tektuyu çıkarsa sizin olsun Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Belensay ve mallarına geçirmanasyon başladı. 0’99 ve 0,96 atalığından. Ben verdim bekliyorum
twetteki goygoycu geçmişte 0,97-1,0x aralığında pazarladığını onun üzerinden yaklaşık 1 yıl geçmediğini neredeyse bilmeyenimiz yok.
bugün baktım aynı hesap ve goygoycuları tek hesaptan yönetiliyor gibi benzer klişe cümleler daha 1 tl olmamış hisse için 5 tl hedef vermek herhangi bir akla mantığa sığmaz. buradaki amacın farklı olduğunu düşünüyorum
ben bu vatandaşın bu mesajlarının biçok ky nin ürküp uzak tutulması için atıldığını düşünüyorum açıkçası.
Çöp hisselere rağbet var. spek bunları kullanır diye düşünüyorum. (Elimde az var kendi riskinizi kendiniz belirleyin)
Cop hisseler hangileri usta...LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu belensay denen kadın biraz rahatsız bir tip galiba, akıl yönünden
İhlas %20 primli 0.78 tektu yu geçeceğiz galiba
Naptı bu ş...ler bugün anlayan var mı?
1.03 gördü