https://s12.directupload.net/images/200914/jnfxmyef.jpg
Printable View
gün.. tek fiyat öncesinde cizdirtmiştik..
https://i.hizliresim.com/AxUdw7.jpg
tek fiyat yok bürüt var hissede
Bu hisse biraz daha yürüsün buradaki eski yazımı paylaşacam, çok eleştiri almıştım. Selam olsun kazananlara.
"HİKAYENİ KENDİN YAZ" Eskidereli cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet ben tek işlem de gelmiş olarak algılamışım.. özür..
teşekkürler sn. sevenhill.
bazen bir an tereddüt yaşarsın, la bu hisse altı kat çıkmış ama belli ki bedelsiz hikayesini arkasına almış sürüyü sürdükçe sürecek.
ama dersin tren kaçmış, zaten tavan tavan gidecek, istedikleri noktaya gelince de ele verecekler. eee dersin, o zaman uzak durayım. tam o sırada bir brüt haberi gelir, panikle satışa yığar malı herkes, e madem fırsat ayağıma geldi hadi biraz alayım, koy dötüne gitsin rahvan der balıklama dalarsın.
sonu hayır mı şer mi bilmem, niyet hayr, akıbet hayr demişler.
Sayın eskidereli ve sayın Royal emekleriniz ve bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim.
MRSHL,
cesarete devam mı?
korkup kaçak mı?
Korku kapıyı çaldı, cesaret açtı, kapıda hiç kimse yoktu..
Arkadaşlar iyi akşamlar KAP a aşağıdaki gibi bir açıklama gitmiş tam olarak ne anlama geliyor ?
Ek 25817
:) korku kapıyı çalınca, cesaret kapıyı açınca, kapıda kimse kalmayınca hemen akla lokman hekim gelir.
lokman hekim tabanları yiyince, acaba hikayesi olmayan da aynı mı olur deyip korku cesarete üstün gelir.
korkunun diğer adı bazen doğru zamanda çıkmak atasözü hatırlanır, kar alınır, kalanlara sağlıcakla denir, yeni maceralar aranır.
ah mrshl çok hınzırsın. milletin başını fazla yakmasan bari.
yok üstad, zaten diken üstündeydim bu hissede. tavanı bozunca verdim gitti.
kafa rahat olsun yeter. toparlıyor zaten hisse. ama ben güvenmiyorum. lkmnh hikayesine çok benziyor.
alıp başını gidecek kağıt bu kadar alım fırsatı vermez.
ama silkeleme ise de kalanlar muradına ersin. maliyeti düşük olanı ırgalamaz.
1 ekimde hisse altpazara düşeceği için sürekli brüt takasta işlem görecek .. benim anladığım bu.. bugun taban bu yüzdenmi oldu acaba
taban olması ile dediğinizin ilgisi yok. Öıle olsaydı o pazarda işlem görecek olan kağıtların tamamında taban ya da tabana yakın eksiler görülürdü. Ama çoğunluk artıda kapattı. Tavan olanlar da var. Klnma gibi tkuru gibi yaprk gibi daha da var.. Mrshldan zaten bir düzeltme bekleniyordu. Bunu da bugün yaptılar. Ptesi, düzeltmenin devamı gelecek mi gelecekse ne ökçüde gelecek bakacağız
Ne diyorsak o
Yani çoğunu 100 lerden azını da 300 lerden verdim diyorsun gerçekten yaman adamsın vesselam...
iş yatırımdaki oyuncu - 2 yan kurumu daha var - ( malum borsayı az cok bilenler kim oldugunu bilir ) yeni pazar grubu nedeni ile terse düştü ama orta uzunda yine yolunu bulacaktır
Ben 23 lerde başladım 50 lerde buraya geldim, 63ten 30a düştüğünde de hedef uzun vade dedim. Kur bazlı fiyat analizinde aslında 680 ler gibi bedelin olması gerektiğini yazdım ve uzuncuyum dedim tabiki burada eleştirildim. Bu yazıyı okuyan arkandan çok sövecek denildi. Ama hiç Al sat yapmadım. Teknik umrumda değil. Kottan çıkma haberi var bu kağıt ne endeks tınlar ne de tekniği tınlar. Herkes haber ve lotlara bakınca destek direnç deyip durdu. Destek direnç sadece kurumların para kazanmasına yarayan araç başka birşey değil. Mesela tekniğe göre düşecek deniliyor, peki patron olumlu haber gönderirse sizce teknikteki gözüken düşüşe mi devam eder yoksa fırlar mı. Ya Allah aşkına akıllı olun. Adam bakıyor ki satış var aşağıya gelirse şura şura var diyor. YA TEKNİKÇİLERE SESLENİYORUM SIKIYORSA 400 E YAKLAŞINCA MİLLETE YAZSAYDINIZ YA 400 Ü GEÇEMEZ 280 LERE KADAR İNECEKTİR DİYE. KAĞIT 400 DEN GELMİŞ 280 LERİ GÖRMÜŞ O ZAMAN DÜŞÜŞTEN BAHSEDİP UYARIYORLAR YA BİR DÜŞÜN MİLLETİN YAKASINDAN...!
300 leri geçtikten sonra kar aldım ama tamamen çıkmadım devam ediyorum bu kadar net, TLMAN dayım tavan serisinden önce aldık (MUSTAFA ACAR[emoji122]) şirketin temeli iyi olduğundan, hadi teknikçilerde orda söyleseydiler ya 15ten 30 a direk gider diye bla Bla Bla şirkete ve senaryosuna bakıp alırız kfein mrshl da olduğu gibi yatırım tavsiyesi değildir...
Bu arada 23 lerde bu hikayeyi bana anlatıp ilmek ilmek araştırıp insanları bilgilendirmek için vesile olan MUSTAFA ACAR a selam olsun. Mrshl ın yatırım danışmanları bile bizzat aradılar istişare edildilip mailleşildiydi ve her bir bilgi sizlerle paylaşıldı. Gizlenen yatırımları bile duyurduk ama ne hikmetse teknikçiler kendilerini kahraman ilan ettiler. Sağlık olsun. Amacımız ün kazanmak değil millete yardımcı olmak.
Bu arada TLMAN yorumlarımı okursanız bir gün sonra buraya forumlara yazdım. Face grubunda girmeden yazdık. Herkese selamlar.
"HİKAYENİ KENDİN YAZ" Eskidereli cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Agzina yuregine sağlık
Al sat tut tasviyesi değildir.
Yatirim tavsiyesi değildir İroni bu yazı Bu benim yorum kimseyi bağlamaz Her kes birey
SM-A750F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gün.. bende yok.. bir arkadaş sormuş özelden..
https://i.hizliresim.com/9NgCPw.jpg