Her Türk vatandaşı yurt dışına para gönderebilir.
KK bunu biliyor olması lazım. Boşa propoganda malzemesi verdi karşı tarafa.
Printable View
Avukat kendi aldığı vekalete bakar
Ne takacak piyasayı
Serbest kalırsa işte şöyle böyle iyi bir avukatım ben muhabbeti
Kalamazsada elden gelen herbisey yaptık vs vs
Laf salatası
Sayın Seçbul, sizin "tarafsız" görünme çabası içinde olan bir iktidar yandaşı olduğunuzu düşünüyorum.
Asıl konu sizin söylediğiniz şey değil.
1. Ailenin her ferdindeki o milyon dolarların kaynağı nedir? Yoksa bunlara para gökten mi yağmaktadır ya da düğünde mi takılmaktadır?
2. Durmadan "yerli ve milli" lafı edenlerin de biraz bu doğrultuda davranıp paralarını dolar olarak tutup oraya buraya göndermekten kaçınmaları gerekmez mi? Bir insanın söylediği şey ile yaptığı şeyin tutarlı olması beklenir, öyle değil mi?
Hmm...
Yurt dışına para göndermek yasak değil. Yasal olmayabilecek şey o parayı nasıl elde ettğimizdir. KK bunu bulması gerekiyordu. Ama sonrası gelmedi.
Delil olarak öne sunulan şey ham delil değildir. Olsa olsa 3 türevden bir şey olabilir.
Nötür bakışım sizi rahatsız etmişe benziyor.:drunk:
Bir tane Türk kökenli alman gazetecinin serbest bırakılacağını Başbakan Yıldırım önceden açıklamıştı müjde olarak, sanırım avrupa gezisindeydi.
Şimdi de papaza ne olacağı önceden açıklansın, bellidir, piyasalar etkilenmesin diye yani..
Spekülatif açıklamaların önüne geçilmiş olur.
Aynen öyle..
Tebrik ediyorum.
HTC Desire 816 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geçen duruşmalarda karar akşama kalmıştı galiba, bugün de seans kapanışına yetişmeyebilir.
Sorun değilki, o para şurada burada Cami, Okul, İslam Enstitüsü için idi dendiğinde inanacak %45 var nasil olsa bu ülkede...
Bir de KK bana bu belgeleri Vatanseverler verdi demişti...
Belgeler 5-6 sene öncesine aitti sanırım...
5-6 sene önce Vatansever depğilmidiler bunnar...
Heo kafamı kurcalar böyle zamanlamalar...
Siz bunlar etkilemez mi diyorsunuz. Bunları konuşmayacaksak, menemen nasıl yapılır ı mı tartışalım moruk..
LG-H990 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tarafini SECip yolunu BULmustur belki :drunk:
Bilakis daha iyi etkiler
Rus büyükelçi vuruldu kanka olduk
Bu tutuklu kalırsa benzer bişey olur
Piyasalara etkisi hiç olmaz bence. Göstergelere bakarlar. Rahipte sonuçta sadece rahip diye tutuklanmadigini fon yoneticileri burdan okumuyosa tabi, alan alır satan satar
Yatırım tavsiye degil
Göstergeden sonrasını okumadım, eyvallah.
LG-H990 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Thy tahtası rulet gibi dönüyor, makinelerin, robotların denetimi lazım, belli koşullarda işlem yapabilmeliler.
Gerçi yazarken bir çok kağıt ve endeks de rulet gibi dönmüş.
ne papazmış ya papaz aşağı papaz yukarı...tutukluluk halinin devamına karar verilmiş...
bastılar haber düşünce...sabah almışlardı yukarı...
Dunytasin skktmm papazi
Papazı bulduk iyimi
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
amma hazır satıcı varmış..
sabah niye satmadınızda
papazı duyunca sattınız,bre zındıklar
Bu kararları piyasa kapalı olduğu zamana denk getireceksin.
Akp'li bir yetkili de konuşacak, abd ile güçlü müttefikiz falan filan, olayı toplayacaksın.
Her şeyi biz mi söyleyelim..
her şey "komedi"
gülmekten işlem yapamıyorum..
"papazın salınabileceğini" düşünenlerin aklına şaşarım.. :) )))
şort devam
puahahaha
https://resmim.net/f/S0GkeV.png
Oğlanın düğün masrafları sendika kasasından
Öz İplik-İş Sendikası Genel Merkez Yöneticilerinin, kişisel harcamalarını sendika kasasından karşıladığı hesap dökümlerinde, tediye fişlerinde yer aldı.
https://odatv.com/oglanin-dugun-masr...-18071848.html
Hal böyle olunca İşçilere de damatlık hakkı doğmuş..
https://resmim.net/f/NDGB1A.png
Bunun nedeni rahip değil Bence..
ADAM evine gelmiş ki karısı en yakın arkadaşı ile çırılçıplak yatakta...
"Ayıp be sana.." demiş karısına dönüp.. "Benimle evlenmek için yıllarca yalvardın, sana bu evi hediye ettim, dolapların marka elbiselerle dolu, sana aldığım mücevherler her gün magazin sayfalarında..."
Bu sefer arkadaşına dönüp;
"Sen.." demiş, "İşsiz kaldın sana iş verdim, iflas ettin sana kefil olup borcunu ödedim, birlikte askerliğimizi yaparken izinsiz evine gittin örtbas ettim…"
birden ses tonunu yükseltip " Bana baksanıza heeyyyy..!" demiş sinir içerisinde, "Dursanıza be dursanıza ikinize söylüyorum!.." "kime diyorum ben yaaa !" :dvr::dvr::dvr:
yani şuraya bağlayacağım ;
piyasa "işini" yapıyor.
şu an için,
"papazı" umursayan yok.. :dvr::dvr::dvr:
noldu da aldı shortcmu yakaladı
Palaya Halis Karataş binmiş emanuke