Benjamin in iniltilerini duyar gibiyim . Buralarda inlemeyi seven bir arkadaş vardı. Sahi ne oldu o inlemeye devam mı :kahkah:
Printable View
5,6999 vurdu çekti.
Düştükçe toplamak lazim her inişin bir çıkışı vardır. Yok dolar öldü möldü laa lugadan başka bişey değil. .
2 günde 5 den 7.50 yine gördü bu dolar 2.5 ayda anca 5.70
De hadi yakın bir sigara :)))https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8b46ac227d.jpg
GM6_Tur cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
25 Ekim'e kadar, Amerika ile düzelen ilişkilerin meyvesini dolar-TL düşüşü olarak göreceğiz anlaşılan. Peki 25 Ekim'de mb ne karar alacak, o çok önemli. Kişisel düşüncem, merkez bankası faiz artırmak yada sabit tutmak bir yana, faiz indirimine gideceği yönünde. Ekonomik hedef yalnızca düşük kur değil ki, düşük faiz yegane gaye, hatta bunun için kurun dizginlenebilir bir artışı bile göze alınabilir. O yüzden, kurun suni olarak düşüşünün geçici olduğunu düşünüyorum. Tabiki faiz-kur hareketleri borsaya yarayacaktır ve endeks kısa vadede faiz ve dolardan sıyrılıp en yüksek getiriyi sağlayacak muhtemelen.
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kasımda aşk başkadır asıl şov kasım ve sonrasında başlayacak. Yok 4 yok 3 olacak geçin bu zırvaları.
Ayrıca abd dolar vermişmiş abd kendi borç batağında 2 yıldır papazı almaya çalışıyor adam kızmış birde dolar verecek üstüne güldürmeyin allah aşkına. .
Mb.döviz kalmadı demiyorsunuz da rezervler tükendi 60 milyar dolar kaldı şu an millette algıya oynuyor o da 5.50 ye kadar anca oynar ondan sonra tıpası yemez. .
dollar 6.80 iken 10 olucak 20 olucak diyenlere cok komiksiniz dediler mi :)
lütfen eleştiri yaparken komikleşmeyelim borsada herşey olur.
5.70 şuan an itibarıyla. ..
haaa 4 de olur
haaa 8 de olur
ortada mal meydanda duruyu
ama bu aşa hedefi 5.70 olunca değilde 6.80 ken verselerdi,
şuan 5.70 olmuş dollara aşa hedef verenleri , dollar 7 tl iken yukari hedef verenlere benzetiyorum ve doğrusunu söylemek gerekirse samimi bulmuyorum
Para kalmadı arkadaşlar para...parayı betona gömdüler çünkü şimdi ise her türlü hukuksuzlukla doları baskılamaya çalışıyorlar zorunlu bes bunlardan biri işsizlik fonu varlık fonu nerede bu paralar. .ne yapılıyor?
5,6790 u gördü
5,6590.....
Paraşütsüz çakılıyor...
Ben 5.50 altını bekliyordum anlık ama onstan zarar az zarar yazarız dedik. Ben akp ye güveniyorum. Ülkede aksiyon bitmiyor.
Bakın bakem longlara bu kadar pozisyon varken yedirirler mi size azıcık düşünün ya azıcık [emoji51]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...b32a759b42.jpg
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ama olmadı,yanıtın tamamını okumamışsın,velevki oldu 3 tl ye düştü ben yine satmayı düşünmüyorum:)alımla satımla işim yok,elimde 3 kuruş para var,sadece değer kaybetmesin istiyorum,eğer trade mantığında olsaydım,6.5-7 aralığında satardım,bu gün düşer birileri kazanır,birileri kaybeder ama neydi güzel bir söz vardı hani;dolar çıktığı zirveyi asla unutmaz diye,şahsım adına ben elimdeki tüm doların %70 ini 2.90+ seviyesinden 2016 kasım ayında almıştım,kalan %30 luk bölümün maliyeti de 3.60...Allaha şükür ihtiyacım yok tutuyorum,şimdi sizce zararım çok mu büyük?:)
Dolar'da %10 indirim kampanyasına katılmış.
Bugünlerin kıymetini bilmek lazım ...
piyada boşlugu oldu asya piyasaları girsin devreye 6 da olur belki
Kanal dışına çıkmadığı sürece sizin yön aşağı nokta bitti..bakın ne kadar basit çizdim anlamışsınızdır herhalde Panama kanalı değil bu [emoji41]https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...fd9fe50015.jpg
Venus_V3_5580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben genel konuştum ama sen mesajı alıntılamışsın,bak ne güzel grafik atmışsın ama neden hep insanları tahrik etmeye yönelik mesajlar atıyorsun sonrasında?
Şahsım adına,terbiyesizlik ve hakaret olmadıktan sonra karşıt görüş mantıklı argümanla(mali konulardan bahsediyorum:))haklılığını ispat ediyorsa saygı duyar hatta faydalanırım,ama sanki futbol maçında karşı tarafa gol atmış gibi mesaj yazarsan ,illaki karşı takımında fanatik seyircisi sana aynı tonda yanıt verecektir,etki-tepki.....
Saygılar,iyi forumlar.....
dölar 1 tl olacak, amariga da alamanya da bizi gıssganacakkk...
Troll salaklari, paranin dini imani olmadigini, bir turlu ogrenemeyecek!
Ekleme saplama toplama dolar gaymelerle, dolar 5 gaymeye belki cekilir!
Emme global bir gelisme olmadikca, dolarin asagiya surekli gelecegini veya kurun sabit kalacagini dusunmek enbesilliktir!
bu trend cizgisi daha mi dogru olurdu acep? yoksa s.tik siviyor muyuz? :)
https://invst.ly/8w3tz
Biz burada 3 kuruşun değeri kaybolmasın diye uğraşırken ,bu piyasa yapıcılar bir seferde 1 milyar dolar ve üstü rakamı 7 den bozduruyor,o parayı faiz ve benzeri yatırım araçlarında bekletirken oradan da büyük vurgun yapıyor ve atıyorum 5 tl ye gelince tekrar alıyor,oynaklıktan adamların kazancına bak!sonra tekrar bir haber çıkar aynı döngü tekrarlasın.....