''İstanbulkart'' Kullanım Süresi Nasıl Uzatılır?
BELBİM A.Ş şirket politikalarımız gereği İstanbulkart'larınızı yılda bir kere güncellemeniz gerekmektedir. Buna göre;
https://www.istanbulkart.istanbul/kullanim-suresi-1128
Printable View
''İstanbulkart'' Kullanım Süresi Nasıl Uzatılır?
BELBİM A.Ş şirket politikalarımız gereği İstanbulkart'larınızı yılda bir kere güncellemeniz gerekmektedir. Buna göre;
https://www.istanbulkart.istanbul/kullanim-suresi-1128
Deniz leasing 91 gün, nitelikli yatırımcıya (1 m+ tl) bono ihrac ediyor. Mevduat karşılığı %25.04
Denizbank 1 m+ tl, 32 gün %23.40.
Denizbank hoşgeldin faizi %23.50 üst sınırı 250k.
Eskiden çok paraya daha yüksek verirlerken şimdi bana para getirme diyorlar.
Aktif 500k+ 3 ay bono 24.
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
Nurol
650K
%26.50 MK
32g
ytd.
syg,
mutlu sağlıklı güzel yıllar diliyorum
İyi yilbaslari[emoji898]
Herkesin yeni yılını kutlar ve bolkazançlı yıllar dilerim :)
MTV zam orani %15 de kaldi...
Biraz insafa mi geliyorlar ne?
Syg,
ötv -kdv indirimi uzamış.
mb faizi şubatta indirir.
70 milyon tam bilete çıktı istanbul :) gelip burada oran paylaşırmı acaba :) 70000k 30 dan bağlandı :)
Sistemden öğrenci çıkışını al anında kart iptal oluyor .
Okul dönüşü basamazsın 🤣🤣🤣
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son otv indirimi devami aciklamasiyla beraber faizlerin 3 ay daha bu seyirde devam edecegini soyleyebiliriz. Ytd.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yeni yilda Bol kazançlar :hn:
70 milyona vadeli ne oran verilir acaba?
Başka yer mi var bakacak burdakilerde çoğunluk milyonerlerdir
Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla
70 milyonu alan nereye gitsin
Düşüncelerimin hiç kimse için tavsiye niteliği olmadığını belirtmek isterim Saygılarımla
Gece akbank 4,98 dolar kuru ile alım yapan oldu mu burdan?
70 milyon tl'lik mevduatı her bankanın kolay kolay kabul edeceğini de sanmıyorum.
O paranın bankadan çıkacağı gün de gelecek çünkü. Sanıyorum ki bu yüzden bankalar mevduat oranlarını ilan ederlerken üst limit koyuyorlar. Gerçi TL için son zamanlarda pek görmedim bu limit olayını ama döviz çok daha riskli olduğu için hep var. Sıkıntı anında merkez para basar bankaları kurtarır diye düşünüyorlar herhalde. Dövizin printer'ı bizde olmadığı için onlara özellikle limit var.:oleyo:
Yılın ilk hayal kurmalı postları gelsin madem...
Ben 3 kuruş paramın tamamını bankada tutmaktan çekinirken, 70milyon tl'yi tek bankada full mevduata gömmek banka açısından olduğu kadar, yatırımcı için de riskli.
Elimde 100bin de olsa, 70 milyon da olsa şu an yaptığımdan çok farklısını yapmazdım sanıyorum. 3 birim ona, 2 birim ona, 3 buna şeklinde çeşitli yatırım araçlarına paylaştırırdım birikimi.
70 milyon gibi bir bütçenin şu an elimde olandan tek farkı gayrimenkule yatırım yapma opsiyonunu da açması olurdu herhalde.
normalde 3 birim dolar, 2 birim euro, 1 birim bitcoin, 2 birim altın, 1birim tl mevduat, 2 birim hisse, 1 brim sterlin gibi bir portföye sahipken; o portföye 2 tane Çeşme'de villa, 3 tane İstanbul'da daire, 1 tane Miami'de ev gibi gibi fantastik eklemeler girerdi.
O kadar parayı batırmanın tek yolu hepsi ile aynı yatırım aracına tek seferde girip patlamak olur, başka türlü çok zor.
Şimdi bu postu okuyanlar diyecek ki lan ne vizyonsuz adamsın. Eline 70milyon geçse bile bir fabrika kurayım, değer üreteyim demiyorsun. Allah belanı versin pis parazit. Haksız da değiller. Sistem buna izin veriyorsa suç benim olmamalı ki sistem bu davranışı biçimini gayrimenkul fiyatlarını zaman zaman çökerterek cezalandırıyor hali hazırda ama dediğim gibi bu tip pasif yatırımcılar yine bir taraftan kaybederlerken diğer taraftan kazanıyorlar ve yüzmeye devam ediyorlar.
Misal en uç örneklerden biri, adam full bitcoine girmiş olsa geçen sene, bugün yandım anam diye geziyor olurdu ortada ama ne yapmış gitmiş parasının %5 ya da %10'unu gömmüş. O değer şimdi düşmüş %1-3'e. Yatırım yaptığı araç komple sıfırlandmadığı sürece kaybettiği hiçbir şey yok.
Günün sonunda GM yatırımcısını yüzdüren de bu çeşitlendirme. GM pazarı bir gün ansızın komple yokolmayacağına göre, barınma her zaman para edecek bir ihtiyaç kalemi olacağına göre GM'ye full girenler hariç kimse bir şey kaybetmeyecek. Önümüzdeki bir kaç sene akmayacak, damlayacak sadece.
Akanları da gidecek faizden toplayacak. Faizden gelenler ile de ucuz kalanları toplayacak. Bu sistemde kim niye gider fabrika kurar dertsiz başına dert alır anlamam. İşte böle.
Not: O miktardaki parayı hiç bir zaman bir arada göremeyecek birisi olduğum için boş boş atıp tutuyorum. Kimse ciddiye almasın. :)
70 milyon iyi bi para ama bankaların çıkarken canını yakacak bi para değil..
sektörde 2 trilyon mevduat var..
bizim paramız az olduğu için küçük düşünüyoruz..
ytd.
syg,
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post3007123
Yıllık Hisse Yarışmamızın sonuçları açıklandı
2018 yılının en çok kazanan ve kaybeden hisselerini kimler seçmiş bu listede
İş bankası bir kaç gün önce pazarlıksız 22,50 verdi 32 güne. Bir önceki ayda aynı orandı. 40 gün önceye göre daha düşük vermesi gerekirdi. İş bankasına para lazımsa dikkat etmek gerekir . 27 den buralara hızlı geldi ama aşağısına oynamıyor.