Fil mk 19 😂😂😂😂
Printable View
Fil mk 19 😂😂😂😂
Ben bankada çalışırken farklı bankaya yatıyordu .
Öyle bir ayrım Yok ki zaten .
Promosyonu kredi kartı paketini kim daha fazla verirse onla anlaşıyor banka bile olsa [emoji2]🤣🤣🤣
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0.023161 onceki fiyati
Hadi vardiyaci ustadim patlat bir 40
Eksi getirseydin bari Allahın cezası fon.
Bankaci ustadim okt cokmus
Battik yardim et
Doların ve borsanın düştüğü bir dönemde gpg oldukça iyi getiriyor gibi.. Okt den bir miktar buraya aktarmanın vakti geldi belki de
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Okt şaka gibi gerçekten t+1 olmasa yarın sabah satmıştım, hafta sonu 3 gün 25 üzeri getirmezse pazartesi kesinlikle sayacağım canı cehenneme hem özel sektör riski al hem ppf 5-6 puan altında getir, alay ediyorlar herhalde.
Okt ye yarin oglene kadar satis girsem
P.tesi uc gunluk getiriyi alirim degil mi???
okt de fos çıktı. bende yarın satabilirim.ppf dursun daha iyi.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar TGA'yı(Garanti 4. değişken fon) bir süredir takip ediyorum ve getiri iyi gibi. Ne dersiniz?
OKT ne yapmak; nereye varmak istemektedir?
Valla devlet tahviline bulaştığı günden beri okt göçüşte. Fonla ilgilenen portföy yöneticisi mi değişti acaba?
1- Sürekli olarak portföyünün en az % 51'i Borsa İstanbul A.Ş.'de işlem gören hisse senetlerinden oluşan yatırım fonlarının bir yıldan fazla süreyle elde tutulan katılma belgelerinin elden çıkarılmasından elde edilen gelirler, stopaja tabi olmayacaktır.
2-Gelir Vergisi Kanunu'nun geçici 67. maddesi uyarınca Sermaye Piyasası Kanununa göre kurulan menkul kıymetler yatırım fonlarından hisse senedi yoğun fon (Fon toplam değerinin en az %80'i devamlı olarak menkul kıymet yatırım ortaklıkları payları hariç olmak üzere BİAŞ'ta işlem gören ihraççı paylarından oluşan) niteliğine sahip fonların katılma paylarının ilgili olduğu fona iadesinde %0 oranında gelir vergisi tevkifatı uygulanır. Bu nedenle, unvanında "Hisse Senedi Yoğun Fon (HSYF)" ifadesi geçen tüm fonlardan elde edilen gelirler için stopaj oranı % 0 (sıfır)’dır.
Üstadım dün yeterince reklam yapmışız. Batarya işinin sonu yok :) Banyoya şöyle birşey taktırın isterseniz ben yapamadım siz yapın :)
https://youtu.be/nA_KPqUQvEU