Her aldığında düştü. Yqlansa yüzü burada. Satış matış hikaye [emoji58]
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Her aldığında düştü. Yqlansa yüzü burada. Satış matış hikaye [emoji58]
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben forumda onu teklif ettim. Herkes karindan pay versin ben zararina girip cikayim. Sizde bu arada al sat yapin diye ama yaranamadik forumdakilere.
Gecen purple hocaya dedim. Bak cikiyorum bu fena salacak ben cikinca al dedim. Beklemedi 6.08 den girdi. Beklede 5.65 e kadar dusurdum 😃😃😃😃
ABD ile kavga doğruysa dolar seçim öncesi 6.50 eğer her zamanki gibi seçim yatirimiysa seçimden sonra gene 6.50 minimum bunlar ha abiler salladım gittim
Eyy Amerika kulağa ne güzel geliyor...
Ama Benjo'da tık yok.
Bi tarafına takmıyor, alıştı artık.
Selamlar.
Reis bu kodu mu oturtur. S-400 konusunda destekliyorum reisi. Beka meselesinin ciddi olduğunu düşünüyorum. Türkiye ye geldiği gün ABD boyunduruğundan kısmende olsa çıktığımızın belgesidir benim için.
Cumhurbaşkanı "Türkiye S-400 savunma sistemlerini alacaktır demiyorum, almıştır. Biz bu işi bitirdik. İnşallah önümüzdeki ay da bu sistemin teslimi yapacaktır" dedi.
Benjo da sonunda tepki vermeye başladı 82ye yaklaştı
Olurmu hocam
Dolara kapiyi ons acar. Cok hareket etmesine gerek yok. 50 oynasa dolar cigrindan cikiyor.
Senin mantiginla kac senedir altinin sabit kalmasi gerekirdi. Dolar artmadi ama altim artti neden?
Bak ustad bunu oglen dolar selale yapinca demistim. 5.78 ken
Simdi kac?
Izleyelim...igne geliyor...
'I'm not saying Turkey will buy Russian S-400 defense systems, it has already bought them; it's a done-deal': Turkish President Erdogan
ABD tarafından kura bir saldırı olmadı şu dakikaya kadar.
Gece Japon ev hanımlarından da bir şey çıkmaz bence.
Yarın 10da Londra da bana ne senin füzende der.
Ama yerli ve milliler yarın saldırıya geçer.
abd halkbank olayinda karar vermis miydi ? pek takip etmedim o olayi.
acaba s400 e karsilik bunu koz kullanir mi
Bizim insanımız ( biz ) çok garip. Anında dönmeye- inanmaya meyilli. Oysa saatte bir değişen mesajları ana tabloya koyarak okumak zahmetli geliyor. Kolay gelsin bakalım.
Reisin şu cümlesini çok manidar buldum. Acaba S-400 leri aldıktan sonra bütün ekonomik çöküşü yapılacak yaptırımlara bağlama gibi bir planları olabilir mi? Beka sorunu ile alınacak füzeler ile ekonominin bozuk durumu ABD üstüne yıkılabilinir mi!?
- S-400 ve F-35 krizini, Doğu Akdeniz gerilimini ülkemizdeki ekonomik krizden ayrı göremeyiz.
mahkeme kararı verdi de ceza vermek işi idareye kaldı. Tam olarak demoklesin kılıcı. Ama çoğu yorumcu ceza gelse bile 1-2 milyar dolar gelir o da hisse dışında bir şeyi etkilemez kanaatinde.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
S400 yaklaşık 2 milyar dolar maliyeti olan bir sistem.Şimdi biz 2 milyar dolarlık silah alımıyla ABD güdümünden çıkacakmıyız?Yakın geçmişimize bakınca papaz olayı falan bir günde mahkemede ifade degistirtip gönderdik ajan dediğimiz adamı...
Rusyadan da her gun yeni S400 aciklamasi geliyor. Ver yangini ver Katerinanin torunlari😃
Rusya ne yapsin, biliyor bunların son dakika 180 derece döneceğini ondan zorlayıp duruyor. Bak füzeler bazı alooooo doneceksende ödersin essek gibi 2 milyar doları diyor adamlar.
26 dakika.kaldi X3 swapa , kallavi swap yabancıyı zorluyor bu akşam 24.00 dan sonra hareket gelecekse gelir yoksa bu zıkkım olmaz.
Fx ci dakika sayıyor [emoji16][emoji16]
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ömrüm boyunca bu kadar serefsiz bir basın ve mensubu görmedim dün imamoglunun en küçük bir acıgını bulup al aşşagı etmek için çabalarken
bu akşam in bin aliye methiyeler düzüp neredeyse onun adına vaadler verecek kadar alcak serefsiz bir basın ve mensubunu bu memleket görmedi ve görmeyecek tipinizin a...
gece gece çileden cıkardılar
Artık irite olduklarının farkına bir varsalar gerizekalıla Ekremi zorla Cumhurbaşkanı yapacaklar bu gidişle.
Artık halkta bıktı uzunundanda bıktı binalisindende soylusundanda, damarından da.
Dikkat edin uzunla damat TV ye ne zamandır cikmiyor, millet yarım karpuz bile alamazken, en kotu meyve 8 ila 10 TL iken hedef 2023 diyemiyor.
Ulkenin tum kurumlari curumus, kokusmus, bitmis abi. Bizde burada iste soyle yapsa duzelir, buradan faiz, suradan dolar, butce, tasarruf diye zaman dolduruyoruz. Acik acik yaziyorum nah duzelir. Duzelme icin degil her kosulda duzeltme icin duzen oldukca. Az kaldi millet kilic kusanip atini alip Abd seferine cikacak.