Çok para kazandı spek bu tahtadan bizden fazla kazandı hatta..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
eczyt 2013 de 1 dolardi simdi 5 dokar
turgg 2013 de 13 dolardi simdi 12 dolarlarda
baska bi sey demiyecem
Gazmanbaba^dan hiç ses soluk yok, düzelemedi mi acaba?.
Eczacılarla TURGG kıyaslanamaz şirketler. Eczacılarda fiyata etki eden faktörlerin arasında arsa geri planda kalır. Şu ana kadar fiyatlanmadı bile Ayrıca 2013 te Ecyat 2.5 USD idi İlaç ise 1 usd civarı idi.
Ama şunda kesinlikle haklısınız, Halka açılış fiyatı 12.5 usd idi TURGG nin şu anda 12.9 usd. O zaman insaat yapılmaz bir tarla idi. İmar yoktu. Şimdi arsa oldu gibi Bu kadar Usd nin kendi enflasyonuna rağmen ve son yıllarda arsaların özellikle İstanbul'da dolar bazında fiyatını kaç kez katlamasına rağmen hala aynı fiyatta. Bakalım ne olacak. Siz de eskilerdensiniz biliyorum. Umarım bu kez bir şeyler olur
Not: Ecyat o tarihten sonra Bir de bedelsiz % 50 aldı. O fiyat 3.75 usd. oldu. Yani aslında o da pek artmamış.
Bence Sn. Gazmanbabayı fazla hafife almayın, almıyorsunuz zaten. Bundan yaklaşık 1 yıl önce bu iş 2023’e kalır dediğinde ben serzeniştte bulunup abarttığını düşünmüştüm ama dediği çıktı. Geçen gün hastayım, tavanlarınız bol olsun dediği gün kağıt hareketlendi. Velhasılkelam, kendisi bu işin epicenter’ında bana kalırsa. Durmak yok, Zat-ı allerini takip etmeye devam…
bi kap haberi geldi. biseyler hizlanacak gibi
Yillardir oturan Kiracilari dehliyoruz. Kiracilarda demistir. Yillardir arayan soran yoktu. Simdi eniste niye bizi optu!!!
27.10.2022 tarihli Kap:
Şirketimizin 08.08.2022 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile Şirketimizin Kartal'da yer alan arazisi üstünde bulunan ve halen kiracıların ikamet ettiği 2 adet kargir apartmana ilişkin olarak olası bir depremde meydana gelebilecek zararlardan korunulması amacıyla söz konusu taşınmazların depreme dayanıklığının tespitine karar verilmiş ve riskli bina tespiti yapılması için Kartal Belediyesi nezdinde başvuru yapılmıştı.
T.C. Kartal Kaymakamlığı Tapu Müdürlüğü'nün 27.10.2022 tarihinde Şirketimize tebliğ edilen 11.10.2022 ve 14.10.2022 tarihli yazıları ile Kartal Belediye Başkanlığı Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü'nün 10.10.2022 tarihli talebi üzerine T.C. Kartal Kaymakamlığı Tapu Müdürlüğü tarafından Şirketimizin İstanbul İli, Kartal İlçesi, Çavuşoğlu Mahallesi, Meşeli Ayazma Mevkii, 2370 ada 727 ve 763 parsel sayılı arazilerinde yer alan, her biri zemin + 2 normal kat olmak üzere üç katlı, 2 adet kargir apartman üzerine, "6306 Sayılı Kanun Gereğince Riskli Yapı Belirtmesi Tesisi" konulduğu bildirilmiştir. Söz konusu yazıda 15 günlük itiraz süresi bulunduğu, süresinde itiraz edilmediğinde idare tarafından 60 günden az olmamak üzere belirlenecek olan süre içinde yapıların yıktırılması gerektiği bildirilmiştir.
Şirketimiz riskli yapı tespitine karşı itirazda bulunmayacak olup, süresinde söz konusu riskli binalar yıktırılacaktır. Binaların yıkılacak olması Şirketimizin finansal tabloları üzerinde önemli bir etki yaratmayacaktır.
Pay sahipleri ve Kamunun bilgisine sunarız.
Tahtacının/spek in yapamadığını bir kepçe darbesi yapar mı...?
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1074897
Kap yerinde duruyor, silinen ne? anlamadım.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son gelen kap kastedilmedi sayın relax 42
Riskli yapı ile alakalı kap atıldığını hatırlamıyorum. Bahsi bile geçmedi. İlginç. Ya da biz görmedik.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RİSKLİ YAPI ŞERHİ GÜZEL GELİŞME YTD.:halay:
Gazmanbaba'dan ses seda yok, tam iyilesemedi galiba...
At sadakat sahibidir.Vefalidir.
Toplum Eşek sehvetperesttir.Sadakati yoktur.
Şehvet için yolunu bile değiştirir.
Katira girmek istemem.Cinsiyetsiz.Sehvetsiz.Nötr.Doğurgan da değil. Aile de kuramaz.Sadece yük tasir.İnatci mi inatçı.Saldirgan.
Kısrak asıldır.Serefi, itibarı vardır.Ozeldir , değerlidir.Sayginligi vardır.Dogurgandir.
Turgg eşek mi katır mı at mi?
Turgg 262
31.10.2022
Sn Gazmanbaba nin telefonu kimse de yok herhalde.Meili de olur .Gerçekten merak ettik.
En kısa zamanda hacamat yaptırman lazım .
Bunun üzerine bir istişare halinde ol.
RİSKLİ YAPI ŞERHİ ÇOK BÜYÜK MESAJ İÇERİYOR:halay:
Takaslarda Gedik ikinci sıraya çıkmış!. Bankoff bu gün 29 bine yakın sattı. Cuma ve pazartesi aldıklarını neredeyse çıktı. Bu günkü büyük alıcı yine Gedik oldu. Belediye tarafında, Muhtemelen 18.Madde süreci devam ediyor. Süreç biter tapular son çeyreğe kadar yetişirse değerleme sonrası güzel bi şeyler olacak gibi duruyor. Proje belli olduğu için, belki de kat karşılığı görüşmesi yapılmış da olabilir. Ben şahsen arsayı satacaklarını düşünmüyorum, ama bu benim şahsi düşüncem tabii. Bir de sermaye arttırımı falan gelirse bu arada beklediğimize değer bir şeyler görebiliriz sanki!.. YTD.
bu ayki kartal meclis gundemi ne zaman belli olur. bilen arkadas cvplarsa sevinirim
Kap geldi kartal gundemi
Kartal Belediyesi Meclisi'nin 07.11.2022-11.11.2022 tarihleri arasında gerçekleştireceği Kasım Ayı Toplantı Gündeminde Kartal Merkez S-9 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı İtirazları ile ilgili 38 Nolu İmar Komisyonu Raporunun görüşülmesi (2022/232970) ile Kartal Merkez S-10 Alt Bölgesi Uygulama İmar Planı İtirazları ile ilgili 39 Nolu Komisyonu Raporunun görüşülmesinin (2022/232971) yer aldığı öğrenilmiştir. Kartal Belediyesi Meclisi Toplantı Gündemine https://www.kartal.bel.tr/Belediyemiz/MeclisGundem linkinden ulaşılabilir.
Pay sahiplerinin ve Kamunun bilgisine sunarız.
canli izleyebiliyormuyuz? evet ise link varmi?
Merhabalar,
hisse GYO ayrımında, elinde Mutlu Akü olana % kaç pay verdi ve % neye göre hesaplandı, hatırlayan/bilen var mı ?
Bunun basit bir cevabı var. Mutlu Akü'nün sermayesi TURGG nin sermayesine bölündü. O kadarlık lot elinde hissesi oranında otomatik dağıtıldı diye biliyorum. Yani ayrıca bir halka açılma işlemine gerek kalmadan, otomatik olarak halka açıldı. Mutlu Akü sahneden çekilirken. Önceden bende akü vardı. Ama kapanışı kaçırdım. Oradan aşağı yukarı aklımda öyle kalmış.
başkanlikran gelen teklifler maddesini persembe gunu saat 15 e ertelediler. ne imarmis be arkadaş
Hala pazarlık yapıyorlar. Arka planda ne rant paylaşımı varsa artık.
Hatırladığim kadarı ile 1000 lot Mutlu hissesi olana 125 tane Turgg vermişti
buraya ne gelen var ne giden. herkes satip gitti mi ne oldu?
Gazmanbaba nerelerdesin bir ses ver, iyi misin sihhatte afiyette misin bilsek yeter..
Konuşacak ne var ki? Endeks almış başıını gitmiş. G. Menkul fiyatları uçmuş. Ki bunu en çok ilgilendiren şey de odur. Hala oyalanıyor., nazlanıyor. Hala fiyat konrol altında. Bunun muadili kağıtlar uçmuş. Bekliyoruz.
haklisin sayin bezginbekir. hepimizi bezdirdi bu serefsizler. ben de adimi bezgintarlaci olarak degistirsem iyi olacak..
Kartal belediye meclis toplantısını izledim. Şimdi bitti. İtirazlara ilişkin komisyon raporları oylanıp kabul edildi. Ve bitti. Sanırım reddedildi o itirazlar. Meclisle ilgili bir iş kalmadı. Artık rutin bürokratik uygulama. Umarım doğru anladım.
Bende az önce canlı yayında takip ettim, itirazlar red, bölgeye hayırlı olsun denildi Sn. Bezginbekir,
tüm paydaşlara hayırlı olsun...
Birazdan kap düşer herhalde, canlı yayında öğrendik diye 🙂