Geeell, geeell.
Dolar 11 de olsa geeell. Endeks 2.000'e dayansa da geeell. Kuru, pardon kağıdı 55 kuruşa sabitledik. Geeell vatandaş geeeelll.[emoji23]
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Geeell, geeell.
Dolar 11 de olsa geeell. Endeks 2.000'e dayansa da geeell. Kuru, pardon kağıdı 55 kuruşa sabitledik. Geeell vatandaş geeeelll.[emoji23]
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aha gezegen de şutlanmış...
Vay minaki...
Doğru duvar yıkılmaz!
Sn. Vise ve doğru ortaklara selâm olsun.
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ulan kamiller,
Doğru adam dediğinize bakın.
Hisseleri 1.40 dan 0.55 e kadar süren, sizin doğru adamınız değil mi?
Çok yazık. Hala bunu anlayamamışsınız.
yatırım tavsiyesini spk nın onay verdiği kuruluşlardan alınız.
Mehteran temettü almadan gitmek olur mu?
Ve Aleyküm selam,gözümün nuru kadim dost sağ olasın..Allah razı olsun güzel bakıp güzel gördüğünüz için..Doğru ve güzel kişiler daima sevdikleriyle beraberdir zalime ,zulme karşı ..Yani demem o ki her devirde Ebu Cehiller var olmuştur varsın bir uzay kaçkınıda olsun ne yazar..Selam ve dua ile..
Cevad Gezegen'e en güzel haklı cevabı sevgili MATKAP fazlasıyla vermiştir.. Öyleki geçmişinden girip geleceğinden çıkmıştır ama gezegen devasa genişliğe sahip geleni yutuyor...:yes::ok:
YATIRIM TAVSIYESI DEGILDIR
Gozunuz aydin.......
15 sene öncesi aracıma lpg dönüşümü için yetkili servise götürmüştüm taksicinin biri 90 derecelik bir açıyla bana çoluğunu çocuğunu seviyorsan lpg ye bulaşma dedi ve arkasını döndü uzaklaştı. Neden, nasıl yani demeye fırsat bırakmadan.
İçime kuşku düştü ve 10 yıl lpg avantajından mağdur oldum.
Ogün bugündür ortaya bir laf atıp ta arkasını dönen insandan nefret ederim.
Sevgili atık 180 derece acıyla yaklaşsaymış korkup kaçılırdı kanımca lakin 90 dereceyle endişeye pek mahal yokmuş sanki, lakin kim bilir hayırlı bir karar almışsındır o süre zarfında... kal sağlıcakla umarım elektiriğe gecesinde gazmış depomuz böyle dertlerin olmaz:wave:
Kurduğun cümlelerde kullandığın kelimelere dikkat et SİREN efendi neden arkadaşlarına cümle aralarına sıkıştırdığın nahoş kelimelerle saygısızlık yapıyorsun çok ayıp ediyorsun ..Arkadaşın kullandığı nick ''ATİK'' ama sen ''atık''diye hitap ediyorsun peki oldumu şimdi...Aynı yanlışı ATİK arkadaşımız yapsa sana kabullenirmisin tepki göstermezmisin kısacası burada sevildiğinin kıymetini bilmiyorsun..Ben sadece hatırlatmış oldum yoksa amacım sana sataşmak değildir ama sen bunları hep yapıyorsun mesela;benim sdımı sipek'e çıkardığın beni töhmet altında bıraktığın gibi tabii ki bu iftiralar çok hoş şeyler değil bunu sende biliyorsun...Aynı yanlışlara devam edersen elma şekeri vermeye devam ederim sana haberin olsun:kahkah: :ok:biraz şaka:yes: :oleyo: selam ve dua ile..
Sevgili atik kardeşim klavyenin azizliği işte, güzelim türkçemiz olsun dedim klavye yükledim sevgili zeytin gözlüme teşekkürler ikaz ettiği için, :kahkah: hepinize sevgiler...
Gel gönlümün speği ol:kahkah: ws onu bunu bırakta...%kaç zam alırız onu de hele:evil:
Sn vise, zulme rıza zulümdür hele sessiz kalmak daha büyük insanlık suçu senin gibi âdil insanların azınlığı yüzünden başımız felâketten kurtulmuyor zaten iyiki varsın...
Klavyesi bozuk (!) ancak diğer kelimelere gelince i harfini tuşluyor nedense.
Lafa bakarım laf mı diye...
Sevgili Wise'm ben hep diyordum ya bunun klavyesi bozuk diye. Haksız değilmişim hani. Eninde sonunda bu klavyenin bunun başına bir iş açacağı belli idi. Sen en iyisimi ihtiyaç sahipleri için elma şekerini yanından eksik etme. Neyse biz yine konumuza dönelim.
Geelll gellll. Geeeeelll vatandaş gel, salı pazarına gel, 1 kuruş arttı deme, 1 kuruştan birşey olmaz geeellll.
İkizlere takke için geeelll.:kahkah:
Rica ederim kadim dostum, sizlerde iyiki varsınız...Sizlerde beni hatalı bulduğunuz konularda lütfen uyarın hatta yerebilirsiniz ben asla gücenip darılmam bilakis bana iyilik yaptığınız için sevinirim..Selam ve dua ile..Allah'a emanet olun..Seviliyor,sayılıyorsunuz..
Kardeşim benim:kahkah:fena güldürdün beni..Hoş geldin sefalar getirdin ...Gülücüklrin daim olsun,güzel kardeşim..:) Hatta bir çılgınlık yap çay fidelerini koparda gel:oleyo:selamlar,sevgiler..Dua ile..Sahi Oxijen'im salı pazarı dedinde bu isim hiç yabancı gelmiyor neredeyse akraba çıkacağız hani haa..:hah:
Yazıklar olsun ..... !
"Çay fidelerini kopar da gel" esprisi ile sen de beni güldürdün wise dostum. Ömrün uzun olsun, ihlasız mutlu günlere tez zamanda kavuşman nasip olsun. Allah bu ve benzer durumda olanların yardımcısı olsun. Ama hem bu durumda olup hem de buna sebep olanlara alkış tutanlara da Allah akıl sağlığı versin. :yes:
Evet biz sloganımızı tekrar edelim;
Geeeeeelll vatandaş geeelll. Çarşamba pazarına geeeell.
Bugün 2 kuruşluk şakaya aldırış etme geeeell. Damping devam ediyooooor, geeeeel gemi battı, fiyatlar düştü, geeeelll.
Dedikodusu yapılan tezgâh burası geeeel…Al bu kirazdan kalmaz birazdan, geeeeelll!:kahkah:
Sevgili dostlar, ihlas özelinde değerlendirmeden, çok hoşuma giden bir bilgiyi sizinle paylaşmak istiyorum.
https://www.linkedin.com/posts/saltu...579219456-8WlI
Ortalık karışmış bunlar hala bir biriyle cilveleşiyor :kahkah:
Özelden telefonlarınızı alın böyle olmucak :kahkah:
Ortalık karışmışsa bana yada bize ne ölümden öte köymü var.. Bu güne kadar hep haksızlıkları dile getirdim burada bazıları işlerine gelmediği için sürekli bana saldırdılar yerdiğim eleştirdiğim hainlere övgüler yağdırdılar peki şimdi ne oldu buyrun buradan yakın...Mücahit Ören ve avaneleri altı ihlas şirketinden on milyarlarca tl parayı bedelli sermaye artırımı yoluyla alıp faiz'e,döviz'e ve altın'a yatırıp bedelli paralarını iki üç katına çıkarıp hazinesini ağzına kadar doldurdu biz vatandaşlar ağzmız açık öyle bakıyoruz neler oluyor diye ki bu ne ilk nede son olacaktır..Onu korup kollayanları yaptığı hileli şaibeli işlere göz yumanları Allah'a havale ediyorum..
Oxijen'm, Amin..bilmukabele diyorum..iyi geceler..:wave:
https://www.instagram.com/reel/CWdby...dium=copy_link
Kaz değil bahara bal ye taze taze.
Bu fiyatlardan nasıl peşkeş çekiyorlar. Utanmazlar, 15 yıl önce yatırım yapanla 10/1 fiyatında.
Ülkeyi peşkeş çekiyorlar benimkide laf değil aslında.
Demek kaz kesimi kurutma falan yapmıyorsun :) Arım balım peteğim diyorsun yani tamam o zaman kara kovanlarını,kafkas arılarını alda geeellll geeellll geeelllll :evil: Arılarını kızdırma sakın sonra hepsi birden çullanır üzerine Allah muhafaza özellikle kıvrımlarına batırırlar iğnelerini de sonra rahmetli medyum KETO gibi olursun :oleyo: ..Neyse şaka bir yana endex 182 bin ihlaslrı fiyatları olduğu yerde çakılı duruyor acaba geleceğe dair bir duyumlarımı var iblislerin endex 50 bin puan artıda ama hiç olumlu tepki yok ihlaslarda bu ne kepazelik bu nasıl bir vicdansızlık ve yatırımcılara hainlik anlayan beri gelsin..Spk'lılar bende delil istiyorsunuz dalga geçer gibi aleni yapılan ihlas şirketlerindeki hırsızlığı siz araştırıp bulacaksınız kaldıki ihlas şirketlerindeki dolandırıcılığı şaibeli işleri dağdaki çoban kardeşim görebiliyor ama siz neden göremiyorsunuz çünkü sizde mücahit Ören' in suçlarına şaibeli hileli işlerine zalimin zulmüne ortaksınız çünkü bildiğiniz,gördünüz halde susuyor görmezlikten geliyorsunuz..Allah hepinizi ıslah eylesinde hak yolunu görebilesiniz...
Ağlanacak hallerimize gülüyoruz işte ne yaparsın maksat kafa dağıtmak dertlerimize deva ,hastalıklarımıza şifa ,gönlümüze sefa, dostlarımıza vefa bulabilmek..Üstüne alınan tüm dostlara selamlar..
Onların çoğu hakkı işitiyorlar veya hakkı anlıyorlar mı zannediyorsun. Onlar ancak hayvan gibidirler.
FURKAN 44.
Rabbim ne güzel ifşa etmiş aslında.
Bilmukabele Sn. Vise.
Öğretmenler günümüz kutlu olsun , özellikle senin ws :oleyo:
senigidi şakacı seni.ajansın piyasa değeri 370 m holding 800 m.Tabi tabi.Eee önün için kapınızda tüm küçük büyük yatırımcı siraya girmiş.misafiriniz çok.
Nasıl aldınızmı payınızı o zaman afiyet olsun..Değerli arkadaşım,kardeşim KABİLE REİSİ 61'i suçsuz ,kabahatsiz yere sırf Mahir serserisini eleştirdiği hakaret içerikli yorumlarını kaldırmalarını rica ettiği için forum yönetimi tarafından 2041 yılına kadar buradan uzaklaştırılmıştır ..Bu adaletmidir,hakkaniyetmidir,adillikmidir yoksa mertlik ve dürüstlükmüdür..Burada ne kadar serseri,ahlaksız,hayasız varsa barındırıyırsunuz kimseye kötü bir sözü ve zararı olmayan Kabile Reisi'ne mi tahammül edemediniz Güneysulu,Karadeniz,Medwig ve Babadağlı yöneticiler haksız tutumunuzdan adil olmayan yargınızdan dolayı sizi kınıyorum..Mahir ve Mercury59 serseri ,ahlaksız,terbiyesiz üyelerinizi burada barındırmaya devam edin ve vereceğiniz hizmet yerin dibine batsın dürüst insanlara ,üyelere resmen küfür ettiriyorsunuz bilinçli olarak..Mahir ve Mercury 59 adlı üyeleriniz burada kimlere hizmet ettiğini biliyorsunuz küçük yatırımcıları resmen oyuna getirip dolandırmaya çalışmaktalar zarar ettirip mağduriyet yaşamalarına sebep olmaktalar bu iki şahsı neden buradan uzaklaştırmıyorsunuz nedeni belli içinizden biridirlerde ondan...
Suçlu arsız olunca, masum mahçup olurmuş.
Reise selâm olsun.
Arkadaşlar, Kabile Reis'i 61 sabah aradı beni dedi ki;forum yönetimine mahir ve mercury59, Wise Stockbroker arkadaşımızı sürekli hakaretlerle,küfürlerle tahrik etmiştir o yüzden madem wise'nin yorumlarını kaldırdınız o zaman Mahir adlı üyenizinde ağır küfürlü yorumunu kaldırın adil olun ..Wise'ye yönelik yapıldığı aşikar olan o küfürlü yorum İhlas holding topiğinde durduğu sürece bu arkadaşımız rencide olacak gururu,onuru aşağılanacak gereğini yapılması için ricada bulundum.. Hepsi bu ama forum yöneticileri beni 2041 yılına kadar uzaklaştırdılar..İşte durum böyle arkadaşlar bence de büyük haksızlık günümüzde de durum böyle değilmi ama neylersin...
Sayın Atik,Oxijen kardeşler duyarlılığınız için teşekkür ederim,sağ olasınız..
Açıkça ben bu yorumda birşey göremiyorum ancak kinaye varsa tabiki kabul edilemez Sn.kartal.
Nasıl yani hiç sirenden bahsetmedi bir selam göndermedi öylemi buna kim inanir:kmk: buralara gelip yalan yanlış bilgi verdiğiniz benim nezdimde asikardir ayrica forum yonetimine uzanan diller saygi cercevesini asarsa karsisinda beni bulurlar biline , diğer yandan insanları hedef alacak sistematik yaklaşımlara forum yönetimi elbet izin vermeyecektir...
Eweet gelelim bizim ingiliz atinaaa:evil:
Kisi hep karşımdaymış gibi konuşmaya özen gösteririm, düşüncemi açık net ve saygı çerçevesinde ifade etmeyede özen gösteririm, kaldiki bu sanal alemde bir klavye bir ekran arkasında olduğunu düşünmek ve ordan güç alarak haddini aşmak kadar cahilce bir yaklaşımı kınıyorum, bu terbiyesizliklerini ilki değil daha öncede yaptın uygun bir dille uyarıldin , seni affetmiyor ve allaha havale ediyorum hakettiğini tez zamanda bulman temennisiyle.