iş işten geçti yoldaş giden gitti oksijen 15,15 varken günlükte kim durur orda.
Tebden bi ses yokmu
15.5.da kaldi 16 bekliyoruz
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
NKolay delikanlı ol ve direk 20 yap.. Zaten mk 17.89 oluyor, piyasa 1-2 haftaya oraya gelecek önceden sen gel ki sana getirsin millet parasını..
eur sanırım en iyi oran 1.70
forumdaşlar axess akbank ın platin kart 189 TL aidat kesti dün ücret iadesi için aradığımda kabul etmediler ve kapatılmasını söyledim.
Artı olarak bankanızdan hiç bir msj mail istemiyorum dedim.
Aidat kesilmiş zaten kullanın chip para yaparsınız dediler ama hayır, zaten bu konu hakkında dilekçemi yazacağım dedim.
daha önce bu başlıkta paylaşılmıştı aidatlar için nereye dilekçe yazıyorduk yardımcı olur musunuz?
Kullan 11 ay sonra.kapat aidati pesin aliyor
BPP oranlarını takip edebileceğim bir yer var mı?
Yokmu teb de tik
Gelsin artik 16
Digerleri hosgeldin faizi ben tukettim onlari eski faizcilerdenim. Burgan da hesap var ama 32 gunde veriyor 15.5 .nkolayda hergun al satla bilesik faizi elde edebiliyorum .faiz dusunce artik kac gunluk kaldiysa devam artarsa boz yenisini al.ama burganda bu sanslar yok oyuzden nkolaya devam
Reis yine fake atıyor. Bkz; 2018 Eylül :yes:
Ben denedim hiç bir kıyağı yok onun yerine 32 günde bir al yenile daha güzel fakat ondada 32 gün dolmadan faiz artışı olursa onu kaçırırsın o kadar eğer burganla n kolay getiri olarak aynı olursa burganı tercih ederim daha iyi olur üstelik birinin riski yüksek değmez yani saygılar
Erdoğan: Yüksek faizin nelere mal olduğu ortada, yatırımcının yüksek faize ezdirilmemesi gerekiyor
18/11/2020 15:07:32
Şayet Merkez Bankası yarın faiz artırırsa bu piyasalarda para kazanmak çok zor. Herkes manipülasyoncu olmuş :)
Ben konuşmadan sanki yarın faizleri çok arttırmayacakları izlenimi edindim
Faize karşı söylediklerinden bunu çıkardım
Ama kur tepki vermedi,
Yanlış bir izlenim mi edindim acaba
AOFM yaklaşık 14,75
Politika faizi 10,25
Fark 450 baz puan.
450 baz puan faiz artışı, dolambaçlı yolları bırakıp sadeleşme adımına geçiştir.450 puanın altında kalacak arttırımları faiz artışı olarak görmüyorum.
300 baz puanın altındaki faiz artışları, son bir haftada yapılan sözlü yönlendirmeleri boşa çıkarır.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Burgan gunluk 14.50 nkolayda 14.76.nkolayda bilesik almak icin eksik gunlerde kesinlikle satmayin fazla yatirdigi gun satin o halde bile cok az bir miktar fark eder.
Eyy Merkez Bankası, sen kimsin ya. Bize rağmen arttırdı algısı loading...
demek ki algı yapılıyor, bu da devlet büyüklerine yakışmıyor.
2018 eylülde Murat Çetinkaya nın sanırım 675 puan artırımı sonrası, Cumhurbaşkanı ''sabrımı zorluyorlar'' dedi ve 6 ay sonra başkanı şutladı. o dönem dolar 7 tl ydi ve faizi 675 puan artırarak 24 lere çıkardılar.. geldiğimiz noktada faiz 10,25 dolar 7 üstünde..
yani demem o ki algı algı nereye kadar?? bu kaçıncı sınanmamız? kişisel görüşüm bu sefer algıya oynamayacaklar ve faiz beklenildiği gibi artmayacak.. artsa da sınırlı kalacak şöyle 200/300 puan kadar.. enflasyona yakın değerlerde bırakılacak.
MB nin bağımsız olmadığını herkes biliyor, bilmeyen mi var
"aman MB bağımszdır" imajını verelim diye bir dertlerinin olacağını hiç zannetmiyorum,
MB başkanı için açık açık söylemedi mi " söz dinlemiyordu " diye.
En kötü 300 baz puan artar o da dövizi biraz zıplatır.
425 - 500 arası bekliyordum, ama ama...
ama' larım artmaya başladı,
Gerçekten çok merak ediyorum yarın 14:00 ı.
Yarın saat 14.00 da her şey belli olacak 2018 de ki kritik ppk lardan bile daha önemli bir toplantı yarın sadece faiz kararı verilmeyecek dolarizasyon seviyesi yüzde 70 lere yelken açacak mı açmayacak mı bu da belli olacak tl nin savunulması için son şans aksi takdirde söylemlerin sadece lafta kaldığı ispatlanmış olur ve yeni ekonomi yönetiminin kredisi başlamadan biter ve bir daha piyasaları ikna etmeleri imkansızlaşır alt tarafı politika faizini aofm ye çıkaracaksın bunu bile yapamıyorlarsa ekrandan kur artışlarını izlemeye devam ederler
Oyle demeyin hocam 16.5 faiz hergun al satla yillik 1.4 puan daha fazla getirir.hic de az bir rakam deil.aylik sat allada 1.3 fazladan getirir.ama vade bitimine 15 gun kalanfaiz artsa ne olcak ?burgani bozamazsin.uc aylik al diceksin bu sefer uc ay sonunda dusse ne olcak.be bilesik faizde dusecek.stopaj farkindan mevduatlar onde suan sadece onun disinda nkolayin avantaji cok cok fazla
Yarin herkes al tusu üzerinde patinaj çekecek olasi düşük faize karsi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yüksek faizin nelere mal olduğu ortada. Yatırımcımızı yüksek faize ezdirmememiz gerekiyor" dedi.
Bu ülke ne çektiyse dövizden çekti faizden değil.Döviz artışı hanehalkına enflasyon olarak, şirketlere ise borçluluk artışı olarak döndü.
Önden yüklemeli faiz indirimleri yapılmasaydı dolar 8 lirayı asla geçmezdi.Sözlü yönlendirmelerin vücut bulması için merkez bankasının artık piyasanın önüne geçmesi gerekiyor.
Pandemiden sonra merkez bankasının faiz indirim sürecine gireceğini düşünüyorum.Bu nedenle kendine koridor yaratmak için yarın 525-550 baz puan faiz arttırması gerekiyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi