Dün tv de Ruslar gelir Temmuz da diyor
Rusya da coronadan yıkılıyor
Gerçekten biz bize durum ortada iken Antalya felan aklımda deli sorular
Printable View
Dün tv de Ruslar gelir Temmuz da diyor
Rusya da coronadan yıkılıyor
Gerçekten biz bize durum ortada iken Antalya felan aklımda deli sorular
Caddebostan sahilinde çim alanlara daireler çizmişler. Dairelerin içine oturulacakmış. İşte oralara oturmamak lazım. Yerde işiniz yok abi,ayakta durun. Bulaşacaksa burundan bulaşacak. Göz,ağız falan buralardan 70 milyar virüs alınamaz. Hergün alıyorsun zaten, evinin içinde,halının üzerinde, hatta yatağının içinde bile var. 10 milyar virüs alsan ciğerler onları dışarı atıyor.
Maske de masal bence. Takın tabi de asıl temiz kulak çubuğuyla, burnunuzun içine Trump'un kullanıyorum dediği Klorokinin içeren ve aktarlarda satılan bir yağ var, onu sürün. Onu sürdükten sonra yukarıdaki kurallara uyduktan sonra nasıl bulaşacak?
Bist 12 ay vadelide 1 adet kısa pozisyon ile aranıza katıldım:)
Maliyet 131.100. Kar al hedefim 129.900
Erdoğan: Vatandaşlarımızdan aldığımız değerlendirmeler, bizi kararı yeniden gözden geçirmeye yöneltti. 15 ili kapsayan hafta sonu sokağa çıkma sınırlamasını iptal etme kararı aldım. Maske-mesafe-temizlik kurallarına riayet edilmesini önemle rica ediyorum https://sptnkne.ws/CAmf
Bence tepki her tarafı açıp , 2 gün kısıtlama koymak ne işe yarar millet buna tepki gösterdi.
Tutacaklarsa yine bim le olacak, 67.63 bim long, sahol short devam
ülkenin şehirleri ve altyapısı bu salgın ile mücadeleye uygun değil..
koskoca ülkeyiz..80 milyon nufusun 20 milyonu istanbulda.. istanbul'a göçü sürekli teşvik ettiler.. millet toplu taşımada üst üste gidiyor.. bu şekilde salgın ve afetlerle mücadele edilemez.. ülkenin yumuşak karnı.. bize sürekli kaybettirecek bir şey bu..
valla mangalı yaktın da dısarıya bakarsan yıne vermez bu.....serroların ne yaptıgı bellı degıl bakalım papaz kımde kalacak.....ponzı nerde patlatavcak.......tosun cıftlıkbanka ne kadar uye alacak......ratbldekı sadedet zıncırı patladı hala tavan dıye hayal kuruyorlar...hatırlarmısın usaktan bahsetmıstın zamanında çok tasıdım o kagıdı 118 120lerden....sonra kagıt yanılmıyosam 20ler gıttı belkı 25 sımdı bak.....
1.18 1.20...yanlıs olmasın usaktakı alıslarım vardı..eskıden
kimse üstüne alınmasın
buradakilerin durumunu şuna benzetiyorum.
hani bir videoda adam land rover etrafından dolaşıp allaha şükürler olsun yeni aldım diye konuşurken sonunda telefonundan bahsediyormuş ya o misal işte. bizim halimizde. :kahkah::kahkah::kahkah:
Düş Dow düşşşş
1 temmuzdan itibaren elektrık ve dogalgaz kesılmeye basalanacak.....normallesme adına kaynak..........haberturk
Jetonlayalım yoksa rekor atamayacağız [emoji16]
İngiliz kaynaklı(yatırm/borç), ŞEHİR HASTANELERİ kurup, devleti 100 milyar USD borçlandırma,
arkasından SALGIN Var, bakın ne iyi oldu da bu hastaneleri kurduk... (tiyatrosu)
(oysa Bursa'da boşaltılan 3 hastane var .. İhiyaç varmıydı?
ÖZEL hastanelerde boş boş duruyor..)
CITY bankerleri işi sağlama almadan pazarlamıyor anlaşılan..
Bim longlar 68 den satıldı, düşerse takipteyim. Ekmek var burada
Spot pasta var mı abiler teşekkürler
Aşı bulunsa bile normal grip aşılarında olduğu gibi koruyuculuğu %100 olmayabilir. Kesin bitti bu iş diyebilmek için ilacının bulunması gerekiyor. Domuz giribinin etkili bir ilacı var ve bu hastalığı yönetebiliyoruz. Corono için de aynı şey bulunmadıkça aşı falan hikaye gibi geliyor bana...
Avrupa borsaları gidiyor, bize dalgası önümüzdeki hafta gelebilir. YTD.
Borsalar bence ufak ufak düzeltmeye girdi şuan kimse hisse demiyor sadece spot da yükselişler çok sinirli hisseler dususe meyilli gibi bu benim görüşüm sadece izlediğim kadarıyla genelde yanıldık ama bakalım
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
borsalarda C düşüş dalgasının başlangıcı uzuyor.
ama başladığında onsla beraber satacaklar düşüncesindeyim.
dowda 27.300 bir görülsün bakalım.ne yapacaklar sonra
Dow + 1 hala kirilmadan bu yuklenmeyin
Tostumu yedi bekliyorum aşkım gibi
Mangalı yaktım bekliyorum yavrum
Ya nasip
Evet toplantı bitti kemerleri bağlayalım
sohbet zamanı değil ayvagöbek
viop başlığı ve pyasa açık.
egemens ne toplantısı abi ben kaçırmısım
Etrafımda herkes kredi çekip ev alıyor
Çok cazip fırsatlar var galiba
Paraları dağıttık borç isteyene verdik gitti vob parası
15.000 kişi başvurmuş bu 15.000 kişi geçen haftaya göre evleri %10 ila20 arasında değişen oranlarda pahalıya alacakalr onların aldığı evlerle rahatlayan müteahhitlerde sonraki evleride pahalı şekilde satmaya çalışacakalr eski fiyata dönmeyecekler
henüz sorup başvurmamış olanlarda muhtemelen 150.000 civarıdır
Işık Ökte neden bu kadar sevimsiz ve itici geliyor bana bilmiyorum. Dinlemeyi bırak görmeye bile tahammül edemiyorum adamı
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.