1290 üzerinde dün gece kapananları yerine koyarım
Printable View
1290 üzerinde dün gece kapananları yerine koyarım
aldığım ev bindiğim araba yediğin et bile dolarla ayarlanırken hatta tuvalette kullandığın kağıt bile dolara göre ayarlanırken sen tl ile bakmaya devam et... ama bir beş sene sonra bugünkü aldıklarını almak için üstüne 4 balya daha koyman gerekecek... banane ben hep 100 tl lik mazot alırım kafasındaysan böyle devam et...
dolar ile bakanlarda dolar tutanlarda kazanç sağlamadı...
sene başında 50,000 dolara aldığın araba şimdi 70,000 dolar olmuş oda ayrı bir konu...
ben dolar borsa emtia hepsine değişim aracı olarak bakarım...
birşeyi satıp karşılığında o tarihte ne alabiliyordum şimdi ne alabiliyorum...
eskiden garanı bozdurup doları bozdurup veya altını bozdurup ne alıyordum şimdi ne alıyorum...
salt elindeki değişim aracının fiyatıyla bakarsan geçmiş olsun...
şu resmi anlamayana söylecek ne vardır bilemedim...
https://i.hizliresim.com/Tf25pF.jpg
vira 10 kontrat long.......................
bak o destelerin ikisiyle anca bu kadar dolar alabildim.
ortlamam 6,32 ye geldi ama napım en azından huzurlu uyuyorum..
https://i.hizliresim.com/pDkiRJ.jpg
Benzine 16 kuruş, motorine 23 kuruş zam!
tl ile bakmaya devam.............
Hazine %6,5 yakın yp borçlanmış. Bankalarin kur zararı faiz vs Maliyet üstüne batak koy. %30 civarında belki üstü kayıp var. Leş den beter gibi.
Rte nin kötü yönetimi ve kararları yüzünden son 2 yıldır dolarla borsanın korelasyonu iyice koptu artık , borsamızın hiç suçu yok bence, ipin ucu kaçtı artık...
benzine, dogal gaza da mi bakmasak ne yapsak..
Nükleer enerji kullanmaya başlayacağız 2 güne kadar, hala yok benzin yok mazot..
Dış güçleri forumdan atmadan borsalar düzelmez, beklenen 200 binler gelmez, gelemez.
Dolar 8 günlük ortalama altı 2 kapanış yapmadan her zaman yön yukarıdır. Hiç indikatör , uyumsuzluk ile yormayın güzel gözlerinizi.
Bizim paraları bedava kullandığı için faiz vermiyor tabi. Zengin boşuna mı malta şubesi açtı kalanlar keriz altta kalanın canı çıksın:)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hakkında soru işaretleri var,hesaplama biçimi hakkında kuşkular olabilir.ama sonuçta reel kur endeksi en dipte .hatta 94 krizinin dibinde.
kısa vade bilmem ama orta vade için aktif kurdan (7.860) dolar alana ; Hayırlı olsun derim.
kısa vade bilmem ama orta vade için aktif kurdan (7.860) dolar alana ; Hayırlı olsun derim.[/QUOTE]
Yıllardır çok duyduk bu lafları 3,4,5 ,6 dan dolar alanların elinde patlıcaktı güya , bende merak ediyorum burdan dolar alanlar zenginmi fakirmi olacak...
Yıllardır çok duyduk bu lafları 3,4,5 ,6 dan dolar alanların elinde patlıcaktı güya , bende merak ediyorum burdan dolar alanlar zenginmi fakirmi olacak...[/QUOTE]
ALANA HAYIRLI olsun demek te mi suç.:).ama en tarihi zayıflıkta bile hala TL saymak isteyen elbette olur..dip tazeler(reel kur endeksi)..ama sonuçta ortada bir veri var.
Trump also added that he was “ready to sign now” a standalone bill to send another round of $1,200 stimulus checks to taxpayers.
Earlier Tuesday afternoon, Trump said in his Twitter posts that he instructed his representatives “to stop negotiating until after the election,” after which he expected to win and “pass a major Stimulus Bill that focuses on hardworking Americans and Small Business.”
Trump kişi başına 1200 usdlik yardımı şimdi imzalamaya hazırmış.
Dediğim gibi bu oyun dün bitmedi. Trump kırk defa daha döner
FORUMA MESAJ YAZMA ÇEKİNİYORUZ..kıçından-başından tutup ,polemik yapmak isteyen var..
Kamu'da çalışan sayısı işçi memur 4,7 milyon olmuş, normalde o kadar özelleşme oldu, işlerin çoğunu müteahhitler, taşeronlar yapıyor çok daha aza inmesi lazımdı.
Ariston abi Arçelik tarihi zirveye 2 sayı kalmış bilançomu çok iyi bekleniyo ?
Türkiye iflas moratoryum fiyatlamasi görüyor dolar da spekülatif haberler hariç düşüş zor
Öyle olmaz bu i$ler..
BilekRak, garan alına.. AL.
burada o dediğiniz birincinin durumu..
Sözlü sınavdan elenen KPSS 121 Türkiye 1.'sinin Bylock kullanıcısı olduğu ve yurt dışı çıkış yasağı bulunduğu belirtildi.
https://www.memurlar.net/haber/88856...in-elendi.html
dut len dut endeksi gaçacak dut.
Altta imza kısmındada belirttiğin gibi kimsenin yatırım danışmanı değilsin bireysel düşüncelerlini burada paylaşıyorsun insanlar dozunda eleştiri yapabilir bu normal bizlerinde eksik yaptığımızın kısımlar karşılıklı fikir alışverişiyle düzeltmiş olunur
teşekkür ederim ..
endeks tutucu robot devrede :he: