1236,5den ek şortlar geldi vıobda artık stop 1237,5 ustü kapanış....reis bidon oley:kahkah:
Printable View
1236,5den ek şortlar geldi vıobda artık stop 1237,5 ustü kapanış....reis bidon oley:kahkah:
bear bull uzay mekiğin harika olmuş ? :he:
Posta ile kullanılan oyların sayımının uzun sürmesi normal çünkü seçmenler bu seçimde sadece başkanlık için oy tercihlerini kullanmıyor, eyaletten eyalete değişen şekilde ,aynı form üzerinde aynı zamanda temsilciler meclisi üyeliği, senatör,eyalet valisi, belediye başkanı , eyalet ve belediye meclisi üyeliği için de oy kullanıyorlar.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TL'yi shortlayıp paydasında TL olan her seyi longlayanlar en azından varlıklarının degerını korumayı basarıyor... Kaldırac kullanınca ustune 3-5 bır seyler de kalıyor...
Gram altında aralık vadede bugun tek kademeye konan 10 bın lotluk alımlar goruyorum... Oyle pek ky alımı fılan degıl bellı kı...
Nasıl
Düşüş bekleyenler azapta mı.?
Stoplamayacaklar mı.?
Dün çok laba luba yapıyorlardı
SPOT taşınan açıklar
https://i.hizliresim.com/Hzg6fi.png
GARAN_ şu an için piyasanın tepki alımlarında olduğunu düşünüyorum. ancak GARAN 6.73 geçilirse o zaman bugün yırttık diyebiliriz...
kimse inanmayınca yukselişe,palacan gel gel yukselişinde karar kırdı galiba..
Artık girdiğimiz dönem düşersede kaç
Çıkarsada kaç dönemi.
uçanla kaçan kurtulur
Depremler
Virüsler
Kanser
Bu sene nasıl bi yıl, belli değil...
Ölümlerden geçilmiyor. Depremde, virüste, kanserler de ölen herkese Allah rahmet etsin, yakınlarına başsağlığı diliyorum...
Bizim ülke olarak artık
Nasıl ki bilişim vadisi, teknoloji vadisi var,
Sağlık vadisi, Tıp vadisi kurmamız lazım.
Virüslere, kanserlere vs araştırma, Ar-Ge , ilaç alanında atılım katetmemiz lazım.
Bu sene, bunu hem bize hem dünyaya fazla fazla gösterdi. İlaç, sağlık, hastahane, tıp herşeymiş..,
109500 den 113500 e 4000 puan alıverdi hiç olumlu bir haberde yok , nasıl bir borsa bu arkadaş....
1242'ler madem %10 civarı poz kawruk oldu bizde, 121x'lerden gelen..
iyiki şorta girdik adamlar manyak gibi alıyor...
burda bir zig zag vardı short short diyip duruyordu zigi tuttu mu?iddaalı yazma bu kadar uzerler milleti etkileme
1242 flat, 2100 puan yarım seans için fena sayılmaz izleyelim rahat rahat nenemizi.
Bollinger üstü kolay geçemeyeceğini düşünüyorum saatlikte düşüşün bittiği emaresi yok, tepki olarak değerlendirdim short long ikisine de açığız izliyoruz.
ŞİMDİ AKŞAMA KADAR SÜNGER BOB ÇİZMEK İÇİN UĞRAŞACAK...
Aslında çok basit sp çözmüş işi beleşe para kazandırıyor..
Bakanliklarda degisiklik olmus.
Haber saglam yerden....
MI 4LTE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dolarin dusmesi lazimdi ama dur bakalim
MI 4LTE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
saatlikte supertrenti enuz kıramamış endex...kırarsa kötü...
önemli olan damat gidiyor mu gitmiyor mu?
vadeli 60 dk
https://i.hizliresim.com/qkWCSt.png
xu30 gunluk
https://i.hizliresim.com/3c9xFE.png
orası öyle ama damat bile gitse hele ki yerine MEHMET ŞİMSEK gelse veya bunun gibi uluslararası diyalog-fonlarla iletişimi iyi olan biri gelse: vob direk %5 yapar.
BOFA en büyük satışı kabine açıklanınca ve damat gelince yaptı.
ama sanmam reis halk ile inatlaşıyor gibi.yerel seçimlerden ders alındığını sanmıyorum..bizim siyasiler genelde: ya herro ya merroya oynar.
Bu merril bu kdr mali nereden buluyor ?
hangı fon mehmet sımsek'ın hangı sozune guvenıp gelecek... reısın sekerı yukselınce yıne bır gecede swapların kapanmayacagının MB baskanının posta olmayacagının ne garantısı var...
fonlar gırerken agam pasam, cıkmak ıstedı mı sopa ustune sopa... kac kere yıyecekler aynı kazıgı...
adamakıllı hıcbır fon gelmez bunların yonetımınde artık...
kapanış 1240 üstünde olursa kesin stop olmalıyım..bu vijdansızlar şortçu bırakmayasıya kadar alırlar...beni asıl korkutan ilk sonuçlarda trumpın önde gözükmesi ihtımali...
o bakanlık VOLTRAN gibi.
3 bakanlığın bileşkesidir.(hazine ,maliye,ekonomi).