Eib:-%0.025 yine eksi getirmiş. Aylardır tutuyordum ama vedalaşma zamanı yaklaşıyor sanırım. Her gün eksi getirecek bir piyasa yok ortada.
Printable View
Eib:-%0.025 yine eksi getirmiş. Aylardır tutuyordum ama vedalaşma zamanı yaklaşıyor sanırım. Her gün eksi getirecek bir piyasa yok ortada.
TPF dönüşümü gerçekleşmiş bakalım hareket getirecek mi o tarafa.
Fiba'dan OPH alabilen var mı? Fonları aracı kurumdan buraya taşıyorum kademeli FIL likit aynı yerde olsun diye, Osmanlı portföyün diğer fonları var OPH için müşteri temsilcisi aramak zorunda kalıyorum.
''Düşük karbonlu ekonomi''de tahvil ve fon gelirleri buyuk onem tasiyor.Bu sureç bakalim nasıl işleyecek.
M2003J15SC cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Portfoydeki tüm EIB bugün itibarıyla boşaltıldı, yeterince şans verdim..:wave:
EIB e alternatif OSD var sanki, ancak özel sektör tahvil riski alınır mı o getiriye emin olamadım. Ayrıca OSD benzer fonlara göre mart 2020 ve sonrasında düşüşleri de var, diğer özel sektör fonlarında bu durum pek gözükmüyor.
Dolar ve altinin bu dususuyle birlikte elimdeki GBCyi arttirmayi hedefliyorum. KUB da guzel bir secenek olsa da Garantiden alamama problemini asla cozemedi banka.
tcmb resmi kur -0,24%
Aynı şekilde benim de elimde GBC var çok eksiye indi azar azar arttırsam mı diyordum, onun yanında IPV, GTZ ve GZH de dolar düşüşünden sanırım zararları sürekli artıyor. KUB garantiden uzun süredir alınmıyor ben de çok denedim. Sepet yapalım dedik ama pek işe yaramadı şimdilik, bir taraf artı bir taraf eksi elde var sıfır oluyor.
Yani inanılır gibi değil, bir bankanın bu kadar yardımcı olmaktan uzak olması hayret edilecek bir durum..
Kub değişken döviz tarafında tek fon( muadili yok) ve her sene usdtry getirisini düzenli bir şekilde hatırı sayılır ölçüde geçebilen çok başarılı yönetilen bir fon yıllardır. Döviz bazlı sepetlerde gbc ile birlikte bence mutlaka olması gereken bir fon.
Garanti'deki arkadaşlar markajı, baskıyı bırakmasın. ( müşteri hizmetlerine yazmayın, twitter, facebook , genele açık yerlerde yazın bence)
Tefaş sistemi bu yüzden kuruldu, erişim kolaylığı için. Bu nasıl bir aymazlık, umursamazlık anlamıyorum. Hangi fon tefaşa açıksa onun alım kanalını açacaksın.
Müşterisi değilim ama beni bile gerdi.
Vakıf ile hic bir işlemimde sorun yaşamadım. Üstüne bir de başarılı sayılabilecek VK6 gibi iyi bir PPF ile nemalaniyor.
Büyük bankalar çok müşteri dostu değiller bana kalırsa hatta kamu bankaları bile geçti onları.
Onlar kaybeder cok da israr etmemek lazım :)
Fonlarla hisseler aynı yerde olunca hesap karışıyor. Kendi PPF'si olan Fiba dışında iyi bir alternatif var mıdır? Bir de fonların günlük ve toplam kar-zarar durumunu vs. görmek istiyorum. Bankalarda bu işin düzgün listelendiği neresi var tavsiye edebileceğiniz?
OPH fonu yok dedim bankada kendi alabiliyor ancak ben alamıyorum, mail attım diyor. Aracı kurumda bir saatte yapılabilen işlemler bunlar. Aslında Burgan Yatırımdan memnunum ama likit fonu yok.
Buradaki yorumlardan sonra Garanti bankasındaki portföyümün neredeyse tamamını Vakıf'a taşımıştım. Bir sorun çıkmadan fon alım satım işlemleri yaptım. Ayrıca kar zarar ı da göstermesi çok iyi. Tek sıkıntısı bir sorun yaşanırsa konu hakkında bilgili bir personele ulaşmanın zorluğu. Ancak, bu sanırım bankaların büyük çoğunluğunda olan bir durum. Buradaki forumdaşlar sağolsun, bu tür sıkıntılarda en doğru açıklamayı yapıyorlar. Yorumlardan anladığım kadarıyla fon işlemlerinde Vakıfbank ve Yapı Kredi Bankası memnuniyet sağlayan kurumlar. Vakıfbank da hoşuma gitmeyen tek durum, sık işlem yapmıyor olsam da hisse işlem komisyonunun Garanti'den bile yüksek olması.
Garanti ne kadar komisyon alıyordu. Vakıf yatırım binde1 su an bende.
Bir banka için normal sanırım. Bende islem hacmi yuksek olmadığı için Hisse tarafında su an icin memnunum ama. Byf'ler için düşük komisyonlu bir aracı kuruma gecmek durumununda kalacağım sanırım.
Bir süre önce bir haber paylaşmıştım, ücretsiz işlem yapabileceğiniz midas isimli kuruluş bir kısım onaylarını almış Şubat sonu işleme açılacak gibi görünüyor:
https://twitter.com/e507/status/1357...178560/photo/1
Altının onsu $1786 görünüyor yahoo.com'da...
Yeni tahmin: Bitcoin 600 bin dolara ulaşabilir
https://www.borsagundem.com/haber/ye...abilir/1547005
Elon Musk, kripto paralarda roket etkisi yaptı
Elon Musk Dogecoin'e desteğini Twitter'dan yaptığı ilginç paylaşımlarla yeniledi. Dogecoin fiyatı sadece 1 saatte yüzde 40 yükselirken, Ethereum yeni tarihi zirvesine ulaştı, Bitcoin de yüzde 5 yükselerek 38 bin doların üzerine tırmandı
https://www.borsagundem.com/haber/el...-yapti/1547133
Borsaya yatırımcı akını sürüyor
MKK: Pay senedi yatırımcı sayısı Ocak’ta aylık 179.527 artışla 2.179.523’e ulaştı
https://www.borsagundem.com/haber/bo...uruyor/1546979
NNF +0,11%
Bist100 +0,09%
gecen yil coin fonu arza talep yapsaydilar keske !
Ons altindan hic umut yok.Gram altindakilere sabir diliyorum.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KUB portfoy dagilim seklini degistirmis.Eskiden cok daginik ve karmaşikti.Simdi her sey net ve acik.
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
KUB'la ilgilenenler KRF'yi de incelesinler.KUB'un biraz daha ılımlısıdır, dövize dayalı defansif değişken denilebilir, getirisi de idare eder.
MAC -0,14%
Bist100 +0,09%