Makasi düşük tutuyor birde oradan terbiyesizce.. ne olduğunu anlayamadan hasirt SMS margin call
Printable View
1715 - 1718 aktif & yazılı güzel porsiyonlar daha ile..
1730 dırenc bılgınıze etraflıca mayınları dosedık bakalım
https://www.youtube.com/watch?v=eXQnzfI_PTk
Hep aynı nakarat!
bu arada garan dırenc uzerı ıslemde hatırlatayım sortorler
xbank dırenc uzerı bunada dıkkat
bılırsınız gırtlak gıren ayular telef vazıyette aman ha yenıler olmasın kervanda
Çankaya'ya yardıma geldim. Hadi bayım, artık bebeleri pistten kenara alalım.
1697de kaparım benden satan da kazansın bugünlükhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5508ebcba3.jpg
Borsada Pişmanlıkların Temettüsü Yoktur.
Bu yan kağıtlar yine coşmuş:oleyo:
Bugünün işini yarına bırakmadık inşallah..
Kır belleri Grande Parite..
Tarım dışıyı da fiyatlama beklenti altını da fiyatlama. Donumuza kadar almaya niyetin var.
Asıl reJ0 direnince daha da satacazz..
matrıks dunmadı heyacan olmadı enterasan
Ben genelde sessiz takipçilerdenim. Bu forumda ki tartışma girdaplarını sevmiyorum, o yüzden pek yazmıyorum. Size de bu girdaplara kapılmayın diyemiyeceğim çünkü zor bir şey ama sürekli aynı kişi işe ile olduğu için bence ya sonlandırın, ya da azaltın. Bugünkü tartışma eskilerine göre çok daha iyidi bu arada, birbirinize alışıyosunuz gibi :)
Ben %90 spotçuyum. Çok nadir vob da işlem açıyorum ama bu rakkamlar benim gibi bi boğayı bile vob da short için iştahlandırmaya başladı. Zirve avcılığı dürtülerim kabardı. Şunu merak ediyorum. Shortçulara sürekli sallıyoruz ya, endeksde düşüş gördüğünüzde short yönlü poz alıcak mısınız? Var mı öle bi refleks yoksa spotda devam mı diyosunuz...
1,22X tüm Grande Pariteleri gün dibinden +20 pips kapattık demin,
mAkSat bizim Bistik eşşeğe yükleniriz icabında..
Esen kal CiciBebe..
Tarım dışı kötü geldi hem eksi hem beklenti altı. Saatlik kazançlarda da bir yükseliş yok aman aman. Piyasa banamısın demedi. Üstüne üstlük tepki de kuvvetli geldi DOW da. Piyasa hala herşeyi toz pembe görmeye devam. Poz yarıya indim akşama da geri kalanı kaparım. İyi hafta sonları.
bu gatarlılar dolar bozdukca dolar dusuo.....sonra borsa alıyor....ne tezgah var be
BRL-ZAR doları dövüyorlar...arkadan TL yetişti.
Bugünde shortları dövdüler. Kimse short açmaya cesaret edemeyene kadar yükseliş devam edecek heralde
F5121 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.