DOW %2 artıda bizimkine ne oldu ki?
Printable View
DOW %2 artıda bizimkine ne oldu ki?
1610 bi lonk daha poz oldu 4/10, arada trade de ettik yazamadik 20 üstü sattık 15 geri aldık falan filan. Bugün değişik bir gün oldu kısa senaryo kafamda yoktu ama kısa barlar ilk satışta da ikinci satışta da göstere göstere gelmiş. Ekran başında olmadığım için kaçmış. Sistemim Cuma testerede çarpılmış ama o yine Bugün de benden daha iyi iki kere short açmış biri 1630 - 1622 de karda iken stop yapmış 2. Short 1618 ve hala short devam ediyor. Bakalım çok ısrarcı olmayız yurt dışı böyle iken gömmeye devam ederlerse.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şubat ayının ortaları borsadan tamamen çıkıp 7 maliyetli 70 bin usd aldım. O günlerde bir kaç tane yabancı rapor yayınlandı. 6.25'li rakamlardan bahsediliyordu. Blomberg'deki yorumcuların da bunu doğrulayan beyanları vardı. Acele edip 3-4 bin TL zararla doları sattık. Gel de yanma..
https://i.hizliresim.com/R48tBA.png
bu şu an için desteğe vurmuş kapanana kadar bir değişiklik olmaz,...burada daha önceki yazdıklarımda ısrarlıyım,
bir şekilde c>1813.9 seviyesinin görüleceğini düşünüyorum ki görüldüğünde bu rakam short kriterdir benim için,..
burada 1647 seviyesi vade diğimi sonrasında güçlü gelen alaımlara rağmen geçilememiş bir nedeni var muhakkak ki bu gelen haberler bununla ilgili olabilir,
ileriye bakacağız,
8.25e gidebilir PPK'ya kadar.
Gram treni de son çağrı yapıyor sanki.
Bakalım...
https://i.hizliresim.com/KaU68p.png
diğer sitil, sıkışma alanı devam ediyor ve maxsimum 23 gün sonra bir yöne kıracak, benim beklentim yukarı olacağı yönünde ?ytd
vallahi şok geçirdim yemin ediyorum...nasıl oluyor bu işler ya? aklım almıyor...eşim 12-13 yıl bu ülkenin en büyük en baba şirketlerinden birisinde çalıştı...şeflikten öteye gidemedi...en sonunda bastı istifayı çıktı...ama aynı şirkette kendisinin elinin altına iş öğrensin diye verdikleri kız sırf şirkette bir tane koordinatörle evlendi diye eşimin üstüne müdür yaptılar...insanın aklıyla alay etmektir bu ya...şimdi bakıyorum bu herifin CV'sine nasıl bir jet hızıyla çıkmış abicim basamakları...
Padisahin oglunun arkadasi diye yazdim hatta arkadas kelimesi az gelir kardes kadar yakinlar .
Mevki icin kotu birisi degil ama kontrol mekanizmasi kendisinde olmadigi icin iyi kotu olmasi onemli degil] . ama bu buzdaginin gorunen kirmi gorunmeyen kisminda okuma yazmayayi sonradan ogrenenler yandaslik master i ile bu mevkilere geliyor :)
Bademliğe devammmmmmmmmm...Güzel...
Atanan adam özel sektör tecrübesi olmayan, tümüyle particilikten oraya buraya atanmış bi adam. Geçmişine bak, bomboş...Hiçbir şey yok. Akp'nin yaptığı yönetim kurulu atamaları filan var. Atıyor imzasını, alıyor parasını... Ve bu hiçbir şey olmayan adamı Türkiye'nin en büyük fonunun başına atıyorlar ve senin gibi yandaşlarda iyi oldu diyo. Zaten hakkında söyleyebileceğin bir şey olmadığı için çalışkan&zeki demişsin. Dünyada hiç bir büyük şirket kendini kanıtlamamış ve yeteri kadar donanımı(eğitim olarak) insanları çalışkan ve zeki diye atamaz. Bu ancak akp gibi particilik yapan oluşumlarda olur. Bu yetisiz insanların hak etmediği yerlere atanmasını tüm gücümüzle eleştirmek yerine "isabetli oldu" demek ise bu ülkeye yapılabilecek en büyük kötülük. Zaten şu an ülkenin çöp durumda olması, papua yeni gine'den hallice olmasının sebebi bu kalitesiz tayfanın ülke yönetiminin her yerine sızmış olması. Badem bıyıklı, eğitimsiz, görgüsüz, kültürsüz sıradan adamların en üst mevkilerde olduğu bir vasat ülke durumundayız şu an. Bu düzelecek ise KALİTELİ insanlarla olur...
Bu adamı Varlık fonuna ceo değil, küçük bir kobiye müdür olarak almazsın şu an. Durum budur...
https://m.patronlardunyasi.com/haber...i-cikti/168747
Nasıl çıktığı belli değil mi!
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kim gelirse gelsin göreve ne önemi var? Ya çokokrem diyen biri gelseydi :)
Kartal imam hatip lisesi olmazsa bu ülkenin hali nice olurdu
Dow gidiyor... Endeks longladım uzun bir aradan sonra... Yarın da pay vadeli şortları kapatacağım ve banka almaya başlayacağım...
bugün hiç değilse 163 falan olmalıydı en kötü yani...resmen dolar yüzünden zıçtı sıvadılar vadeliyi ve bankaları vs.
Bugün vaka sayıları dahada açıklanmadı
Sımdı bu borsadakı ekıp dagılır mı......dagılırsa vay ky.ye
bankalarda vakbn ve ykbnk temel olarak çok ucuz f/k 2,5 ve 4,5 ama prim yapacağı anlamına gelmez. borsa 1000 puan altına düşünce bakarız.
ytd
Bugun ekran basinda olma firsatim olmadi 3 gundur Yurtidisina cok fazla tepki vermeyen aksine her firsatta 1630 uzerine atmaya calisan bistte ne oldu bugun nasil bir haber geldide asagiya saldilar ?
Türkiye'de son 24 saatte 139 bin 429 Kovid-19 testi yapıldı, 13 bin 215 kişinin testi pozitif çıktı, 64 kişi hayatını kaybetti. -AA
https://i.hizliresim.com/8zBfH0.png
Aşılamaya rağmen vaka sayısı artmakta
dolar bazlı 2 cent altındayız.........197ler.....dıkkatlı olmak lazım
ABD Yunanistana 59 apachi helikopter, 350 zırhlı taşıyıcı tank, 60 paletli roketatar, 120 obüs tank, 119 kısa menzilli top vs. Baya yüklü bir yardım. Yunanistan da 10 a yakın us kullanım izni almış ABD.
niyeti bozuk bunun, Dedeağaç ve hemem kuzeyinde Bulgaristan üzerinden boğazları by-pass ederek Karadeniz e açılmak istiyor,..aynı zamanda kendisine kafa tutan bir Türkiyeye karşıda konuşlanmış durumda yada en azından Yunanistanı rahatlattığı kesin,..
Ukrayna bahane edilerek Kuzeyde Karadenizde acılan bir cephe Kafkaslarada Azerbeyacanın kazanımlarını dahi tersine çevirerek Ermenistanı tekrar diriltebilir, güneyde Suriyede bulunan Rus gücünü zayıflatır ve Suriyede meydanı ABD-Pkk ya bırakır,..Suriyede güçlenen bir ABD ve Pkk Türkiyeyi demokrasi ve özgürlükler adı altında üniter yapısından daha fazla taviz vermeye zorlar,...
(son zamanda anaiden gündeme gelen anayasa işi bu manada çift taraflı kollanıyor olabilir)
o nedenle Türkiye ayak diremeyi bırakıp Suriyenin BM nezninde hali hazırda yasal temsilcisi olan güçlerle ( esad güçleri) şartlı olarak bir araya gelmeli,...bunu yapmak için ABD patriotunun bölgeye gelmesini beklememeliydi,..geç kalıyor hep
Bu saatte doları Japonlar mi ingilazlarmi alıyor. Nöbetçi kamu yokmu. Yada gel gel mi bu.
sen ikigözüm değil ama ikiyüzlüm olmalıymısşın...burada marka patent konusunda ağlayıp zırladığında sana yardımcı olduğumu hatırlıyorum...eşşeklik bendeymiş ki seni insan yerine koyup yardımcı olmaya çalıştım...
senin için çok zor farkındayım....kendin olamayıp sürekli kılıktan kılığa bürünüp burada var olmaya çalışmak ne koyar be adama...hahahah...
nick üstüne nick sonra kıçına tekme...zor iş...allah kolaylık versin...