Aktif fiyattan şort basmıştır, pasife de spotta alım girmiştir bence
genelde nerden satarsan sat daha alttan alabiliyor o tahtada
tahta yapıcının adı da fahrettin miş, keriz arıyor milleti mallandırdı umut taciri pezving
Printable View
Aktif fiyattan şort basmıştır, pasife de spotta alım girmiştir bence
genelde nerden satarsan sat daha alttan alabiliyor o tahtada
tahta yapıcının adı da fahrettin miş, keriz arıyor milleti mallandırdı umut taciri pezving
kastamonuda hes patlamış...
bozkurt sular altında...
ölüler varmış...
ne hale geldik ya...
finalde yerden insan yiyen böcekler çıkıp mumyanın gelişiyle olay tamamlanacak herhalde...
bir o olmadıgı kaldı ülkeye...
İSMAİL ASLANözyar
Bu gün tv de ;1408-1420 korunursa, agustos sonuna kadar 1520 bekliyor...(en sevdiğim analistlerden biri)
ve longcularda kendinden emin....
DİKKATLİ OLMAK LAZIM...
benim için orta vadede vob 1537-38 altında kapanış (2 günlük kapanış)yaparsa sıkıntı vardır...üstünde longlar mutlu olur.
piyasayı bilen yoktur. 4 kere bilir ,siz güvenirsiniz..5. kez hata yapar size denk gelir..teknik ne ise o.
Tüik kızmış. :whistling:
https://www.tuik.gov.tr/indir/duyuru/duyuru_1108.pdf
Avrupa Birliği İstatistik Kurumu (Eurostat) tarafından her yıl düzenli olarak yapılan
değerlendirmelerde TÜİK tarafından üretilen istatistiklerin uluslararası norm ve standartlara
uygunluğu teyit edilmektedir.
Ayrıca, Kurumumuzda son dönemde yaşanan görev değişiklikleri ilgili mevzuat ve
liyakat çerçevesinde gerçekleştirilen bürokratik işlemlerdir.
Diyor... :notr:
Hakan Kara da cevap yazmış:
TÜİK ikna edici olmak istiyorsa genel geçer savunmalar yerine teknik açıklama yapmalı
Örneğin işsizlikteki rekor düşüşte hangi yöntemsel faktörlerin katkıda bulunduğunu
konut fiyat artışının %0- 30 arasında değiştiği son üç yılda kira artışının neden oynamadığını açıklayabilir.
Devleti bilmesek inanacağız.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yonca 2 li tepe 9.08 altı seneryo çalışır hedef 8.98
100 kaplan gücünde !
tabi ki: sp500 ve global piyasalar...
sp500 1995 te en fazla rekor yenilemesi 75 miş.YANİ 75 KERE önceki rekorunu kırmış ve bir üste çıkmış..
o zamandan sonra en fazla rekor yenileme 2021 de olmuş..dün itibariyle 70/73 (tam hatırlayamadım) mİş..BLOOMBERG tv de Kutay var..onun analizidir.
Sn. Deniz43 un takip ettiği ENAG araştırması bence gerçeğe kesinlikle daha yakın. Devlet güven sağlayamadığı zaman vatandaş çıkıp al doğrusu bu demek zorunda kalıyor. Çok yazık.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Masadan kalkmıştık gene oturduk 1535.5 bi ceton daa lönk
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Boğa çok çetin mücadele verdi...
Müthiş çatışma oldu...
Gönlüm boğadan yanaydı ama çok zayıfladı...
1.538 üstü olmazsa sonu pıçak...
ABD derin devleti iş başında :kahkah:
Investing.com - ABD’de 13 yılın zirvesine çıkan enflasyon Temmuz ayında %5,4 oranını korudu, ancak çekirdek kalemdeki düşüş son 4 aydaki hızlı yükselişin bir miktar soluklandığını gösterdi. :halay: :halay:
Özellikle ikinci el otomobil fiyatlarının son ayda durması dikkat çekerken veri de piyasalarda olumlu karşılan
şu iskindirix tom jones köpeği de son 2 saatte aldığı 200 puanı geri veriverse, güzel bi gün olacak
hadi tom, ölmek için güzel bir gün, son yarım saatin
BUGÜN çok konuştum....for. hedefi vobda ;1526/28 ............ bıst100 de ;1410
https://i.hizliresim.com/14lmchg.PNG
Fincan gözlü öküzüm,
Raki balboam kalk hadi...
Kıyamam sana...
Yeminle söylüyorum üzgünüm...
1531 2. cetonu yutdu.
Abi bugünlük yeterdi aslında çokopirensini almıştın, sürekli ütücek adam bulamazsın, yarın oynasaydın zaten yarım saat kaldıydı gong sesine :he:
hayır şindi bende dayanamam atarım bi ceton makina yutar, neyse bakalım akşam pazarı ucuzluğu olursa belki şeyttürürük
bi haftadır falan bi kchol hisse pozisyonum vardı, piyasa düşecek diye bu sabah essalatta sattım 20.94- 20.96, sonra 20.70 lere kadar geri çekildi endekse paralel.. sonra ne oldu da, şimdi yüzde 2,5 artı yaptı 21.50 üstüne attı ??
insanın canı sıkılıyo böyle işlere.. yani borsada para kazansan da canın sıkılıyo, para kaybetsen by definition canın sıkılıyo..
kısacası, borsa mutsuzluktur
gollarımı actım 153e yazdım bakalım verecek mı
cumhurbaşkanı korkusu sattırıyor...
negatif ayrışma budur işte...
tüm dünya yeşilken sen %-2 isen buna negatif ayrışma denir...
Eleşmeyin kıbraşmayın bunun hali hal gidişi gidiş degil
Demedi demeyin:plc::::he::
verdi elımıze bakalım
bozgurt sallama masayı yavas
fiyat barı hem 100 hemde 200 günlüğün altına gitti...
100 günlükte 200 günlüğü aşağı kesiyor...
longcular artanızda para toplayıp paragözü tatile gönderin maşşllah dediği bir gün yaşamıyor... :)
dün o kadar övdü bugünkü hali ortada borsanın...
https://i.hizliresim.com/b0miur2.jpg
bıst100 kırdığında vob 1544,50 di..
açılan tüm shortlar hedefte 1526-28 (ama 1530 altıda olur) kapanır...
herif harikaydı..çok dürüst ve kitaba uygun hareket etti..
flatim....
bazen hedefe varmadan biraz yukardan dönebiliyor veya hedefin daha aşağısına sarkabiliyor...onu da hesaplamak lazım..
sembolik bi short açtım kchol.. ve önümüzdeki senenin bir numaralı tribün tezahüratını ilan ediyorum..
-serdar dursun, alikoç gitsin
Size shortları çekin denize gidin dedik [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Enerjisa short..
Kardemir eregl gruba gelince
Ereğli
Kardemir hala sınırda..
İşte ilk seans kapansın dediğim olay bu idi...
İkinci seansta ivme düşmüş..
Dediğim taktik ve strateji hala aynı..
Eregl shortta cross Kardemir değişen birşey yok..
Hey yavrum hey
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bravo sayın abka..paraleliz..hem pist 100 hem pist 30 daSM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi bir şey gördüm, çok da risk almadan denemeye değer dedim haksız çıktık:)
Sabaha eksi GAP garanti lonkleri tutuyorum şimdilik:)SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/2rscnzo.png
200 günlüğün altında kapanış yapıldı.
özl den sorulmadan grafı atalım ,
graf geçen hafta atmıştım tek mermi ile formasyon tamamlandı,
faiz hikayesi ile oyun değişti.
Sayın sindoma dikkatli olunuz.. şahsen benim ki enerjisa demirlere belli olmuyor dediğim oyun bu gün olacak..
Merkez bankası bağımsız faizler düşecek deyip sabit kalabilir..
Geçen de aynı oyun döndü ama bu kadar endeks bazlı tepki gelmemişti..SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kapattım bütün shortları.. ne demişler -nakit vakittir
emeği geçenlere teşekkürler