İş bankasıdır kendileri...
Teşekkürler. m2 fiyatı bölgeye göre değişiyor, tok satıcılar ve emlakçılar fiyatları orada da uçurmuş durumda. Ancak iyi bir araştırma ve pazarlıkla Gazikemalpaşa ve Küçükköy'de İzmir anayoluna çok da uzak olmayan bölgelerde 50-70 TL arasında bulabilirsiniz. Yolun deniz tarafına doğru kaydığınızda fiyatlar 100 TL bandına geliyor, çok gereksiz, çünkü hepsi devlet korumasındaki zeytinlikler, imar falan çıkma durumu söz konusu olmadığı için bir anlamı yok o tarafa kaymanın zaten.
10.6351 şimdilik...
Mevduat oran paylaşıcak var mı?
Kasım ayında yabancı girişi görünüyor borsaya ama kurdan dolayı zarardalardır şu an :-)
Aslında gerçek yabancı olduklarına da inanmıyorum ya neyse...
Bu ulkede mevduat yerine bir mali alip satican.araba ev dolar altin borsa .mevduatla ugrasmayin.
birkaç sene önce ekşide okumuştum galiba kiraladığı yazlığa at sokmuştu birisi.
bildiğin at.
ahihihihi diye kişleyen.
Bazen cok temiz arabalar cikiyor sahibindende .
evet şenleniyor sn cumhur faizi indirecem inadında devam ettikçe dolar 11 euro 12*5 a yol aldı inşallah bu inadı da yapanlar bir daha bu ülkenin başına musallat olmadan defolup kuyruklarına teneke takarak giderler yav bizim maaşlar yarı fiyatına indi her yer ateş pahası bu neyin inadıdır anlayan varmı ALLAH aşkına bu ülkeye bir kinleri nefretleri mi vardır da giderayak ülkeyi batırıp gideyim derler bunlar ülkeden de kaçarsa şaşırmam.
Bugun kapalicarsida millet doviz bozdurmus .
Bahri keyifler nasil?SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/senolbabuscu/sta...8xlDCh8nw&s=19
İndirim oranı
şaap dolarını belini kırmış.
Bugünden 2 enstantane
RTE "Faizi savunanla beraber olamam"
1 saat sonra
RTE "Merkez bankası bağımsız istediği kararı alır"
Fıkra bu kadar.
Up to 200 +
Ev kredileri 0.99 olacak .yoksa evler satilmiyor.onun icin 12 ye kadar iner.evlerde peynir ekmek gibi satilir.yaninada ayran verirler.[emoji39]
artık mantıklı düşünme olayını geçtik maalesef normal bilim uygulansa yarın kaç baz puan faiz artışı olması lazımı konuşuyor olurduk kafalarında nasıl bir oyun planı var belli değil seçime bu kadar az kala büyük bir zam ve pahalılık dalgasını nasıl göze alıyorlar anlamak güç
Mantık aramayın.
400 puan geliyor..
Belki de daha fazla...
Saygılar
merkez yarın ne yaparsa yapsın , tayyip başta olduğu sürece rahatlamayacaktır. sadece faiz sıfıra indirilirse, daha inecek yer kalmadı diye piyasa rahatlar. tabi dolar 30 mu olur, 50 mi olur , onu bilmem.:)
Bazen bakiyorum ekrana, inanamiyorum.. ruya gibi geliyor...
Yegenim abd'de uniye basladi bu sene..
Ilk senenin ucretini dolar olarak kenara koymustuk.
Simdiden gelecek seneyi dusunuyor aile...
Cok kotu tedirginler..
Syg,
Gece kararname çıkabilir bu arada....
Gece cise kalkinca bi bakin cepten ne olmus ne bitmis :)
Syg,
Bu sene sahit oldum pes dedim ama 30bintl ve 30gun
havuza yuzme hocasi tutmuslardi, kizina hoca tutuyo ama site havuzunda..
site whatsapp grupta baya verdi veristirdi tabi site sakinleri
ama 30kaat iyi para kaldirdi adam, zaten avrupa da yasiyolar imis
bu sene kactan birakacaklar bakalim yazlik larda kiralamaya kalkan bizim vatandaslar da olabilecekmi artik, otellerde kalmak ta zor, cadira gecer canim vatandaslar