uluun reisdeki hareket de iyi ama bakıp bakıp alamıyoruz
Printable View
uluun reisdeki hareket de iyi ama bakıp bakıp alamıyoruz
Dün iki kişi havuzda konuşuyorlardı. Ulufa'da kötü yakalanmışlar. Temel ve teknik olmadan duyumlarla alınan hisselerin sonu hep hüsran maalesef.
6 Ekim 2021: Thy 14 lira
6 Ekim 2022: Thy 84 lira
Sadece 1 yılda %600 kazanç , kazananları tebrik ederim güle güle harcayın...
Sabah 3-5 arkadaş kahvaltıya geldi
Pamuk dokuma işi ile uğraşan arkadaş şöyle dedi
bi borsacı arkadaş yanıma geldi
salça fiyatları çok çıkacak
salça alın dedi
ve Bizim arkadaş ekledi
borsacılar zaten paranoyak oluyorlar
beklenti ile yaşıyorlar dedi
bişi diyemedim
heralde biraz haklı
Tüm yetki verildi dedi komutan her duruma hazırlıklı olmak gerekir..
Doğrusunuz yılların firmasıdır. Kaçırmamak lazım.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hahaha bu soruyu bekliyordum.
Daha güzelini yaptı.
İngiliz kızı aldı. En emin öğrenme yöntemi:)Gözde kitledi bugün de çok şükür.Abi bizim psikolojimiz normal değil. Borsaci adam normal olamıyor malesef adamlar haklı.
Domates ve salça fiyatları artıyor. Tukaş'ın stoklarda bir dünya salça var. Fiyatı da gayet makul görünüyor. Tek tehlike Cem Okullu'nun şirketi olması. (Aslında iyi de bir yandan)
ULUUN zaten gözbebeğimiz. Tahtası sert ama, almak isteyenler dikkatli olsun. Onun patronu da çok zeki adam.
Kendi ekranımda değilim 1-2 saat sonra büroya geçicem ,
ozaman özl den gelen 1-2 soru cvp lamaya çalışırım.
kolay gelsin
Borsacı hayalperestdir.
Borsacı parasının artacağını düşünmez,katlayacağını düşünür !
Baba tarafı has çoban çoban dediğin diker gözü gökyüzüne uçar gider hayal alemine.
Ana tarafı 7 göbek denizci diker gözü mavi denize ,dalar derinlere
Neden borsacı olduğumu bu şekilde açıklıyorum.Aileden gelen mesleki yatkınlık.
Denizde uzunsüre kalınca burnunun dibine adam düşse göremezsin(sürekli maviye bakma algıyı bozuyor anca turuncu kontrast renk giyerse).çarçkçiysan da bağırsa duyamazsın(makina dairesi gürültülüdür.dayıma napan diyorum pamuk tıkıyorum kulağıma diyor.).
not:çorlu çerkezköy hadımköy ? ne tarafdasınız sn yemekci abim?
0.9850 ni altına stop koyar , eurusd yi longlarım. bana ne abi yaaaa ben kendime bakıyorum ... bana ne oğlum... ben abi hayatımı yaşıyorum. fıstık gibi hayatım var. her an kamasutra modunda hazırım bana ne abi yaaa bana ne
beyoğlu tepinirken , ağlar karacaahmet .... bana ne yaaaa fıstık gibi hayatım var bana ne yaaa
Siz karacaahmet e gömülmek ne kadar biliyor musun? Köyünde bak bir yer. Adam armatör Miami den okyanus manzarali veya Newyork central park manzaralı yere gömülmek istese sıkıntı olmaz. İster longlar ister shortlar[emoji16][emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dax kızardı bizimki ayıbolmasın diye yükselmez, günün tepesini 3984 olarak kayıt etmekte bi sakınca görünmüyor,tabii dax yeşillenirse biz 2x yapmakta beis olmaz. bakalım dow bugün ne yabcak.
bu arada o sadece yap sloganlı spor ayakkabı markasının kalitesinde düşüş var son zamanlarda deniyor. bu arada spor ayakkabı alacaksan , alexander mcqueen çıtadır , onun altına düşme. şimdi diyeceksin ki eee hugo boss , stan smith falan.... bunlar orta şekerli. kaliteden vazgeçme...
zaman zaman BİM'e güzel ayakkabılar gelirdi bak o da mantıklı bir yatırım seçeneği.
Abi mezarlığa komşu fındıklık var bizde.Köylü bir miktarını istedi verdik.Alacaklıyız mezarlık yeri konusunda.
Bizimkilere diyom zaten beni mezarlığa gömmeyin.fındıklığa gömün çökelezlerle aram iyidir.
(rahmetli dedem fındık toplarken bir miktarını bile isteye bıraktırırdı çökelezler kışın yesin diye.bende bırakıyorum toplarken fındık ama dal kırdın mı kafanı kırardı rahmetli dedem .yeşili sev doğayı koru modundaydı)
not:hanımdan izin alabilirsem yarın ist a yola çıkacam kısmetse.istediğin birşey varsa getirebilirim.
Tüpü sattım baktım tavan olmayacak …
Akşama olur belki kısmet
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dax dahil Avrupa’dan bu sene bir cacık olmaz. Umudumuz ABD :)
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bozkurt 2.50 den verdiğin Gübre Fabrikaları 144 lira oldu hala gidiyo :):)
Canın sağolsun. Kebap getir diyeceğim de soğuk olur bozulur. Budaklı meşe de olabilir şu tahtaciyi sopalamak icin.Gerekmez.[emoji16][emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siz neden herkesi yenme peşindesiniz? Çok kazanın afiyet olsun da nereye kadar sürecek bu?Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yok be patron... Herkesin bir stratejisi göstergesi var. Şu ana kadar işleyen sistemler anomali de sapitiyor. Uyumsuz gidince haklı olarak yazıyorlar. Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pis yedili tahtacı budaklı meşe diyince hafif sıçradı[emoji16]
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.