oooooo şartsız sutsuz olmalı hakkımız neyse o zaman o :))
Printable View
*BIST: VİOP, BIST 30 Endeks vadelerarası strateji emirlerinin üst fiyat limitinin hesaplamasında kullanılan k değeri bugün için 26'dan 52'ye çıkarılmıştır
https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...mcwLYf6eg&s=19
takibim de degil ama bu AKSA gercekten durusu cok güzel kagıt elinde tutanlar sanslı
Bir kulis bilgisi ....altılı masa dağılmak üzere ......özellikle Akşener ___Kılıçtaoğlu arasında sert tartışmalar olduğu söyleniyor......Bu kime yarar.....?
senin anladığın dil bu daha istiyorsan söyle.Senin gibi yüzsüzler doymaz pek lafa
Eregli bugün diri.....sıçramaya hazırım diyor.....elimizden aldılar ama ...aşagı da gelmedi.....majör hissesi bugün bana göre ereğli.....
günlük aldığım .yoncadan stop (zarar) çıktım .. . .
Yüzde 901932013 yükselmiş hisseleri ver tabanlara artık yaaa..
Başlasın buradan taban serileri..
2.5-3 eksi ler ile bizi mi korkutacan ...
peahh..
EREGL de tabana alış yazdım..
yazdı arkadaş zaten, ileri vadeli dolar kontratlarında hareket var diye, ordan anlamış ısındığını
baktım pazartesi- salı açık poz değişimlerine, totalde poz artışı yok, tersine azalma var- aps, sadece aralık vade kapanıp, ocak ve biraz şubat vadeyeb taşıma olmuş, ama toplam apd azalmış.. bugünküne bakarız, yeni bir pozisyon açma iştahı var mı diye.. uzak vadelerde derinlik olmadığı için, çok sığ olduğu için, ara ara acaip fiyatlar görülebilir, o ekstrem fiyatların pek bi önemi yok
TUPRS 500 KCHOL+ da..
Yüzde 1000214213 yapmış SASA artıda..
Bu nasıl çöküş..
Agam bizimle eğlenir..
Bugün HRC'de dipten dönüş başlamış olabilir.
https://i.hizliresim.com/p7drd9r.jpg
Siyah kemal daha istiyon mu okudun mu yazdıklarımı. Buraya yazamadıklarım da var ha. Ben 15 yıllık üyeyim. Bu forumda kim adam kim değil bilirim. Senin hangi kategoride olduğuna forum karar versin.
spk dan bildiri geldiği söyleniyor kredili işlemlerden dolayı tam bakamadım müsahit değilim ondan satıldığı söyleniyor.
Anladığım kadarı ile müşteriden 25 kuruş alıp devlete 38,5 kuruş ödeyecekler.
>>>>>>>>>>
https://www.haberturk.com/posete-zam...551220-ekonomi
Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararına göre plastik poşet geri kazanım katılım payı 38.5 kuruş oldu. Buna göre, marketlerin piyasaya süreceği her poşet karşılığında devlete ödeyeceği tutar 38.5 kuruş olacak. Tüketicinin poşete ödeyeceği 25 kuruşta ise bir değişiklik olmayacak
şişe son dakikaya kadar bekleyeceğim ..
Yalnız marketten poşet almak mantıklı hâle gelmiş olabilirmi. Meselâ belki ben 1000 tane poşet alacağım. Bir ara toptancıya sorayım tane kaç diye.
5278 alti da günlük kapanışta, 19 Temmuzdan beri al olan sistem sat verecek..
dikkat...bu gün bunun altında kapatmamalı.
Onun tahtacısı evirip silkiyor çevirip silkiyor, kazanma şansın yok.
Bende hisse alınca tahtacısına bakıyorum adam gibi adamsa endekis yıkılsa bile tınlamıyor,
Ama üzülme tecrübe kazanmışsın. Sonraki yıllarda kar yapmaya başlarsın.
Endekis düşerken malın iyisi kendini belli ediyor oluşu, acemiler için bir avantaj aslında
Bu asgari ücret ile eğilip yerden 5 kuruş almak bence kurtarmıyor.
5800,3 den şort.....
ıslatıp ıslatıp hortumla dövüyor :)
sordum neden ıslatıyorsun ,
baktı suratıma İZ kalmasın diye...
Sal gitsin gülüm tek hisse ile devam sigorta lar çalışabilir
Vay arkadaş eskiden %500 bedelsiz olduğu zaman kaç tavan giderdi.
Kozal ı açıkladığına beter ettiler...
5200 altı pılıyı pırtıyı toplayıp kaçmak lazım mı ne dersiniz?
Noldu ereğli demi düşüyor.
Gundik i tankın namlusuna mı oturttular yoksam
Ne para dağıttılar beya:yahoo:
hadi başara biliriz türbülanstan çıkaralım bademcuğummmmmm:drunk:
30 eylülden gelen trend bozulmadiysa endekste sorun yok