İnsanlığın kabul ettiği evrensel değerler neyse, benim için geçerli olan odur.
Printable View
İnsanlığın kabul ettiği evrensel değerler neyse, benim için geçerli olan odur.
Uzakdoğuda birisi börtü böcek yerse elbette midem bulanır, ama bu bunu neden yiyor diye sorgulamam.
Yurtdışı turlara ortalama %60 güncelleme gelmiş Euro bazında çoğuna 10 gün önce aldım dün kuzenim sormuş aynı tur aynı tarih dedikleri fiyata şok olmuş .
Bu fiyat farkı nasıl olabiliyor bu kadar acaba sebebi nedir merak ediyorum
İstanbul’a çok geliyor yabancı turist ama paralı ama parasız sokaklarda turiste çarpmadan yürüyemeyecek hale geldik son iki üç haftadır .
Döviz büfeleri kepenk kapatırken excuse me diyenler oluyor parayı bozup harcayabilsin diye parayı .
Sokak simitçisine 100 bin dolar teklif etmişlerdi devir için kabul etmedi .
Yurtdışı tur fiyatlarında geçen yıliçi afaki fiyat artışı vardı. Bu sene nasıl olur bilmiyorum. Yıliçi ayarlayabilirsem vietnam, kamboçya, laos, kuzey tayland düşünüyorum. Hatta belki bir de Çin.İpekyolunu galiba rafa kaldırıcam o kadar paraya değeceğini sanmıyorum. Seneye de tam emin olamasam da belki schengen için şansımı denerim. Ya da vizesiz vizesiz yerlere takılmaya devam. Tur fiyatları bir de konaklanan yerler, program hatta rehber yönünden kalite olarak o kadar fark ediyor ki...
Kamuya 3 yıl emekli olan kadar alım yapılacak.
3 yıl araç alınmayacak.Yeni kiralama yapılmayacakmış.
Otellerde hizmetici eğitim yapilmayacakmis(.Diyanete duyurulur.)
Normal seçim takviminde 1 yıl önce tasarruf önlemleri bitiyor. Secim öncesi Kamuya milyon personel alımı yaparlar artık.
Civciv çıktı, kuş çıktı
Kim yemleyecek? :whistling:
Yaw , yiyen yesin kime ne?
Istakoz, kalamar, midye, ahtapot, karides her türlü yerim. Yeter ki param olsun.
Deniz tarağı varmış. İsmi de pek hoş değil ama yiyenler lezzetli diyor. Ölmeden önde denemekte fayda var.
Ama börtü, böcek, timsah, falan açlıktan ölmek üzereysem, hayatta kalmak için yerim.
Timothy emekli ve memur maaşları traşlanması lazım dedi
kamuya kiralanan araçların bir kısmı taşeron firmalar müteahhitler üzerinden
yani kimsenin ruhu duymuyor belli bir km. de sözleşmede oluyor zaten
ayrıca kamudakiler neden seyahate gittiklerinde 5* otellerde kalıyor da misafirhanelerde konaklamıyor benden duymuş olma memed abi gerçi siz herşeyi biliyorsunuz ama millet uyanmasın
ne diyor haseki eskiden bi yere giderken 250 araçla gidioduk dimi ama
Tsunami geliyor .yıkım sahilde oluşur az kaldı merak etmeyin.sanayici bı arkadaşla buluştuk hafta sonu iflas konkardatolar patlayacak.borsa şirketlerinin 3 aylık bilancolari bile gösterge.piyasafa isler durma noktasında eskiden bıçak etteydi şimdi kemikte diyor.bircogu gayrimenkulünü satılığa çıkarmış.tasarruf tedbirlerini almış şimdiden.eskuden bize iş veren yurtdidi şimdi siparişi İtalya mısır vs yönlendiriyormus...AMAN DİKKAT....YTD
Benim kızın birisi öğretmen,ben 8000 tl alırken o 13.000 alıyordu,ben 17.000 alıyorum,o şimdi 45.000:notr:,yani neredeyse 3 misli maaşımı alıyor,bu olay geçmişte özal zamanındada olmuştu,bide üstüne üstlük memura rüşveti meşru kılmıştı benim memurum işini bilir diye,tamam alsınlarda arada bu kadar fark neden:notr:
Fark şundan memur alışveriş yapıyor emekli gidip ev araba almayacağı için tercih meselesi
https://resmim.net/cdn/2024/05/13/ftMiKC.jpg
Siyâset utanmazlık sanatıdır, ondan bizden siyasetçi olmaz.